Şimdi Ara

Beyler Bard sizce nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunda genellikle Destek rolünde oynuyorum. Bu nedenle Bard da ilgimi çekmedi değil. Sizce Bard alınır mı?

• nerf lazım çok op
  • Tüm şampiyonlarda oldugu gibi oynamasını bilen için op
  • Ranked da gelse dodge atarım. Hiç bir ADC tek başına iki kişiye karşı oynayamaz karşıda lulu, blitz, thresh varsa kule altı farm da yapamazsın zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya degisik skillseti var. Bekleyip görmek lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sevmedim. Metaya gireceğini de düşünmüyorum.
  • belli olmaz kule elemanınada çöp demişlerdi ismini hatırlamıyorum şimdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce ilk videom nasıl?
    5 yıl önce açıldı
    sizce nasıl
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Soloq da pek iş yapmaz gibi geliyor bana.
  • Beğenmedim

• Bence supporttan çok jungler olmalı başaralı hızlı gank cc slow koruma can yenileme mana yenileme nunudan daha iyi bir uty jungler olur bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kötü değil hatta çok iyi. Bir destek için oldukça hareketli ki bu da onu zor yapıyor. Ama ultileri hayat kurtaran ve de tf başlatan cinsten. Lanede baskın olacağı zaman iki kişiye tutturursan rakibi almanız işten değil. Healı falan da çok yeterli geldi bana. Ve de stackler çoğaldığında düz vuruş ve pasifle attığı damage inanılmaz oluyor. Bana kalırsa iyice öğrenildiğinde metaya girer. Hele gezen destek tarzı oynanacaksa çok rahatlatır bile destek oyuncularını.

• Benim daha karşıma gelmedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gecgelen kuruit

Bence supporttan çok jungler olmalı başaralı hızlı gank cc slow koruma can yenileme mana yenileme nunudan daha iyi bir uty jungler olur bence

nunu adcye verdiği as ms , karşı adcye yada şampiyona slow as kırma özelliğiyle ve drake baron kontrolü sayesinde açık ara en iyi utility jungler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathlyVisage -- 12 Mart 2015; 23:21:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.