< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Beyler Acil Yardım Bu Ahlaksızlık Mıdır?

-
-
vay be.. ben bunu düşünemem bile. 2 hafta öyle kulaklıksız dururum. ibretlik
-
ilk önce iade edemezsin kişisel hijyen ürünleri iade edilmez, bozuk olursa servise yollarsın bozuk gelme ihtimali milyonda bir olacağını göre sen tutup bozmazsan dediğin şey olmaz.
ama ilk soruna direk cevap vereyim hırsızlıktan farkı yok yaptığının çünki en başta niyetin kötü alıp beğenmedim sorunlu çıktı iade hakkım var olayı değil çünki
-
evet bence de iyi bir davranış değil, hem her ürünü öyle istediğin gii iade de edemezsin elinde kalır.
-
Hırsızlık olmuş olur
-
Airpods u amazon iade almıyor mu sencequote:
Orijinalden alıntı: K3L3B0SSilk önce iade edemezsin kişisel hijyen ürünleri iade edilmez, bozuk olursa servise yollarsın bozuk gelme ihtimali milyonda bir olacağını göre sen tutup bozmazsan dediğin şey olmaz.
ama ilk soruna direk cevap vereyim hırsızlıktan farkı yok yaptığının çünki en başta niyetin kötü alıp beğenmedim sorunlu çıktı iade hakkım var olayı değil çünki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yaw yok en kötü atarım arabaya yedek kulaklık olur yada veririm evde birine kulaklık sonuçta çöpe gidecek hali yok sadece 5k gereksiz yere harcamış olurumquote:
Orijinalden alıntı: fettah7ve7evet bence de iyi bir davranış değil, hem her ürünü öyle istediğin gii iade de edemezsin elinde kalır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İade edersin ben 2 kere iade airpods iade ettim amazon'a. İlki airpods 2'ydi rahat edemedim iade ettim. Sonra pro aldım ama eski kasaymış (magsafesiz) o yüzden iade ettim.
Ama etik değil bence seninki. Bir de 2 hafta durmaz serviste bence ya. Direkt apple'a mı verdin? 2-3 güne alırsın diye düşünüyorum.
-
Bir vakit kablolu kullanmayı deneyin hocam. Nostalji olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aldıım yenisiniiquote:
Orijinalden alıntı: fettah7ve7Bir vakit kablolu kullanmayı deneyin hocam. Nostalji olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X