Şimdi Ara

BEYLER ASKERE GİDERMİYİM(TASNIF DIŞI BELGESİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BEN KASIMIN 1 DE ASKERLİK ŞUBESİNE GİTTİM VE MUAYANEMİ OLDUM TECİLLİMİ İPTAL ETTİRDİM VE ŞUBAT 2012 DE ASKERE GİTMEK İSTEDİĞİMİ BELİRTTİM

BUNUN ÜZERİNDE
    BEŞİKTAŞ ASKERLİK ŞUBESİNDEKİ BAYAN TECİLİMİ BOZUP BANA TASNIF DIŞI DENİLEN BİR BELGE VERDİ
    ÖNCELLİKLE BU BELGE NEDİR?
    VE ÜZERİNDE
    CELP DÖNEMİ: ŞUBAT 2012 YAZIYOR

YANLIZ ALTINDADA
    SEVK TARİHİ MUHTEMEL OLAN YÜKÜMLÜLERİN CELP DÖNEMLERİ TSK NIN İNSANGÜCÜ İHTİYACINA GÖRE BELİRLENMEKTEDİR.
    BU NEDENLE BELİRTİLEN TARİHTE SEVK EDİLMEYEBİLİR. KESİN SEVK TARİHİLERİ BELİRTİLEN SEVK TARİHİNDEN 15 GÜN ÖNCE
    KESİN OLARAK BELLİ OLACAKTIR. DİYE YAZAR

BU BELGEYİ ALAN SİZDENDE MUTLAKA OLMUŞTUR VE BEN SİZCE ŞUBATTA ASKERE GİDERMİYİM

AMAÇ ZATEN GİTMEK :)

NOT: BU BELGEYİ ALAN ERKEN SEVK DİLEKÇESİ YAZMA HAKKI VARMIDIR? BANA YOK DEDİLERDE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clockertr -- 24 Kasım 2011; 20:37:39 >

• lütfen beyler
  • Şubat 2012 yazıyorsa o tarihden önce gitmen mümkün değil. Zaten kasım celbi geçti. Şubat'ı bekleyeceksin.
  • Kardeşim muhtemel sevk tarihin şubat 2012 ama 3 ay önce tecilini bozdurduğun için şubatta askere gitme ihtimalin çok yüksek inşallah senin için herşeyin hayırlısı olur sağlıcakla kal :)
  • şubatta gidebilirsiniz ama belgede belirtildiği gibi sayıyla orantılı olarak kütüğünüzün kayıtlı olduğu şubenizin gönderdiği celp
    döneminde veya bir sonraki celp döneminde gitme ihtimaliniz bulunmaktadır
  • eywallah arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik (YEDEK SUBAY mı Oldum??)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.