Şimdi Ara

BEYLER Bİ BAKIN BEYLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum okullar başladı , yan gelip yatma devri bitti
    Üniversitede body yapmayı düşünüyorum KİLO ALMAK için . 1 yıl Kick Boks geçmişim var öncesinde gönül isterdi devam edelim ama bazı sebeplerden dolayı yürümedi
    Gelelim asıl konuya
    Boy 1,79
    Kilo 67 Civarı

Şöyle 75 kilo falan olsak vücutta kendine gelse diyorum.

Ama gurbette olduğumuz için düzenli beslenmemiz olmayabiliyor, beslenme konusuna çokmu dikkat edicez ?

Sadece body yeterlimi , yoksa illa kreatin steroid protein amino vs bunlardan lazımmı?

He diyosanız boşver salonu ne para vericen git evinde yap Dumble yay el yayı vs var, ekstra bikaç alet daha ekleyebilirim

Her yol var öğrenci hesabı , yorumlarınızı bekliyoree

Komşusu kassızken kaslı yatan bizden değildir

• Evde yapmak için 1000 liraya yakın para harcaman lazım verimli olabilmesi için yoksa değmez yani.

Bu işin %65 i beslenme düzgün beslenemezsen yerinde sayarsın. Destek olarak whey protein al yeter onuda antreman öncesi veya sonrası. Doğal beslenmek her zaman daha iyidir.
  • Steroid şart.

Bide üniversitede kızlar teklif etmiyor aklında olsun. fazla heyecan yapma.
  • Hocam body derken şu şekilde ben vücut yarışmasına katılmıcam beni idare edicek bi seviyede olması lazım .
    Ben 75 kilo olup vücudumu normal bi şekilde geliştirmek istiyorum. 1000 liralık alet dediğinin geneli kendi evimde var ama öğrenci evine dizemem , zamanında kendi başıma ufaktan çalışarak dumble yay mekikle vücudumu oturtabildim öyle söyliyeyim
  • Teknik_Psikopat kullanıcısına yanıt
    Dostum yaşın kaç bilmiyorumda yaşın kadar manita ayıklamışlığımız var üniversitede.Sen beni yeni başlıyo sandın heralde
    Önerin için sağol
  • RoyalSmoker kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: RoyalSmoker

Dostum yaşın kaç bilmiyorumda yaşın kadar manita ayıklamışlığımız var üniversitede.Sen beni yeni başlıyo sandın heralde
    Önerin için sağol

Ayşe kadın fasulye mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknik_Psikopat -- 23 Eylül 2013; 2:35:55 >
  • quote:

Hocam body derken şu şekilde ben vücut yarışmasına katılmıcam beni idare edicek bi seviyede olması lazım .
    Ben 75 kilo olup vücudumu normal bi şekilde geliştirmek istiyorum. 1000 liralık alet dediğinin geneli kendi evimde var ama öğrenci evine dizemem , zamanında kendi başıma ufaktan çalışarak dumble yay mekikle vücudumu oturtabildim öyle söyliyeyim

İstediğimiz vücut farklı olunca alet çeşitliliğide farklı oluyor tabi. Kendi istediğin vücuda göre yap o zaman seçimini.
  • Ayrıca şu konu hakkında bilgisi olanlarda aydınlatırsa sevinirim

Stereoid , Kreatin , protein tozu arasındaki farklar nedir ?

Bunlar kilo almak içinmi yardımcı olur , kasları geliştirmek içinmi , yağ yakmak içinmi , kiloyu kasa çevirmek içinmi vs ?
  • Onun için yardım edin demiştim zaten . Benim boy kiloya göre uygun şekil Fight Club Brad Pitt şekli , yada Never Back Downdeki Cam Gigandet şekli gibi bişey
    Bu şekile hızlı girmem için bi madde lazımmı , 5 ay fix çalışsak yetermi ?
  • quote:

Ayrıca şu konu hakkında bilgisi olanlarda aydınlatırsa sevinirim

Stereoid , Kreatin , protein tozu arasındaki farklar nedir ?

Bunlar kilo almak içinmi yardımcı olur , kasları geliştirmek içinmi , yağ yakmak içinmi , kiloyu kasa çevirmek içinmi vs ?

neden onları tek tek google a yazıp neler olduğunu öğrenmeye çalışmıyorsun ?
  • Executor06 kullanıcısına yanıt
    Değerli yorumun için teşekkür ederim . Okuyorum fakat hangisi benim işime yarayacak cinsten bunu ayırt etmek zor ?

Yukarıda yorum yazan arkadaşlar bile birisi protein tozu diğeri steroid demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyalSmoker -- 23 Eylül 2013; 12:20:22 >
  • RoyalSmoker kullanıcısına yanıt
    Boşver onları. Sen doğal olarak protein ağırlıklı beslen. Alete falan para vermek istemiyorsan da p90x yap en uygunu o. Vücut ağırlığını kullanarak 6 ayda güzel bişeyler olur.
  • quote:

Değerli yorumun için teşekkür ederim . Okuyorum fakat hangisi benim işime yarayacak cinsten bunu ayırt etmek zor ?

Yukarıda yorum yazan arkadaşlar bile birisi protein tozu diğeri steroid demiş

Steroidler dopingdir, yani kimyasal ilaç. Diğer yazdıkların ise besinlerden üretilmiş besin takviyeleridir. İkisi çok farklı şeyler. Yeni başlıyorsan, şuan onları kafandan sil ve doğru beslenip doğru antrenman yapmayı öğren.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.