Şimdi Ara

Beyler Bi Moral Verin Be

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Liseyi çok özledim. Mezunum hep yalnız kaldım. Kötü oldum şimdi bi moral verin be.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Forum ölmüş gömeni yok be

• liseyi mi özledin o zaman liseden yüzde 100 iyi üniversite için çalış
  • youtube u aciyosun , ceyhun hoca kanalina giriyosun , son attigi fullazar videosunu izleyip gelip bana yaziyosun kardesim , hadi goreyim seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafcafzee

youtube u aciyosun , ceyhun hoca kanalina giriyosun , son attigi fullazar videosunu izleyip gelip bana yaziyosun kardesim , hadi goreyim seni

Bekle ulan hemen geliyorum

• quote:

youtube u aciyosun , ceyhun hoca kanalina giriyosun , son attigi fullazar videosunu izleyip gelip bana yaziyosun kardesim , hadi goreyim seni

Hocam sonda neden sessiz konuştuğundan tut başta neden sürekli kendini anlattığına kadar hiçbir şey anlamadım. 10 dakika 54 saniyemi çaldığın için teşekkürler.

• Gauward kullanıcısına yanıt
    abi o adam psiko zaten ahasdfhasdfhashf gulmen icin izlettim bi kendine gel diye :D kotu gordum seni o yuzden iyi gelir diye dusundum gelmedi mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

abi o adam psiko zaten ahasdfhasdfhashf gulmen icin izlettim bi kendine gel diye :D kotu gordum seni o yuzden iyi gelir diye dusundum gelmedi mi ?

İçim soğudu hocam eyvallah. Valla öyle bi odaklandım ki videoya. Çok iyi beceriyor videoya kilitlemeyi.

• Nökerler tüm nefretiyle kapılarınızı tekmeleyecek. Karınızı, kızınızı, oğlunuzu dipçik darbeleriyle etkisiz hale getirecekler, hepinizi esir alacaklar, yaşlıları, sakatları ve zayıf olanlarınızı ise oracıkta gebertecekler. Sağlam olanlarınız da imparatorluğa katkı sağlamak için köle olarak çalıştırılacak, tüm mal varlığınıza el konulacak, cesetlerinizden de enerji kaynağı olarak faydalanacağız. Krematoryumlar cayır cayır yanacak. Yok olacaksınız, ezileceksiniz, tarihten silineceksiniz. Türk topraklarında Türk'e kafa tutmanın diyetini ödeyeceksiniz. Cumhuriyet rejiminin rahatlığını bir daha asla göremeyeceksiniz. Bize mukavemet eden herkes postalalrımızın altında inim inim inleyecek. Çünkü artık bu topraklarda Yunan töresi demokrasinin değil, Yüce Tigir'in hükmü sonsuza dek sürecek. Tigir:Er Düşünce Sistemi yeni Türk ırkının biricik kılavuzu olacak. Demokrasi yok, merhamet yok, barış yok. Çünkü barış korkaklara göredir.
    Davam - Onurum - Sadakatim

• quote:

Orijinalden alıntı: vikingr

Nökerler tüm nefretiyle kapılarınızı tekmeleyecek. Karınızı, kızınızı, oğlunuzu dipçik darbeleriyle etkisiz hale getirecekler, hepinizi esir alacaklar, yaşlıları, sakatları ve zayıf olanlarınızı ise oracıkta gebertecekler. Sağlam olanlarınız da imparatorluğa katkı sağlamak için köle olarak çalıştırılacak, tüm mal varlığınıza el konulacak, cesetlerinizden de enerji kaynağı olarak faydalanacağız. Krematoryumlar cayır cayır yanacak. Yok olacaksınız, ezileceksiniz, tarihten silineceksiniz. Türk topraklarında Türk'e kafa tutmanın diyetini ödeyeceksiniz. Cumhuriyet rejiminin rahatlığını bir daha asla göremeyeceksiniz. Bize mukavemet eden herkes postalalrımızın altında inim inim inleyecek. Çünkü artık bu topraklarda Yunan töresi demokrasinin değil, Yüce Tigir'in hükmü sonsuza dek sürecek. Tigir:Er Düşünce Sistemi yeni Türk ırkının biricik kılavuzu olacak. Demokrasi yok, merhamet yok, barış yok. Çünkü barış korkaklara göredir.
    Davam - Onurum - Sadakatim

Sana bir kan kartalı yaparım görürsün

• adres ver yollayalım ücretsiz kargo
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkeo968

adres ver yollayalım ücretsiz kargo

Yaz

Ankara Çinçin no 36

• Bana bak iste,adam gibi calismazsan okulu ozlemeyi birak 2.kez mezuna kaliyorsun ve okulu unutuyorsun bile nerdeyse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof. Dr.

Hocam keşke mezuna kalsaydım ya mis gibi evde yatışş, canın isterse üç beş test patlat. Mis gibi.

Matur boş yapma

• evet insan hep geçmişini özlüyor, eminim ki üniye gidince de mezun yılını, bu yalnızlığını aradığın zamanlar olacak.

o yüzden moral bozmaya falan gerek yok kabullenmek, geçmişi minimum özleten yarınlar için çalışmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.