1 haftadir bi kizla konusuyrum ve aslen deli gibi asigim oda bana karsi bos degil konusmalariyla falan bu konulardan bahsediyoruz olayin en kotu tarafi ben revzen ciyim oda mimar simdi gelde burda onunla anlas arkadas sizce ne yapmaliyim beyler cunku dun 1 saat telefonda konustuk ve ben baya bi asigim bu bayana
sabah sabah ne aşkı yatin uyuyun.arkadaş
Benimde platonik var.Uyuyunca aklıma geliyor hayal kuruyorum kac saat cıkmıyorum yatakdan.O yüzden uyku bize haram arkadaş !!1!11!!!!1
Benimde platonik var.Uyuyunca aklıma geliyor hayal kuruyorum kac saat cıkmıyorum yatakdan.O yüzden uyku bize haram arkadaş !!1!11!!!!1
quote:
Orijinalden alıntı: Jake LaMotta
quote:
Orijinalden alıntı: MalcolM-X-
1 haftadir bi kizla konusuyrum ve aslen deli gibi asigim oda bana karsi bos degil konusmalariyla falan bu konulardan bahsediyoruz olayin en kotu tarafi ben revzen ciyim oda mimar simdi gelde burda onunla anlas arkadas sizce ne yapmaliyim beyler cunku dun 1 saat telefonda konustuk ve ben baya bi asigim bu bayana
Ne ayaksın bilader sen? Sabah sabah beynimi durdurdun..
Revzen nedir diye Google'da arattım Viki'ye falan baktım pimapenci misin yani anlamadım? Profilde meslek kısmına "baker" yazmışsın, Ekşi'ye baktım fırıncı olarak geçiyor...
Necisin olm sen, yemin ederim gelir bulurum seni!1bir!111
asil meslegim firincilkti astima yakalandigim icin biraktim un falan rahatsiz ediyordu yaklasik 3 senedir bu isi yapiorum pimapenci demek daha makul ama tarihi binalarin gelende pencere ve oyma islemini yapioruz
Kulübe hoşgeldin evlat
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme