Şimdi Ara

Beyler böyle saç için ? Rollo lothbrook

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler çoğunuzun bildiği gibi arkadaş vikings dizisindeki rollo karakteri sorum şu ben 16 yaşındayım saçımın uzunlugu suan normal yani burnuma geliyo saçım ne zaman bu arkadas gibi olur hiç kestirmesem ?
     Beyler böyle saç için ? Rollo lothbrook

• 3 veya 4 sene. Kestirmem demissin de kirildikca mecbur kalcaksin. Bu uzunlukta temiz bir sac istiyorsan sabretmen gerekir. Benim saclarim da uzundu. 2 yilda 3 numaradan omuzlara kadar geliyor. Gerci senin uzun sayilir. 2 yilda o hale gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Heart Rebellion -- 7 Temmuz 2014; 3:12:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: B3htin

3 veya 4 sene. Kestirmem demissin de kirildikca mecbur kalcaksin. Bu uzunlukta temiz bir sac istiyorsan sabretmen gerekir. Benim saclarim da uzundu. 2 yilda 3 numaradan omuzlara kadar geliyor. Gerci senin uzun sayilir. 2 yilda o hale gelir.

Hocam kestirmek derken yani nasıl berbere ne diyecem saaclar kırıldıkca ?
  • ennusa44 kullanıcısına yanıt
    Kırıkları aldıracaksın kardesim 20-25 güne bir. Hep aynı berberde aynı kisiye tras olmaya calıs ve adama de saç uzatacagım kırık aldırmaya gelecegim birkaç günde bir konusun hem adam da sana yardımcı olur. İyi bir kuaföre gitmeye calıs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.