Şimdi Ara

beyler bir şarkı arıyorum ama adını bilmiorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben maskeli beşler:intikam peşinde filminin müziklerini istiyorum(full).site verin indircem.yardım edin lütfen

• arkadaşlar yardım edin yaw
  • arkadaşlar hepsi olmazsada olur.sadece arka fon müziği vardı bir tane gitar ile çalınan sözü yoktu.slow bir parçaydı
  • yaw yokmu yardım edecek bir arkadaş.ben hiç forumda açtığım konularda cevap alamıyacakmıyım
  • yaw 2 hafta girmedik forum 2 haftada ne kadar değişmiş.bir yardım edin diyorum tınlamıosunuz.ne bu yaw

• Müzik bölümünde daha güzel cevap alırsın.
  • orda çalan müzik cem karacanın müziği onu mu diyosun bindik bi alamete gidiyoz kıyamete
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orson

orda çalan müzik cem karacanın müziği onu mu diyosun bindik bi alamete gidiyoz kıyamete

yok hocam arka fondaki gitar ile çalınan müziği istiyorum.slow bir parçaydı.
  • yardım edin yaw kendim için değil sewdiğim kız için arkadaşlar.istedi göndermezsem ayıp olur.hemde rezil olurum söz verdim.sewgilim gitar çalıo.filmi izlerken beğenmiş müziği.yardım edin acillllllllllll
  • yaw hadi kız beklio.rezil olmayalım kıza
  • yardım etmek isterdim arkadaşım ama filmi izlemedim bahsettiğin şarkıyı bilmiyorum keşke ismini felan yazsan
  • quote:

Orjinalden alıntı: HiDéL

yardım etmek isterdim arkadaşım ama filmi izlemedim bahsettiğin şarkıyı bilmiyorum keşke ismini felan yazsan

bilsem forumda çare aramam.direk indiririm.yarım edin
  • hocam bakın yaw halden anlayın acill lazım dioruz.
  • allah için yardım edin be yeter artık forumda ordan oraya şarkı aramaktan bıktım.yardım etseniz ne olur
  • bari bende sorim bi şarkı var 10 senelik nerdeyse
    he yo falan diyo

muhtalfi ta he yo o o oooooooo
    diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayd

bari bende sorim bi şarkı var 10 senelik nerdeyse
    he yo falan diyo

muhtalfi ta he yo o o oooooooo
    diye

hocam alayın sırası değil şimdi.bana o şarkı lazım.

• hay ben bu şarkının yaw bende arıom ama yardım edin
  • yaw yardım demekten yoruldum artık lütfen biri bulsun ve yollasın.bende arıom sabahtan beri ama bulamıom
  • yaw artık küfür etcem ama ha bu kadar yardım çağrısına bir cevap yazamadınız doğru düzgün

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.