Bildirim
beyler ben iptalim . hukuk yalan oldu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Daha edebiyat var umutsuzluğa kapılma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 23 net yapmisim ama hala umudum var hukuk icin bende 81 k yim edebiyat yardir
50 ustu edebiyatla istanbul ankara disinda hukuk gelebilir. Umutsuzluga kapilma. 1 haftayi iyi degerlendir.
50 üstü edebiyat ne hocam ya. bu hedefle sınava girmek çok yanlış bence. allah korusun 2 3 tane boş bıraksan arka arkaya insan umutsuzluga kapılır. her babayiğidin harci değil -
48 edebiyat 17 coğrafya netiyle ilk 25 bine bile girebilirsin. Geometrini 5net olarak alırsak tabii -
Benimde ODTÜ byby
bide daha iyi yapar bilkente oynarım diyordum
La Bisey bittiği yok aç limit edebiyat el kitabını son tekrarlarını yap girmeyin abi su foruma troller moralinizi bozuyorsa
arkadaşlar kardeşim girdi ygs'de bir talihsizliktir 107bininci oldu ama bugün 40.75 mat 18 geo neti yapmış. edebiyattan da +45 yaparım diyor. sizce tm'de nereye çeker? odtü uluslararası istiyor -
Sinavin icerigiyle bir konuda yapacagin netten baska ne hedefin olabilir ki,nesi yanlis olsun? Kafada bitirmissin. Neyse sen pdr siralamalarina bakmaya devam et
Bir tm3 cü edebiyata girmeden bitti diyemez. Edebiyat forever
8-10k -
anahtarı mata girerek cebinden cıkardın artık haftaya kapıyı açmak senin elinde ya da bizlerin elinde edebiyat sarılır ygs yi mahvetme senden 94k daha gerideyim ben umudumu kaybetmedim senin kaybetmen yanlıs olur -
nasıl geçti mat -
fena değildi toparlayabildim sınav anında ilk 10 soru kolaydı dırek bıttı su asal sayılı soru vaktımı yedı dıger soruyuda yapamayınca eli titremeye başladım stres bastı ağladım ağlayacam şarampolde kurtardım arabayı çeki düzen verip elimden geldiği kadar moral bozmamaya çalıştım elimden geleni yapıp çıktım kısacası -
edebiyat 40 falan anca yapıyorum. öyle çok iyi netlerim yok yani
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X