Şimdi Ara

BEYLER BİR SORUM OLACAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BANA BİR ARABA TASARLAMA PROGRAMI LAZIM AMA BULAMIYORUM

BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK AMA ÇOK SEVİRİM

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• VALLA BEN ELİMLE ÇİZİYORUM 3 ADET DOSYA HAZIRLAYIP BUNLARI FORD PEUGEOT VE VW YOLLAYACAĞIM..BU KONUDA FORD VE PEUGETOT İLE GÖRÜŞTÜM BENİ ARADILAR VE BÖYLE BİR KONU OLDUĞUNDA SİZİ HABERDAR EDECEĞİZ DEMİŞLERDİ...
    OTOMOBİL TASARIMCILARI PROGRAMDAN ÇOK BECERİYE VE HAYAL GÜCÜNE ÇOK ÖNEM VERİYOR...
    KULLANICI DENEYİMİ; Galaxy S3 / Galaxy Note 3 Neo / Galaxy Note 3 / Galaxy Note 4 / Galaxy S5 / Galaxy Note 5 / Galaxy J7 Prime / LG G2 / Apple iPad Air 2 / Galaxy Tab S / Galaxy Tab A / LG G Pad 8.3 / Samsung LeveL On / Monster Beats by Dr. Dre Tour / Bose QC25 / Bose QC15 / LG G6
  • araba tasarlama programı olmazda arkadaşım 3d animasyon programları olur. studio max gibi bir kaç tane iyi 3 boyutlu tasarım programı var. mevcut çizgi film animasyon tarzı üç boyutlu filmler gibi işleri bu programla yapıyorlar doğal olarak arabalar içinde bunu kullanabilirsin. ama araba tasarımcılarının bu programlardan hangilerini tercih ettiklerini bilmem. ama ben studio max tavsiye ederim kanımca en iyi 3d program bu.

http://www.otodizayn.com/

otomobil tasarımcıları programdan çok yapacakları şeyi kafasında belirlemiş kağıta yansıtmış ve sonra programa aktarmıştır programı kullanman için iyi bir beceriye ihtiyacın var yoksa programı kullanmak pc oyunlarındaki araç modifiye etmek gibi bişey olur...
    KULLANICI DENEYİMİ; Galaxy S3 / Galaxy Note 3 Neo / Galaxy Note 3 / Galaxy Note 4 / Galaxy S5 / Galaxy Note 5 / Galaxy J7 Prime / LG G2 / Apple iPad Air 2 / Galaxy Tab S / Galaxy Tab A / LG G Pad 8.3 / Samsung LeveL On / Monster Beats by Dr. Dre Tour / Bose QC25 / Bose QC15 / LG G6
  • Çabuk ve güzel sonuç almak için
    3D studio
    Lightwave
    Maya
    vb...
    Öğrenip kullanabilirsin.

Yok eğer çizmesi zor olsun ama direk seri imalata geçicem diyorsan
    Catia
    UG Nx
    Solidworks
    öğrenmeyi dene.....
  • rhinocero

3d modelleme programı aklına gelen herşeyi yapabilirsin.
    Daha Fazla Göster
  • bak benim sana tavsiyem hiç çekinmeden ( eğer ist da isen tabi ) atla git mimar sinan güzel sanatlar akademisine grafik tasarım bölümü var gir bölüm öğrencisi birini bul ona sor durumları gerekirse çık bi hocanın yanına gerekli kaynak dökümanları istiyorum de . üniversite öğrencisi isen hiç sorun olmaz bu bende marmarada öğrenciyim istediğim bölümde derslere giriyorum gerekli izni aldıktan sonra istanbul ünide boğaziçinde hiç sorun olmuyor.

ama çok iyi bir işe merak sarmışsın. bu programlardan birinide öğrenirsen iyi derecede üstünede bir iki sertifika- olsa diploması çok iyi olur tabi- çok güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khirpi -- 27 Şubat 2007; 22:00:16 >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.