Şimdi Ara

Beyler ap Tryn düşünceniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler denedim olmuyor bu sahıs apde latede 1200 q ile direk can basabiliyorsunuz e side 1k vuruyor 7snde q 6 snde e geliyor ad trynlada vs attık oyun bası normal bir sekilde baslanırsa ustun olunuyor ama 2side aynı oranda kasıp itemlerini aldıgında ap cok rahat alıyor ad tryni bi thorn kasıyorsunuz ekmek oluyor sizin dusunceniz nedir ap build olarak ?
    Ekleme:Bozgun olan 2 oyundan sonuncuda yendigim icin sur cektim ilkinde oyunbası ezdigi icin oyun bitti
     Beyler ap Tryn düşünceniz

Eklemelere devam ediyim oyun ici tflerde cok rahat takımı tasıyabiliyorsunuz e atıp duz vuruyorsunuz 2 kere canları pert oluyor q ile can fulluyorsunuz size odalandıkları zaman zhonya(boylemiydi bilmiyorum)acıyorsunuz ardından q atıp can dolrup bi e daha ulti acın zaten oluyorlar 2 snde.Ap yiyide cok rahat alıyor o can dolduruken siz bir q da canınızı doldurup 2-3 e atıyorsunuz oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrawHatLuffy -- 7 Ocak 2013; 20:56:07 >

• Tr serverindasın sanırım
    edit: haklıymışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi █Loading... -- 7 Ocak 2013; 22:59:39 >
  • ap as xin her türlü daha iyidir. BENCE. E güzel damage veriyor ayrıca cdsi o kadar uzun değil. Wyi açıp kuleye dalabiliyorsunuz tankı veya minionları beklemeden.
  • Aynen troll denemelerimin %80nini basarıyla tamamlıyorum lulu ad cok rahat bitiriyorum oyunu baska troll varsa bildiginiz kasılabilecek denemk isterim normal oyunlardan zevkli geciyor acıkcası oyuzden boyle yapıyorum :DKazanmak olsa amac zaten tek atmam takım var onlarla atınca zaten cok nadir yenilyioruz burdaki amac ap tryn op demiyorum sadece nasıl olmus yani iş yaparmı yaparsa yanlıs kastıgım itemler neler ?

Ben bu cevabı yazarken loading arkadasımız ne yapma pesinde anlamadım troll oynamısız ss alıyoz cocuk kendi capında egleniyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StrawHatLuffy -- 7 Ocak 2013; 21:02:00 >
  • Hybrid Tryn op. (Öylesine dedim lan hemen atlamayın.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

Hybrid Tryn op. (Öylesine dedim lan hemen atlamayın.)

Zaten amac troll eglencesine oynuyoruz :) İş yapıyor yani o amacla actım konuyuda neyse.
  • Ap yi daha iyi cd sıfırlanması yüzünden ama Ap tryn da fena değil mid yapıp anivia ezmiştim East server'ında :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ad Sona?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrawHatLuffy

Aynen troll denemelerimin %80nini basarıyla tamamlıyorum lulu ad cok rahat bitiriyorum oyunu baska troll varsa bildiginiz kasılabilecek denemk isterim normal oyunlardan zevkli geciyor acıkcası oyuzden boyle yapıyorum :DKazanmak olsa amac zaten tek atmam takım var onlarla atınca zaten cok nadir yenilyioruz burdaki amac ap tryn op demiyorum sadece nasıl olmus yani iş yaparmı yaparsa yanlıs kastıgım itemler neler ?

Ben bu cevabı yazarken loading arkadasımız ne yapma pesinde anlamadım troll oynamısız ss alıyoz cocuk kendi capında egleniyor :)

Hiç AD lulu oynayan görmedin mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz

quote:

Aynen troll denemelerimin %80nini basarıyla tamamlıyorum lulu ad cok rahat bitiriyorum oyunu baska troll varsa bildiginiz kasılabilecek denemk isterim normal oyunlardan zevkli geciyor acıkcası oyuzden boyle yapıyorum :DKazanmak olsa amac zaten tek atmam takım var onlarla atınca zaten cok nadir yenilyioruz burdaki amac ap tryn op demiyorum sadece nasıl olmus yani iş yaparmı yaparsa yanlıs kastıgım itemler neler ?

Hiç AD lulu oynayan görmedin mi

Yok gordum ama ben suport lulu almıstım karsıma adsi gelmisti rankedda biz yenmistik ama genede cok zevkli oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TüFtüF*

Ad Sona?

Olabilir jannada deniyicem ad yarın denerim bakayım nasıl olacak :)
  • quote:

quote:

Ad Sona?

Bende ad kennen deneyim diyorum,ona ne dersin?
  • quote:

quote:

quote:

Ad Sona?

Bende ad kennen deneyim diyorum,ona ne dersin?

O ne der bilmem ama , en son gelen nerfle rangesi düştü diye biliyorum cait gelirse ağlatır

• Ad kenneni 1 ay once felan gordum fena ezdi karsı takımı iyi gibi bende deniyim hemen buraya atarım sonucu
  • İyi çelişti cevaplar
  • What do you drink, man?
  • Ap Xin OP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockMafia -- 7 Ocak 2013; 21:45:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockMafia

Ap Xion OP

Xin+Sion=Xion?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RockMafia

Ap Xion OP

Xin+Sion=Xion?

ne yazmışım ya
  • Ap tryn, ad sona bunlar gayet op karakterler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.