Şimdi Ara

BEYLER AYAK MANTARI OLDUM NASIL GEÇER ACİL YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
8.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: calculus07

Puuu pis herif
    hocam bi git ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali.kose

benım yurumeye basladıgımdan berı nasır, manter, mayasır gıbı çeşitli isim ürettikleri bir yara var topuğum komple hala devam edıyor resmı varsa atın bakayım hocam
    arkadaşllar rahatsız olmasın hocam . boşverin
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    özelden atın hocam bu tür şeylerın ayıbı çekinmesi olmaz
  • Kaçın mantara dönüşmüş bir insan!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalarun

• ne salakca yorumlar atan olmuş, hepiniz dört dörtlüksünüz değilmi
  • Ayakların terliyorsa işin gerçekten zor
    Çoraplarını iyi sec 100% pamuk olsun yada pamuk oranı fazla 100% deri ayakkabı giyin.
    Akşam yatarken ince bir katman travazol kullan
    Geçti deyip bırakma 2 hafta civarı kullan.

• Kına yapmanızı tavsiye ederim. Çok iyi geliyor. Özellikle ayak arası mantarına. Babam yıllarca çekti ilaç krem. Sonra kına ile kurtulmuştu.

• İlk başta aman mantar şu bu diye büyütmeyin, iki ayağımda da siğil ve ayak arası mantarı var. Kaşınırken öldürür diye düşünürken şu anda hiçbir şekilde kaşındırmıyor. Hekime gidersen sana söyleyeceği şey şu para vermene gerek bile yok:
    Travogen alacaksın sabah akşam parmak arasına süreceksin ve kaşınırsa kaşımayacaksın yoksa yara yapar daha kötü olur
    ayağını yıka fakat kesinlikle tamamen kurut. Kurutmassan hem ayağının geneline bulaştırır hem de yaşadığın insanlara bulaştırırsın.
  • Kinaaa diş deriyi sertleştirir iç deri yumuşak kalir faydasi olmaz..nette ara bulursun sirke suyunda bekleten var nette araştir bitkiler cözüm getirebilir öncelik ayakkabini corabini değiştir her gün yika ayaklarini corabini değiştir

• cevizin olmamış halini yani dışının yeşil olduğu zaman topla. yeşil kısımları al havanda ez krem haline getir. ayağına sar streç film ile 4-5 saat bekle. ayağın kına yakılmış gibi olacak, koyu kahverengi olacak ve sorunun kalmayacak. ayak kokusu için de güzel bi çözümdür bu. ama sorun şu ki bu mevsimde olmamış ceviz var mı :)

• Eczaneden TRAVAZOL krem alıp sür ertesi gün birşey kalmaz. 25₺ civarında fiyatı var.

Ayrıca hergün temiz çorap kullan, çıkardığını tekrar giyinme.

• Babamdan bilirim, yıllarca hiç bir şey kökten çözememişti bu sorunu, iki parmak arasını sürekli kaşırdı... En son şap ile kına karışımını bir yerden duymuştu, şap ile kınayı karıştırıp o bölgeye uyguladı... 20 yıldır bir daha duymadım görmedim mantarı...

• Çorapsız evden bir yere gitmem evde bile çorapla gezerim yatarken çıkarırım dikkatli olun.

• TRAVAZOL krem geçirecektir 2 günde. Bu arada ayakkabını yıkamalısın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayaklarını yıkamak için şunu kullanmanı öneririm:

• AYAK MANTARI DÜNYANIN EN KEYİF VEREN HASTALIĞIDIR. BEN BİLEREK VE İSTEYEREK TEDAVİ OLMUYORUM. KAŞINDIĞI ZAMAN O PARMAK ARALARINI KANAYANA KADAR KAŞIMAK, DERİ PARÇALARINI KOPARMAK İNANILMAZ KEYİFLİ, KOPAN DERİ PARÇALARI FALAN ÇOK GÜZEL KOKUYOR BİLDİĞİN MASTÜRBASYON GİBİ BİRŞEY. İŞLEMİ TAMAMLADIKTAN SONRA DA BUZ GİBİ SUYLA YIKIYORDUM OHH MİS MÜKEMMEL RAHATLAMA.
  • genel olarak bütün vücut mantarlarına "ketokonazol" etken maddeli şampuanların çok iyi geldiğini biliyorum, eczanelerde satılıyor çözüm olacaktır sanıyorum, geçmiş olsun.

• em onları kardeş israf olmasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E3CCF4A1F

em onları kardeş israf olmasın...
    tadı kötü hocam ya

annem istersen mantarları alıp pişirelim yeriz dedi (durumumuz yok fakiriz) dedim tadı kötü pişirmiyelim oda tamam dedi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.