Şimdi Ara

BEyler Aatrox build bilen varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler aatrox aldım ama bir türlü oynayamıyorum aslında güzel karakter ama ilk hangi itemi felan çekim onu söylermisiniz

• Q'su havaya zıplar
    W'su hayvan gibi vurur ya da hp çeker
    E'si çizgi atar
    Ultisi kılıcı büyütür

30-0-0
    Runeler full ad
    Ad veren her şeyi al.
  • Cok kırılgan ben sahsen beğenmiyorum ama oynayan oynuyo gördügum kadariyla full as çıkıyorlar sanirim daha hizli can yenilemesi için ama statik yada hayalet değil mahvolmus yaban alevi Karayel diye biliyorum kalani tank yaparsan hafifte tanky olursun abanmaya gerek yok damage için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • botrk çıkıyorum gerisi randuin spirit visage guardian angel yine de dayanmıyor

utanmadan ikincil göreve bir de tank yazmışlar

olmaz olsun böyle tank
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarfhan

botrk çıkıyorum gerisi randuin spirit visage guardian angel yine de dayanmıyor

utanmadan ikincil göreve bir de tank yazmışlar

olmaz olsun böyle tank

Hak veriyorum tank kassa tankliyamiyo ad/as build yapsa tek yiyo aşırı feedlenmedigi oyunun ortada döndüğü maçta etkisiz bir eleman bence ya mundo gibi tank ol ya master gibi tek at ikisinide yapamıyo

• sonra tek ye pasifinden tekrar doğ havada tek ye
  • Mahvolmuş Karayel gerisi tank.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 Doran + Botrk hasar için yeterli oluyor genelde.Ondan sonra Spirit Visage,Randuin,GA şeklinde giderim çoğunlukla.

Eğer hasar eksik kalırsa Maw of Malmourtius,Youmuu veya Hydra da çıkılabiliyor.

Çok tercih edilmiyor ama bence güzel bir şampiyon.Çok iyi sustaini var.Fightta da etkili olduğnu düşünüyorum.Takımda bir de Zilean varsa,GA da bittiyse çok güzel oluyor.
  • Jax gibi hero dururken aatrox mantıksız bi tercih (aynı stilde savaştıklarından). Aatrox oyun sonu düşer jax op olur.
  • probuilds'ten Fredy122 nin buildlerine bakabilirsin bence avrupanın en iyi Aatrox oyuncusudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoraima -- 19 Eylül 2014; 13:26:16 >
  • bence aatroxun metada yeri yok
  • ninja tabi + botrk + sprit visage + randuin core itemları.Diğer ikisi sana kalmış.Warmog + l.w veya b.c ya da mom + g.a falan alabilirsin.
  • Sezon 3 te 74 maç 58 winim vardı. Tank değil diyenlerin kafasını yaşamak istiyorum cidden. Aatroxun shen gibi olmasını felan mı bekliyorsunuz anlamıyorum.

Mahvolmuş-Randuin-Spirit-LW-Ga-ayakkabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: We Will Dominate

Sezon 3 te 74 maç 58 winim vardı. Tank değil diyenlerin kafasını yaşamak istiyorum cidden. Aatroxun shen gibi olmasını felan mı bekliyorsunuz anlamıyorum.

Mahvolmuş-Randuin-Spirit-LW-Ga-ayakkabı

kardeşim şu itemleri türkçe söylermisin ?
  • çok yanlış anlaşılmışsın qnq
    @Hz Carrier

spirit visage=ruh gömleği
    lw=last whisper=son fısıltı
    ga=guardian angel=koruyucu melek
    @HeRoTR61830

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKSide58 -- 19 Eylül 2014; 23:10:07 >
  • İstediğini kas tek yer
  • http://www.op.gg/summoner/userName=mobywan
    fredy reyiz aatrox un babasıdır kendisi. World cupda her takım fredy e karşı aatrox yasaklıyor ne ayak diye bi izliyim dedim adam iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.