Şimdi Ara

beyler alistar paramı istiyorum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler yeni rune sayfası alcam rune dizcem ipye ihtiyaç var ben 1350ye alistar almıştım sonra youtubedan alistar beleşe verildi falan şuan turkçe zor anlatıyorum zaten ing bilen bi arkadaşım derdimi ingilizceye dökebilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne zaman almıştın Alistar? Yakın zamanda değilse olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Ne zaman almıştın Alistar? Yakın zamanda değilse olmaz.

Daha 2-3 gün önce 1 yıl önce aldığım skinin adını yazdım "i want refund my rp please" tarzı bişey dedim sorgusuz sualsiz iade ettiler şansımı denemek istiyorum

• Dostum aynı sıkıntı Tristana için geçerli bende de. Nisan - Mayıs gibi Tristana aldım. Haziran'da bedava Skin'i aldım. Birisi metin hazırlarsa çok makbule geçer. Acil 1350 Lazım bana da...
  • Hello supporter.
    Few months ago i bought xx with IP. But after my purchase, they can be obtained with youtube/facebook events. I want my 1350 IP from you. Thanks.

• quote:

Orijinalden alıntı: CooLTorToise

he çok komik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaş ciddi ciddi dert anlatıyor ve yardım istiyor yaptığınıza bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rated-R Superstar -- 1 Ağustos 2012; 9:58:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rated-R Superstar

quote:

Arkadaş ciddi ciddi dert anlatıyor ve yardım istiyor yaptığınıza bakın.

yok dostum adama moral veriyorum yoksa tarzım değil bu yapılan da trollük değil zaten (;

ben birçok sözlükte trollük etmiş bazen nickaltı küfürle dolmuş bazen sevgiyle anılan biriyim ihtiyacım yok donanım haber ortamında bu tarz şeylere yaş ortalaması 15 olan ortamda ciddiyet beklemekte pek tabii olağan gelmiyor bana neyse olm.

•  beyler alistar paramı istiyorum!!
  • Herkes birden mi dalga geçiyor yoksa ciddi misiniz siz? Böyle birşey için ticket atıcaksanız dahi ayıptır ya. Adamlar hediye skin veriyor bedavaya siz parasını da istiyorsunuz. Orda support bölümünde çalışan insanların boşuna vaktini almayın. Komik duruma düşmeyin
  • Ben trist parayla aldım alistar parayla aldım katarinada var hattta katanın sandstorm skini var simdi ben sövimmi riota baska beles skin istiom alistar trist paramı geri istiom diye bana ne derler bilionmu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.