Şimdi Ara

beyler biraları nasıl dışarı atayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 bira içtim kafam iyi arada sırada böyle yılbaşında falan içiyom ama kafam güzel çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Neighbourhood -- 31 Aralık 2013; 17:56:56 >

• Bilerek yanlış yazmana gerek yoktu. 4 bira içmek imkansız bir şey değil. İnanılabilir yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: YDG

Bilerek yanlış yazmana gerek yoktu. 4 bira içmek imkansız bir şey değil. İnanılabilir yani..

hocam bilerek değil ama düzelteibilirm kendimdeyin ama kafam güzel gerçekten bide bu ilk sayılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Man

4 bira içtim kafam iyi arada sırada böyle yılbaşında falan içiyom ama kafam güzel çok güzel

Ben okul çantasına zulalayıp sabah okula giderken konteynıra atıyordum Garanti yöntem ama 4 bira koku yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskici34

quote:

Orijinalden alıntı: Silent Man

4 bira içtim kafam iyi arada sırada böyle yılbaşında falan içiyom ama kafam güzel çok güzel

Ben okul çantasına zulalayıp sabah okula giderken konteynıra atıyordum Garanti yöntem ama 4 bira koku yapabilir.

aynen bende getirirken çamntaya zulaladım ama atarken heralde çekirdek alamya çıkıyom derim atarım o sırada çöpe

• Bşo şilereşi banaab gtörse
  • oooo hocam çok erken başlamışsın.bi 4 daha al 1.5 - 2 saate kafası kalmayacak çünkü ciddiyim. şişeleride camdan at gitsin.yada bazanın altına sağına soluna bi yere sotele. uygun zamanda atarsın camdan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rebelboy026

oooo hocam çok erken başlamışsın.bi 4 daha al 1.5 - 2 saate kafası kalmayacak çünkü ciddiyim. şişeleride camdan at gitsin.yada bazanın altına sağına soluna bi yere sotele. uygun zamanda atarsın camdan

Aynen kafası geçti uyumuş kalmışımŞimdi evdeki yıllanmış deniyor galiba şaraplara viskilere bakıyorum
  • yılbaşında içmek şart mı, ilginç.
  • Git Ders çalışta disipline verilme liseli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.