Bildirim
Beyler bu kadar parayla ne alınır? vol2
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Beyler dün sormuştum kimse takmadı ama bugün gittim pizza aldım yedim en babasından
-
ayıklanmış çekirdek gördüm. Deneyen varsa yazsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35
Beyler dün sormuştum kimse takmadı ama bugün gittim pizza aldım yedim en babasından
hocam o pizza ne kadar yuva pizza var bide o 6 lira 4 tane oluyo içinde. bunun içinde kaçtane var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Hocam o ketçabı nerden aldın acaba ?Baya aradım bulamadım ben onu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son of Hades -- 5 Temmuz 2012; 21:40:55 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pastörize
quote:
hocam o pizza ne kadar yuva pizza var bide o 6 lira 4 tane oluyo içinde. bunun içinde kaçtane var
1 tane ama eşek kadar o pizza 6TL fiyatı.
-
Bimdeki pizzayı soğukmu yicez yoksa ısıtıp mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Pizzayı bimden almadığın için seni kınamakla birlikte heinz ketçap mayonez kullandığın için takdir ettim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Einheitsfront
quote:
Hocam o ketçabı nerden aldın acaba ?Baya aradım bulamadım ben onu.
Metro'da veya Real'de vardır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pastörize
ayıklanmış çekirdek gördüm. Deneyen varsa yazsın
İğrenç, hemen bayıyor 30 saniye sonra diyorsunki "Elinle çitlemek gibisi yokmuş." -
quote:
afiyet olsun hacı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X