Bildirim
Beyler bu köpeğin cinsi ne?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Cinsini bilmiyorum ama gerçekten çok takdir ettim seni.Ha bu arada galiba yavru annesi falan yok muydu hocam niye hemen alıp getirdiniz. -
Alman bir şeyi deniyordu.
Edit: Appenzell Dağ Köpeği olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kediyeyolgösterenadam -- 16 Nisan 2015; 17:52:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
rott kirmasi cins bir sey degil ama sokaga atmayin sakin vetenire goturun sizi bilgilendirecektir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Rottweiler kırmasına benziyor. -
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. En yakın zamanda veterinere götürmeyi düşünüyoruz.
Rottweiler ve alman kurdu kırması büyük ihtimalle. Tüyleri ve göz üstü olarak rott özellikleri taşıyor kafatası ve vücut tipinde alman kurdu özellikleri var. -
Kangal
Ilk gördüğümde Alman kurdu dedim ama,gözlerin üstündeki ayrintilar ve kulaklar rottweiler diyor.Alman coban kope ile rot kirmasi herhalde
Alman Doberman Kırması
Karabaş -
Sokak köpeği-sokak köpeği kırması -
-
Pitbull
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam erkek ya da disidir zaten kontrol ediniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X