Bildirim
Beyler Bu Ne? [Google Earth'lü][SS'li]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kedidir kedi _____________________________ -
yansıma işte _____________________________ www.playerpanda.com -
bide yandexle bak bakam uzaylı olabilir _____________________________ -
Nur _____________________________ aka Proteinbar Bro
Face>(height>Body)>Status>(Location/propinquity)>(Personality/voice)>Money>everything else aka FBSLPM
eye area>jaw line> (Teeth/bridge/philtrum)>skin>hair>skull size>everything else face -
biri uyduya lazer tutmuş. _____________________________ 
Boom boom, bang bang, lie down, you're dead.
Steam: kaan0zer | Origin: ikista | Twitter: kaanoz3r | last.fm: kaan-ozer -
Uzaylı Kedi
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Hawaii
biri uyduya lazer tutmuş.
bana da öyle geldi
_____________________________ -
yansıma yapmış cam.hatta sol üst çaprazına bakın ortadaki şeklin.orda da ufak hali var sokağın orda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
benim ss in 3 yerinde varmış, kocatepede paranormal bi durum da olabilir _____________________________ -
haritacı baba türbesi orası _____________________________
"Hiçbir şeye, sırf inanmak istediğin için inanma. Bir şeye inanmak, onu gerçek yapmaz. Fikirleri, gözlem ve deneylerden elde edilen kanıtlarla test et. Çok beğendiğiniz bir fikir, iyi kurgulanmış bir testi geçemiyorsa yanlıştır. Yola devam et. Kanıtlar sizi nereye götürüyorsa oraya gidin. Elinizde hiç kanıt yoksa, peşin yargıda bulunmayın. Belki en önemli kural da şudur:
Unutmayın; yanılıyor olabilirsiniz!" -Neil deGrasse TYSON
-
aynısını 2-3 yıl önce görmüştüm google earth'de bende ne olduğunu anlamadım kapattım sonra bilen varsa bende bilmek isterim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
![Beyler Bu Ne? [Google Earth'lü][SS'li]](https://store.donanimhaber.com/df/53/b2/df53b2fb8e2c5f6d034396fb9cb16ee1.jpg)