beyler elinde 35+ priesti olan warmı ya walla çok lasım bende 42 lvl rogue war anca 3senede kastım item yok bişey yok bide priest denicem char aççam bilmiyom nası açılıyo :((( msn beytoo_14@hotma....
50 den dusme bi dm priest charım var 49 lwl haeler artık oynamıyorum ama full inte verdim mana sı falan cok olsun die istersen sana verebilirim char server beramus modena20034@hotmail.com ekle beni yaa pmden ulas
3 senede 42 LvL mi kastın?
quote:
Orjinalden alıntı: MaynaQ
quote:
Orjinalden alıntı: CoM_X
quote:
Orjinalden alıntı: MaynaQ
SUNU UNUTMA ""EZİK OLMAK SUÇ DEĞİL KASMAMAK SUÇ""
3 senede 42 lvl
3 sene boyunca Moradondan Hiç Çıkmamış galiba Arkadaş Teleport Kapısını Öneriyorum bu Genç Kardeşimize Biraz Gez Dolaş Lufer yada El-morad Castle Yap
olm 3 sene de adam 42 kastığına göre 61 lwl olsa %1 kasamazdı herhalde hep solucanmı kesion yoksa bulcan da kasabilionmu:)
adamım sen 3 senede 42 kasıyosan anca bence sen bu oyunu bırak derim ben sana. valla zamanına yazık. dün akşam açtım bir priest şu an 46 oldu. düşün 1 günde 46 yaptım sen 3 senede 42 yapıyosun. bunda sencede bi gariplik yok mu??? oyunu biraz öüren adamım
quote:
Orjinalden alıntı: peerage
adamım sen 3 senede 42 kasıyosan anca bence sen bu oyunu bırak derim ben sana. valla zamanına yazık. dün akşam açtım bir priest şu an 46 oldu. düşün 1 günde 46 yaptım sen 3 senede 42 yapıyosun. bunda sencede bi gariplik yok mu??? oyunu biraz öüren adamım
1 günde 61 yapanlar var:D
yuhhhhhhhhhh pls
yeter post kastınız artık yazmayın bişede dussun konu
quote:
Orjinalden alıntı: sadulayev
quote:
Orjinalden alıntı: peerage
1 günde 61 yapanlar var:D
ewet canım bunun gibi örnekler çok ama ben kendimi örnek veriyim istedim. not: 1 günde 61 yapan adam koxpla kasar. ben koxpsuz kastım. ama adamım eğer hman san el morad castle eğer orc san lufersonn die köyler var orada kasman lazım adamlarını. eğer sen maradonda kasarsan 30 sene sonra master açarsın sanırım
quote:
3 sene boyunca Moradondan Hiç Çıkmamış galiba Arkadaş
maradondan çıkmasa bile daha fazla olurdu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme