Bildirim
Beyler Acil gtx570 hakkında bilgi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
gtx570 daha iyidir 560ti nin 900mhz olmasına bakmayın
işlem gücü daha yüksek olduğundan core hızı düşük olsa dahi daha hızlıdır 570 desem özetlemiş olurum herhalde_____________________________ AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone -
o zaman gtx 460 bile gtx 580 den ıyı
arkadasım bu konu uzar gıder ama ben sana kısa cevaplayayım gtx 570 her turlu gtx 560 dan ıyıdır
_____________________________ -
O bulduğun yerden biz 2adet aldık.Kalmaz ise üzülürsün.Stok bu gece tükenebilir. _____________________________ -
Akşam nerdeydiniz siz ya tükenmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeytaniAvci -- 27 Ekim 2011; 18:17:08 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: SeytaniAvci

_____________________________ Bir uyenin bana gonderdigi bir urunu var. Geri gondermek istiyorum hicbir bilgi yok. Lutfen bana ulaşsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: 6.cadde
quote:

Gülme gülme alıcam ben o kartı
quote:
quote:

Satıyım sıfır 599.90TLcik._____________________________ Bir uyenin bana gonderdigi bir urunu var. Geri gondermek istiyorum hicbir bilgi yok. Lutfen bana ulaşsin.
-
quote:
quote:
quote:
quote:

Satıyım sıfır 599.90TLcik.
Sen kullanmışsındır onu ya elinde gtx570 olucak kullanmıcaksın he yeme beni
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:

elimde 6970 var gtx 570e denk bi kart. gtx570i takıp da performansı nasılmış diye bakmam bile üç aşağı beş yukarı aynı performans kullandığım kart ile._____________________________ Bir uyenin bana gonderdigi bir urunu var. Geri gondermek istiyorum hicbir bilgi yok. Lutfen bana ulaşsin.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:

elimde 6970 var gtx 570e denk bi kart. gtx570i takıp da performansı nasılmış diye bakmam bile üç aşağı beş yukarı aynı performans kullandığım kart ile.
nerde oturuyorsun_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler