Bildirim
Beyler Bu Örümceğin Cinsi Nedir ? (SS´li) ( Insan Elinden Büyük ) (4. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
allah cezanızı vermesin ya igreniyorum bu hayvandan -
Lan evi karıncalar bastı oturduğum yerde heryer karınca ilaç milaç sıktımdı dün yok oldulardı gene aynı şimdide bu konuyu gördüm heryerim kaşımakdan kabarık kabarık nedir bu ya -
-
Ben tiksinmiyorum örümceklerden ama,gifleri izleyince kaşıntı geldi baya bi yoldum kolumu bacağımı. -
annemin güdümlü terlikleriyle çok kolay avlanabilir -
Elin örümceği normal adamı ısırıp Spiderman yapar , bizimki 3 haftadır tuvaletin köşesine ördüğü ağda bekliyor . -
Ayaklarım ensemin orada şu anda.Nasıl yaptın diye sormayın.Bende bilmiyorum. -
beyler böyle tavanda duvarda falan duran bi örümcek görünce yapacağınız iki şey var: evi bırakıp kaçmak veya örümceği yakmak. alın bi deodorant şu spreyli olanlardan. çakmak yardımıyla yakın örümceği. başka çaresi yok. -
bune lannnnn formun yarısından fazlası tırsak çıktı
herkes korkuyom diyor.yeri gelince mangalda kül bırakmıyonuz ama göççük spiderden korkuyonuz
bende fareden tırsarım yaaaaaa
-
quote:
Orijinalden alıntı: Turbo Turtle
quote:
Orijinalden alıntı: HemşirEmre
amedra manyaksın oglum ya gülmekten yarıldım giflerine
bunu bende yapmaya çalışmıstım yaparken umarım ıskılamam veya zıplayıp kaçmaz diye kalbım küt küt atardı
/>
örümcek düşmediğine göre adamın kıyafete yapıştı
Yok videosunu izle adamin. Youtube'a gir arat Big Spider Attacks Daddy. Sikistiriyor orumcegi sonra korkup cekiyor kovayi, asagi dusuyor orumcek
bu gif bir belgeselden alınmış izlemiştim
adamın yakalamaya çalıştıgı örümcek nörotoksik zehiri olan bir örümcekti
adamın korkup kaçması o yüzden yoksa o adam eline kaçtane koçaman örümcek aldı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Amedra
-
ulan hem niye koydun diyonuz hemde alıntı yapıyonuz aşşa indikçe tekrar görüyorum gifleri -
quote:
Orijinalden alıntı: Solarian
Bu filmden bir karakter falan mı bir kez daha rastlamıştım ilgimi çekmişti ? -
quote:
Orijinalden alıntı: mormic
goliath birdeater spider dünyanın en büyük örümceğidir. Kuş, fare, yılan ne bulursa yer
It is considered to be the second largest spider in the world.
http://en.wikipedia.org/wiki/Goliath_birdeater
Birazcık yanlış dediğin. Ayaklarıyla beraber boyu en uzun alttaki. Gövde olarak da üstteki galiba.
En büyüğü buymuş.
http://en.wikipedia.org/wiki/Giant_huntsman_spider
-
Büyük olması önemli değil,önemli olan işlevi. -
quote:
Orijinalden alıntı: ShaNexxx
quote:
Orijinalden alıntı: RiverStyx
quote:
Orijinalden alıntı: YOKEDİCİİİ
quote:
Orijinalden alıntı: Henry Dorsett Case
Bu da benden olsun
/>
oha o gerçekse yanına yaklaşan o adam embesil
Bıçak mıçak almışkamerayla çekene noluyors :D
Adam zırh yapmış kendine.
adama kavgaya gidiyoruz desen böyle donatmaz kendini
-
-
Evde 26 senelik karınca yuvası bulundu konusunu da hatırlatmakta fayda var. Kapınızın iç tarafına, pencerenin iç tarafına, hatta mutfaktaki çatal kaşığı koyduğunuz çekmecenin arkasını siz iyisi mi bir kontrol edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 6 Kasım 2012; 2:31:06 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X