Bildirim
Beyler bu kız sizce güzel mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Erkek olsam verirdim. -
Kız Dedigin ne öyle kara kaş kara gözü mavi göz yada yeşil olacak saçlar kumral yada sarışın olacak beyaz ten olacak Rus kızı gibi olacakkkk -
quote:
Orijinalden alıntı: cliperinesk
Kız Dedigin ne öyle kara kaş kara gözü mavi göz yada yeşil olacak saçlar kumral yada sarışın olacak beyaz ten olacak Rus kızı gibi olacakkkk
quote:
Kız Dedigin ne öyle kara kaş kara gözü mavi göz yada yeşil olacak saçlar kumral yada sarışın olacak beyaz ten olacak Rus kızı gibi olacakkkk
Hep hayal ederdim böyle kız olur mu diye ? Yaptım olacak ! -
quote:
Kız Dedigin ne öyle kara kaş z kara gözü mavi göyada yeşil olacak saçlar kumral yada sarışın olacak beyaz ten olacak Rus kızı gibi olacakkkk
Başka renk yokki zaten kankaa neyden bahsediyosun sen..? -
Tamam kanka onların açığı felan oluyor ya ondan bahsettim
Tamam Fotoğraftaki benim ama gözler renkli mennkli ben istemedimki öyle olsun Allahın verdigi bir şey ben sadece istedigim kız türünü paylaştım ama Türkiyedede öyle kız tipi yok
YumiYumi Yapmış Olacakmış Bekleyeyim : )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cliperinesk -- 19 Ekim 2010; 20:35:28 > -
quote:
Tamam kanka onların açığı felan oluyor ya ondan bahsettim
Tamam Fotoğraftaki benim ama gözler renkli mennkli ben istemedimki öyle olsun Allahın verdigi bir şey ben sadece istedigim kız türünü paylaştım ama Türkiyedede öyle kız tipi yok
YumiYumi Yapmış Olacakmış Bekleyeyim : )
Hocam Türkiyede öyle kız tipi olsa bile sana bana kalmaz rahat ol sen ancak bmw falan ile takılıyorsan sana kalabilir. -
Abi o zaman bize yurt dışı göründü desene -
quote:
Orijinalden alıntı: YumiYumi
quote:
Hep hayal ederdim böyle kız olur mu diye ? Yaptım olacak !
Burda gözleri olacak!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -S2K- -- 19 Ekim 2010; 20:59:50 > -
<<<quote:
Orijinalden alıntı: -S2K-
quote:
quote:
Burda gözleri olacak!
Şurda da dötü olucak -
ya bede ne zman böle konlar açılsa fotoğraf gözükmüyüor bembeyaz neden acaba firefoxtada aynı -
Konu dışı yurt dışına gidiyor -
-
quote:
Orijinalden alıntı: emre-34bjk
Konu dışı yurt dışına gidiyor
Çok diyen olmuştur. Ama icraatlarını göremedik beyefendilerin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Uçan Adam Sabri
<<<quote:
quote:
quote:
Burda gözleri olacak!
Şurda da dötü olucak
Tam 180 cm³
-
quote:
Orijinalden alıntı: Uçan Adam Sabri
<<<quote:
quote:
quote:
Burda gözleri olacak!
Şurda da dötü olucak
Çünkü bu ülkede herkes elizabetten kurtulmayı hak ediyor.
Pompalasmayona başladık bile.
-
beyaz tenli kizil sacli bir bulsam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X