|
Çoğu kişi camp america proramından haberdar değildir muhtemelen ama yine de sorayım bilmyorsanız lütfen fikir verin camp amerika programına başvurup bu yaz amerikaya gitmek istiyorum Fakat bi sorun var Siner gibi danışmanlık acentalarıyla gidersem yaklaşık 2k dolar gerekecek uçak biletleri dahil camp amerika ingiltere merkezli ofisle gidersem 1k gidecek uçak biletleri dahil yine ben de camp amerika tr yetkililerinden biriyle görüştüm dedim abi nasıl gidiş dönüş uçak biletleri şu an 1k siz nasıl yapıyorsunuz dedim sizin bir karınız yok o da biz aynı zamanda kamplardan da gelir sağlıyoruz gönderdiğimiz kişi kadar komisyon alıyoruz acenta değiliz Biz kamp amerika ilk kurulduğu 1969 yılıdan beri bu işi yapan kurumuz dedi onlarda böyle bir durum yok dedi mantıklı geldi ama trde bu ilk kurulan şirketle giden var ama çok kişi yok ne yapsam size sorayım dedim ingiltere merkezi güvenilir gözüküyor şöyle bir link var fakat aynısı tr için yok fakat sitesnde ve youtube kanalında giden kişilerin videosu mevcut ne yapsam beyler para zor kazanılıyor şu an 1100 dolar biriktirebildim gidene kadar yine çalışır 2000 dolardan fazlasını biriktirebilirim fakat ucuz yolu varken yapmak istiyorum progamdan da birkaç aydır haberim var ne yapsam ha beyler aile de para veremez öyle bir durum da yok Camp America is rated "Excellent" with 4.4 / 5 on Trustpilot https://uk.trustpilot.com/review/campamerica.co.uk?utm_medium=trustbox&utm_source=MicroStarcamp amerika tr < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 13 Aralık 2023; 21:44:42 > |
|

Yeni Kayıt

2 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt