Şimdi Ara

beyler acil; kesin yerleşir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siralamam mf-4 203k ve en az 203k ya kadar yazdım ve hep kontenjanları artan yerleri yazdim kesin yerlesirim di mi? Bu sene kesin yerleşmem lazim çünkü..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• acil uppppppppppppppppp
  • upppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
  • up
  • en az 203 k ya kadar ne demek ?
  • 203den düşük yerleride yazsaydın. 205 210k gibi

• beyler 150k dan başladım 203k ya kadar yazdım işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bi bakar misiniz
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesin gelmez ama bence gelir çünkü çoğu bölüm her sene geriye atıyor biraz :)
  • deli misin sen sen en az 203 k'dan 230k'ya falan yazmalıydın
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten 203k olan yerlerin kontenjan artmış buda sıralama azalacak anlamına gelio bence gelir ya

• %50 ihtimalle yerleşirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: meslekliselim

Hocam zaten 203k olan yerlerin kontenjan artmış buda sıralama azalacak anlamına gelio bence gelir ya

Kardeşim düşük yerleri de ekle işini garantiye al.

• quote:

ha o zaman bilemem ama kontenjanları arttığı halde sıralaması düşen bölümlerde görülmemiş değil uyarayım
  • olm hemen yaz lan bişeyler garantiye al

• 210 k falan yaz patlarsin

• Kardeşim hemen panik olmadan hızlı bir şekilde 230luklardan falan yaz. Yav insan hiç altındaki yerleri yazmaz mı?
  • beyler altımdaki yerler hep istemediğim yerler, istemeyerek okusam daha mı iyi sizce. etmeyin eylemeyin uyuyamam bak gece ya bu şekilde tamamlamak istiyorum zaten 24 tercihin hepsini de doldurdum 195-203k arasında 15 okul var cidden gelmez mi ya
  • quote:

beyler altımdaki yerler hep istemediğim yerler, istemeyerek okusam daha mı iyi sizce. etmeyin eylemeyin uyuyamam bak gece ya bu şekilde tamamlamak istiyorum zaten 24 tercihin hepsini de doldurdum 195-203k arasında 15 okul var cidden gelmez mi ya

Eğer kazanırsan pişman olmayacağın başka yer varsa yaz. Yoksa yazma , kazanamzsan tekrar hazırlan. Muhtemelen gelir ama riskli yani gelmeme ihtimali de var.

• Cumhuriyet Çevre mühendisliği yaz, kodu 102610291
    Sıralaması 250k imiş geçen sene ve tam dolmamış. En azından kendini garantiye almak için bunu yaz.
    Fırat Çevre mühendisliği yaz, kodu 103910204
    Sıralaması 250k imiş ve tam dolmamış. Bu ikisini yaz da garantiye al. Çevre mühendisliği çok ahım şahım değildir ama ekmeğini kazanırsın.
  • Barış Can KURT kullanıcısına yanıt
    hocam çevre istemiyorum sorun orada lütfen yapmayın ya herkes yerleşirsin kesin dedi bana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.