Şimdi Ara

BEYLER BOYUM NASIL UZAR ACİL YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler benim bu boy nasıl uzar 15 yaşıma basıcam boyum 1.67 kız arkadaslarımda dediler üstüne basa basa 1.75 olmazsan en az yüzün Brad Pitt olsa işe yaramaz dediler bu beni ayrı inada bindirdi ne yapıcam beyler benim bu boy nasıl uzar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu yaşda böyle şeylere kafa takma paşam, ilerde uzarsın ....
  • Ne 1.75 i seni yemişler en az 1.85 olman lazım

Not: 1.88 im
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rookiee07

Beyler benim bu boy nasıl uzar 15 yaşıma basıcam boyum 1.67 kız arkadaslarımda dediler üstüne basa basa 1.75 olmazsan en az yüzün Brad Pitt olsa işe yaramaz dediler bu beni ayrı inada bindirdi ne yapıcam beyler benim bu boy nasıl uzar ?

Her gün yatmadan önce en az 100 kere zıpla, tavana değmeye çalış, zorla kendini, 1 seneden az sürede 10 cm uzadım

edit: şu an 1,80 civarındayım, yalnız boyum uzayınca kafa biraz küçük kaldı, senin de öyle olmasını istemem kardeşim, gerçi fazla önemli değil ama yine aklının bir köşesinde dursun, saçları dikiyorum sürekli, Allah'tan tipim iyi de ordan yırtıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Ne 1.75 i seni yemişler en az 1.85 olman lazım

164 boyum var şükredin lan!.. Yaş 15..

• quote:

Beyler benim bu boy nasıl uzar 15 yaşıma basıcam boyum 1.67 kız arkadaslarımda dediler üstüne basa basa 1.75 olmazsan en az yüzün Brad Pitt olsa işe yaramaz dediler bu beni ayrı inada bindirdi ne yapıcam beyler benim bu boy nasıl uzar ?

bende 15 yaşındayım 12-13 yaşlarda oyle takıyodum kafaya 2 yılda 17 cm felan boyum uzadı dahada uzar inşAllah 167 felan benmde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Chuckie~

quote:

En az 1.75 olacaksın 20 yaşlarına kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uzuyacağın varsa uzarsın, yoksa zaten yapcak bişeyin yok. Genetikle alakalı. Benim baba tarafı kısa, anne tarafı kısa haliyle bende kısayım. 17 yaşındayım boy 1.70 civarında, kafama takmıyorum pek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

bu yaşda böyle şeylere kafa takma paşam, ilerde uzarsın ....

Hhahah daha ilerisi mi var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: forum1

quote:

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

bu yaşda böyle şeylere kafa takma paşam, ilerde uzarsın ....

Hhahah daha ilerisi mi var :)

,
     BEYLER BOYUM NASIL UZAR ACİL YARDIM !

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ~Chuckie~

quote:

En az 1.75 olacaksın 20 yaşlarına kadar

Ins ins yarabbim ..

• O kızlar seni yemiş güzel kardeşim. Boy kızı etkileyen etkenler arasında olabilir ama bundan çok daha önemli olan etkenleri söylersek 1-Zeka 2-Yüzün gözün 3-Cebindeki paran,işin,okulun. 4-boy vs.. İnan bana
  • quote:

Başlığı çok yanlış okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red4170

quote:

bende 15 yaşındayım 12-13 yaşlarda oyle takıyodum kafaya 2 yılda 17 cm felan boyum uzadı dahada uzar inşAllah 167 felan benmde :)

Şunun formülünü söylesene kardes 17 cm az değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Red4170

quote:

Şunun formülünü söylesene kardes 17 cm az değil

açık konuşmam gerekirse geceleri 1 tane süt içiyordum 200 ml halada içiyorum yatmadan önce kutu aldırıyorum annemler 30 lu istersen 1 litrelik al bardağa doldur iç istersen doğal iç :D

• peynir ye süt iç yoğurt ye ve baskete git.
  • ben 14 yaşıma girdim 1.75 cmyim bana da kısa gelıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DunyaDonermisAyKofte -- 18 Temmuz 2013; 22:29:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nomorecry

O kızlar seni yemiş güzel kardeşim. Boy kızı etkileyen etkenler arasında olabilir ama bundan çok daha önemli olan etkenleri söylersek 1-Zeka 2-Yüzün gözün 3-Cebindeki paran,işin,okulun. 4-boy vs.. İnan bana

Kızlar aynen şöyle dedi konuda uzatmayayım diye yazmadım : Senin boyunun acil uzaması lazım en az 1.75 olmalısın.Hiç bir kız mecbur kalmadıkça kendi boylarında bir erkek arladas istemez (evlenmeden bahsettirmeye çalıştı sanırım) Bana dedilerki senin karşına 1.50 bir kız çıktı kızın yüzü ne kadar güzel olursa olsun senin onunla uzun süreli (max 2hafta) ilişki yaşayamassın deve cücemi oynayacaksınız dedi bu laflar beni çok kötü yaptı bu boy nasıl uzar ah ah

• Onu diyen kızlar da senin gibi yeni ergenliğe girmiş 14 15 yaşlarında olduğundan bu laflarını pek kafaya takma büyüyünce gülersiniz bu yazdıklarına
  • Boyu sorun etme kardeşim. Bak Aamir Khan a adamda 168 boy var tüm dünyadaki kızların hayranı önemli olan karakter sonra paradır.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.