Bildirim
Beyler Ayakkabı Önerilerinizi Bekliyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
diğer insanlara fikir olsun diye 3-5 resim atamda, konu canlansın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu iyiymişquote:
Orijinalden alıntı: Wheatley
Orijinalden alıntı: Phoenix__
hocam superstar tarzı şeyleri geç bi kere illa spor takılacağım diyorsan tiger blue alabilirsin sıcaklar geliyor daha iyi olacaktır adidastan
dediğin buysa;
iyi değil gibi._____________________________ -
yok o değil hocam telde olduğum için foto koyamayacagim gösterdiğinin düz beyazı ve üstünde mavi ve kırmızı çizgi var. Klasik modeldir aslında görmüşsündur illa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Wheatley
4. Ayakkabinin fiyati nedir? Cok hos duruyor rengide guzel. Fakat hic gormedim suana kadar ?_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Phoenix__
yok o değil hocam telde olduğum için foto koyamayacagim gösterdiğinin düz beyazı ve üstünde mavi ve kırmızı çizgi var. Klasik modeldir aslında görmüşsündur illa
biliyorum onu ama tigerlerın korsanı çok var, çok kolay taklit ediliyor o yüzden marka değeri kalmadı._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X