Şimdi Ara

beyler ahcilik kursu mulakatindayim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • su an 2 saatte 500 kusur kisi isim yazdi koca karilar bile gelmis ne isleri varsa her neyse sohbet edelim beyler bunaldim :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• neden aşçı olmak istiyorsun diye sorarlarsa ''kendimi geliştirip,çok iyi bir aşçı olup başbakanımıza yemek yapmak istiyorum'' de direkt aşçı olursun mülakatlara bile almazlar
  • Ahçı
  • Her soruya ahh vahhh dersin artık.
  • Bedavaysa okadar talep olmasi normaldir.. Nerede bu kurs. Benimde elim yatkindir sektordede cok calistim ama sirf paydos yaptiktan sonra uzerime sinen kokudan dolayi bu meslegi yapmiyorum.. butun kokular karisinca cok kotu bi koku olusuyo ve o koku gunlerce burnumdan gitmiyo bi turlu alisamadim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurs ne kadar sürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadasc11

kurs ne kadar sürüyor

13 nde başlayacak bu ayın mayısta bitecek haftada 5 gün sanırım günde 6 saat ve 20tl veriyorlar inşallah olur çoğu insan oraya bu mesleği yapmak için bile gelmiyordur resmen gençlerin önünü kapatıyorlar 50-60 yaşında ki patates gibi olmuş kadınlar daha yürüyemiyor kursa gelmiş

undefined ankarada milli müdafa caddesi no12 kat 3 işkurun kursu hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dralbansexi -- 7 Kasım 2013; 15:06:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss ye giricem ama hic calismadim
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dralbansexi

quote:

kurs ne kadar sürüyor

13 nde başlayacak bu ayın mayısta bitecek haftada 5 gün sanırım günde 6 saat ve 20tl veriyorlar inşallah olur çoğu insan oraya bu mesleği yapmak için bile gelmiyordur resmen gençlerin önünü kapatıyorlar 50-60 yaşında ki patates gibi olmuş kadınlar daha yürüyemiyor kursa gelmiş

bende yemek yapmayı falan öğrenmek için istiyordum. iş olarak yapmam. bu durumda bende gençlerin önünü kapatmış olurum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dralbansexi

quote:

kurs ne kadar sürüyor

bende yemek yapmayı falan öğrenmek için istiyordum. iş olarak yapmam. bu durumda bende gençlerin önünü kapatmış olurum

tebrik ettim hocam keşke herkes sizin gibi düşünceli olsa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.