Şimdi Ara

Beyler Bu Sona kötü müdür ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç oynayan görmüyorum. UP'mudur yoksa oyunun gizli OP hero'larından mıdır ?

• Benim main herom , oynamaktan en zevk aldigim herolar arasinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerf'lerden sonra UP konumuna düştü gözümde. Tabi etkili kullanabilenler elbette vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockpierce

Bu bişi açıklamıyor ne yazık ki. Taric'in bile Penta attığı videolar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Indelicate.

quote:

Orijinalden alıntı: Rockpierce

Bu bişi açıklamıyor ne yazık ki. Taric'in bile Penta attığı videolar var.

Alacaksan AD kasacaksın.

Edit: Kafiye oldu lağ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockpierce -- 26 Temmuz 2012; 11:28:17 >

• ikizlere takke yetiştiremezsin alma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bu ne
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çıkardığı sesler çok hoş
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarCassSnoBBisH

Çıkardığı sesler çok hoş

adam haklı beyler .d

• Late game de verdiği heal miktarı çok az ve aynı şekilde q suda.Late game de useless diyebiliriz ama early imba larından q+passive ile %25 can götürebilir
  • biri de çıkıp AoE Stun veriyor, hayvan gibi geniş açı ve range demiyor... teamfightın morgana2si.
  • tf de ultisi çok işe yarıyor ranked gamelerde soraka nın yerine genellikle sona alıyolar gördüğüm ve izlediğim kadarıyla
  • Ad sona mid git çok op

• sona op ama iyi oynaman lazım ayrıca late game icin healı bıraz dusuk kacabılır ama zaten sonanın kullanıldıgı takımla alakalı bu yanındakılerı sureklı oyun ıcınde tutması sonanın en buyuk ozellıgı heal az ama cdside cok degil tf dısında durmadan heal spam attıgında base atak gıbı durumları azaltır kasma oranını arttırır ayrıca ms ve auralarıda var pasıf debufflarıda var yanı suan bıle yeterınce iyi bir sup
  • Sona ile oynadım dün ondan önce hiç Sona ile bota gitmedim, adam first pickti Sona pickledi bende yanına iyi gidecek ad carryleri duymuştum öncesinden Graves aklıma geldi (main ad carrymdir) bende Graves pickledim. Botta karşımızda Cait-Taric vardı bu adam ilk mavi deflerken geç base attı, botta fb'yi veriyordum herneyse bir tek ultisini biliyorum diğer skilleri hakkında bir bilgim yok ama ad-ap veren bir aurası var sanırım, 1-2 gp5 item çıktıktan sonra direkt Aegis rushladı kendi ad aurası ile beraber bana bayağı bir ad veriyordu lanede büyük üstünlük kurmuştuk harrası güzel mov. speed falan var zaten o ultiyi atıyor bende Q-R ggdi adamlar. Sonuç olarak bence güzel. 15 te ilk IE'yi almıştım 30 da 2. sini çıktım.
  • bu işin sonu kötü birader hiç karışma
  • Sona 2 şey için seçilir. Birincisi early game harras, ikincisi ise ultisi. Genelde klasik supportlar ya heal ya shield tarzı defansif skillere odaklanılır, ama sona için bu biraz farklı, kadının heal'i çok az biraz sustain verebilir ama yeterli olamaz. Sona için ilk Q(Mavi renkli nota) maxlanılır çünkü düşman ad carrynin yanına gidip Q yaparsanız ve pasifinden gelen auto-attack(Q için) ile çok iyi damage verilebilir. Ulti olayı içinse, tek başına ulti belki biraz etkisiz kalabilir fakat bu ulti de olduğu gibi aoe damage veren karakterlerle(Morgana ulti, malphite ulti, ziggs ulti vs) çok iyi sinerji oluşturulabilir. Bu özelliklerinden dolayı solo q için değilde premade için daha kullanışlı gibi geliyor.
  • Sona son 1-2 hafta içerisinde unutulmuş gibiydi. Geçenlerde bir turnuvada m5 takımının supportu gosu pepper sona oynadı adam tüm killeri alıyordu, iyi de oynadı team fightlar için o günden sonra her yer sona oldu
  • latede can veremiyor ve dmg vuramıyor ki zaten sonanın late gamedeki amacı dmg vurmak veya can doldurmak değil, ultisi ile karşı takımın alayına stun atmaktır. güzel support kesinlikle up değil
  • bldiğin OP
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.