Şimdi Ara

Beyler 2 senelik sıkıntılar var yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle selamün aleyküm. 18 yaşında bir gencim. 2 senedir sivilce problemi çekiyorum. Eczaneden özel bi sabun kullandım(Adını unuttum fakat 18tl'idi) sonra saf alkol sürdüm sonra doktora gitti sabunun yaninda sabah aksam kullanmalık kremler verdi kullandım etki etmedi. Kükürtlü sabunlar, özel yüz yıkama jelleri, soda,limon,sirke kullandım geçmedi. Sorunum sivilce izleri yeni sivilce çıkmıyor çıksa bile geçiyor fakat izler hala aynı bana bi öneride bulunursanız çok sevinirim Saygılar abiler, kardeşler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum keşke dokunmasaydın lisede bir arkadaşım vardı sakal gibi sivilce çıkıyordu suratında ellemedi hiç ilaç falan kullanmadı şuan görüşüyorum 1 senedir düzelmiş 20 yaşında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Dostum keşke dokunmasaydın lisede bir arkadaşım vardı sakal gibi sivilce çıkıyordu suratında ellemedi hiç ilaç falan kullanmadı şuan görüşüyorum 1 senedir düzelmiş 20 yaşında

Ya geçmeyince psikolojik olarak da etkilemeye başladı ne yapıcam bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahgaz

quote:

Dostum keşke dokunmasaydın lisede bir arkadaşım vardı sakal gibi sivilce çıkıyordu suratında ellemedi hiç ilaç falan kullanmadı şuan görüşüyorum 1 senedir düzelmiş 20 yaşında

Böbreğinizi kontrol ettirdiniz mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

quote:

quote:

Böbreğinizi kontrol ettirdiniz mi

hayır ama izler kaldı sadece sorunum izlerin geçmesi

• güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim bildigim bu krem falan hep sivilceleru gecirmek icin; sivilceyi patlatip yara yaptiysan ve o kapaninca izi kaldiysa gecmesi biraz uzun surer. İyi bir cildiyeciye gorun bence; yani dogru ilac mi kullaniyorsun onu garanti et;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelin910 -- 7 Eylül 2014; 2:31:12 >
  • Ayni sorun bende de var. Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: mertkayags

Benim bildigim bu krem falan hep sivilceleru gecirmek icin; sivilceyi patlatip yara yaptiysan ve o kapaninca izi kaldiysa gecmesi biraz uzun surer. İyi bir cildiyeciye gorun bence; yani dogru ilac mi kullaniyorsun onu garanti et;

hocam hiç bi sivilcemi patlatmadım

• roaccutane
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiki-Taka

Ellemeyin su sivilcelerinize.

herkez aynı şeyi söylüyor ellemeyin .. yav nası ellemiycem resmen gözümün önünde beyaz akıyor ne yapacam ? ellemeyip de bırakıcam aksın mı.. sen ellemesen bile gece patlıyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: spidermanisokanorumcek

roaccutane

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gece patliyor hocam dogru ne yapmaliyiz gecmesi icin cildiricam
  • up
  • Limon kabugunu ince ince kıyın ve yumurta akıyla karıştırın ama macun gibi olsun yuzunuze surun umarım faydası dokunur bende yüz leke ve yaralar geçmişti sivilceler içinde deneyin belki geçer olmazsa iyi bir cildiyeciye gidin

• quote:

Orijinalden alıntı: Samedbeyy

Limon kabugunu ince ince kıyın ve yumurta akıyla karıştırın ama macun gibi olsun yuzunuze surun umarım faydası dokunur bende yüz leke ve yaralar geçmişti sivilceler içinde deneyin belki geçer olmazsa iyi bir cildiyeciye gidin

hocam yumurtanın akını nasıl şeyapıcam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Samedbeyy

Limon kabugunu ince ince kıyın ve yumurta akıyla karıştırın ama macun gibi olsun yuzunuze surun umarım faydası dokunur bende yüz leke ve yaralar geçmişti sivilceler içinde deneyin belki geçer olmazsa iyi bir cildiyeciye gidin

hocam yumurtanın akını nasıl şeyapıcam

Ahaha bu soruyu beklemiyordum :D yumurtayı ucundan azıcık kır ama çok degil ve yavaş yavaş kaseye boşalt içindeki akını ve sarısını asla karıştırma :D

• Sivilce izleri çukur şeklinde değilse,3-4 senede tamamen kaybolurlar.Cildin gerilmesi,soyulması gibi etkenlerle.
  • Aslında izler hafiflemeye başladı. Ama kırmızılıklar var yüzümde sadece iz olarak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.