Şimdi Ara

Beyler aşk geldi uyku tutmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• harbiden ya onsuz geçen 2. gecem kalı 1 gece daha
  • geçmiş olsun kardeş kolunmu koptu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grozny

geçmiş olsun kardeş kolunmu koptu

• 1 haftadir bi kizla konusuyrum ve aslen deli gibi asigim oda bana karsi bos degil konusmalariyla falan bu konulardan bahsediyoruz olayin en kotu tarafi ben revzen ciyim oda mimar simdi gelde burda onunla anlas arkadas sizce ne yapmaliyim beyler cunku dun 1 saat telefonda konustuk ve ben baya bi asigim bu bayana
  • sabah sabah ne aşkı yatin uyuyun.arkadaş
  • Benimde platonik var.Uyuyunca aklıma geliyor hayal kuruyorum kac saat cıkmıyorum yatakdan.O yüzden uyku bize haram arkadaş !!1!11!!!!1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gece gece aklıma bir fikir geldi.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clavery

Benimde platonik var.Uyuyunca aklıma geliyor hayal kuruyorum kac saat cıkmıyorum yatakdan.O yüzden uyku bize haram arkadaş !!1!11!!!!1

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

quote:

Orijinalden alıntı: MalcolM-X-

1 haftadir bi kizla konusuyrum ve aslen deli gibi asigim oda bana karsi bos degil konusmalariyla falan bu konulardan bahsediyoruz olayin en kotu tarafi ben revzen ciyim oda mimar simdi gelde burda onunla anlas arkadas sizce ne yapmaliyim beyler cunku dun 1 saat telefonda konustuk ve ben baya bi asigim bu bayana

Ne ayaksın bilader sen? Sabah sabah beynimi durdurdun..

Revzen nedir diye Google'da arattım Viki'ye falan baktım pimapenci misin yani anlamadım? Profilde meslek kısmına "baker" yazmışsın, Ekşi'ye baktım fırıncı olarak geçiyor...

Necisin olm sen, yemin ederim gelir bulurum seni!1bir!111

asil meslegim firincilkti astima yakalandigim icin biraktim un falan rahatsiz ediyordu yaklasik 3 senedir bu isi yapiorum pimapenci demek daha makul ama tarihi binalarin gelende pencere ve oyma islemini yapioruz

• Kulübe hoşgeldin evlat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.