Matematik dersinde uygulamalı sorular çözüyoruz hoca bir soru yazdı tahtaya arkadaşımı kaldırdı arkadaşım zekidir cevabı söyledi hoca emin misin? dedi arkadaşımda emin değilim ahmetim dedi herkes güldü hoca sinirlendi.
quote:Orijinalden alıntı: bmbs Matematik dersinde uygulamalı sorular çözüyoruz hoca bir soru yazdı tahtaya arkadaşımı kaldırdı arkadaşım zekidir cevabı söyledi hoca emin misin? dedi arkadaşımda emin değilim ahmetim dedi herkes güldü hoca sinirlendi.
quote:Orijinalden alıntı: bmbs Matematik dersinde uygulamalı sorular çözüyoruz hoca bir soru yazdı tahtaya arkadaşımı kaldırdı arkadaşım zekidir cevabı söyledi hoca emin misin? dedi arkadaşımda emin değilim ahmetim dedi herkes güldü hoca sinirlendi. Sene 2002 biz bu espirileri yapıyorduk....
quote:Orijinalden alıntı: bmbs Matematik dersinde uygulamalı sorular çözüyoruz hoca bir soru yazdı tahtaya arkadaşımı kaldırdı arkadaşım zekidir cevabı söyledi hoca emin misin? dedi arkadaşımda emin değilim ahmetim dedi herkes güldü hoca sinirlendi.