Şimdi Ara

Beyler 2 dk gelin hele bir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herhangi bir banka müşterisi değilim.(Akbank bireysel emeklilik dışında) Herhangi bir banka kartı veya kredi kartı kullanmıyorum. Sanal kart almayı düşünüyorum. Gerek yabancı sitelerden(Amazon vs) Gerekse yerli sitelerden alışveriş yapmak için alacağım. Herhangi bir banka kartı veya kredi kartı gerektirmeden sanal kart almam mümkünmü. Özellikle sanal kartın Paypal'a eklenmesini istiyorum. Böyle bir şey yani hem banka kartsız/kredi kartsız sanal kart hemde paypal'a kayıt olma açısından mümkün değilse ;

yakın zamanda paypal'a Maestro desteği gelmiş. Ptt kartlarda malum Maestro kartlar. Acaba ptt kartı alıp hem amazon gibi sitelerden alışveriş yapabilmek hemde paypal'a kayıt ettirebilmek mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 18 Aralık 2012; 23:29:33 >

• Bildiğim kadarıyla kartın size ait olduğunu teyit etmek için küçük bir mebla kesiyolar kartınızdan, bu hesap özetinde görünüyor tabi.
    Siz extralardan ya da atmden o kesilen meblanın yanında küçük bir kod görüyorsunuz. Onu istiyorlar teyit için. Daha sonra aldıkları parayı paypal hesabına iade ediyorlar.
    Yani biraz zor gibi sizin durum. Ayrıntısını bilmiyorum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmurteam -- 18 Aralık 2012; 18:16:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmurteam

Bildiğim kadarıyla kartın size ait olduğunu teyit etmek için küçük bir mebla kesiyolar kartınızdan, bu hesap özetinde görünüyor tabi.
    Siz extralardan ya da atmden o kesilen meblanın yanında küçük bir kod görüyorsunuz. Onu istiyorlar teyit için. Daha sonra aldıkları parayı paypal hesabına iade ediyorlar.

Hocam bir işi yok gibi yani kodu atmden girmek zor olmasa gerek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

quote:

Bildiğim kadarıyla kartın size ait olduğunu teyit etmek için küçük bir mebla kesiyolar kartınızdan, bu hesap özetinde görünüyor tabi.

"Herhangi bir banka kartı veya kredi kartı gerektirmeden sanal kart almam mümkünmü"

Buna itinaden söyledim tabii yanlışta anlamış olabilirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

quote:

"Herhangi bir banka kartı veya kredi kartı gerektirmeden sanal kart almam mümkünmü"

Buna itinaden söyledim tabii yanlışta anlamış olabilirim

Ben yanlış anladım herhalde hocam, teşekkür ederim.

• Yukarı

Ptt kartı paypal'a ekleyebiliyormuyuz ? Ekleyip yurtdışı sitelerden alışveriş yapabilirmiyiz?
  • PTT kartı bilmem ama ben de Garanti Sanal kart var tüm alışverişleri onla yapıyorum internetten çok rahat hem de güvenli. Garanti'den bir hesap açtırıp banka kartı alman yeterli sonra siteden hesabına sanal kart açıyorsun hemen, tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • upupup
  • Herhangi bir bankadan kredi kartı almadan, kredi kartı özelliği taşıyan bir sanal kart alamazsın. ancak atm kartları (debit kartlar) ile de internetten alışveriş yapılmaya başlandı artık. ancak bunlar da sanal değil, elindeki atm kartının kendisidir. Yani kredi kartı olmadan sanal kart olmaz, debit karta bağlı bir sanal kart da henüz yok benim bildiğim.

Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkTAlp -- 19 Aralık 2012; 20:50:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.