Erdoğan nereden bulacak şu anki Akp'li Diyanet işleri Başkanını bir daha, tekrar atarlar yine. |
Beykoz belediye başkanı dahil 13 kişi tutuklandı (3. sayfa)

-
-
2025'te Erken seçim olacak yaa hani. Ve CHP kazanacak ya hani sözde !!!
Onlar diyanet işleri başkanını değiştirmeyecek mi ?
Yeni gelen Diyanet İşleri başkanı Devletin bu konutunda oturmayıp 1+1 de flan mı oturacak Ankarada ?
Lütfen azcık Vizyon sahibi olun. Kazara CHP'de iktidar olsa başka partide Üst Düzey Bürükratlar hem temsiliyet hemde güvenlik amaçlı böyle konutlarda OTURUR şunu anlayın artık. Üst düzey hakimler Savcılar Valiler flanda böyle yerlerde kalır. Aynı şekilde Üst Düzey askerlerde.
-
Diyanet işleri başkanlığı önemli tabii ki 8-9 bakanlıktan daha fazla bütçesi ve gideri var . Diyanet işleri başkanın böyle külliyesi varsa eğitim bakanına da sağlık bakanına da böyle külliye tahsis edilmiştir herhalde . Edilmiştir edilmemiştir bilmiyorum ama bunu gören kaldığı otelin parasını belediyeye ödetmesi de çok uçuk olmasa gerek. Kaç para ki bir rezidans kirası . Hepsine haram zıkkım olsun demekten başka ne diyebilirim . Ama sizler hiç oralı olmuyorsunuz işte mesele orda başlıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi de ben konutla ilgili bir şey söylemedim ki, ben sadece 6 yıldır bu adamdan vazgeçmediler imasında bulundum.
Bu arada 2025'te erken seçim olmaz belki ama, seçimleri akpnin kazanacağından fazla emin olma derim
Ek olarak CHP'nin tayin edeceği Diyanet İşleri Başkanı belki de oturmak istemez bu yavru sarayda, belki israf olsun istemez normal bir daireyi tercih edebilir.
Sonuçta her din adamı " ben Audi istiyorum " diye tutturacak değil ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 6 Mart 2025; 1:12:55 > -
Aynı şey değil işte SAP- SAMAN ne varsa karıştıyorsun.
Devlet kendi memurları için bir imtiyaz sunmuş böyle binalar yapmış her gelen memur kalsın demesi ile Alakasız bir Belediye başkanının ÖZEL KALEMİ BAK. Direkt belediye bşakanıda değil onun özel bir Rezidansta kalmasının ne alakası var ? Savunacan diye iyice saçmalamaya başladın.
O attığı haberi zahmet edip okusan Beykoz Belediye başkanlığında döndüğü iddia edilen yolsuzluklar ile ilgili o haber. Mantıken 65 bin TL maaş alan birisi cebinden lüks bir rezidansa 200 bin TL verebilir mi ? Yoksa belediyenin lojmanı olur orada kalır kalmaz KİME NEE.
Burada belediyede yolsuzluk yapılıp 100 milyonlarca TL hayali işler yaptıkları iddia ediliyor mesele o arada dağlar kadar fark var.
-
Devleti temsil ediyorsa BAL GİBİ OTURACAK O BİNADA...
Sonuçta yurt dışında başka din adamları veya temsilcileri ağırlaması lazım Veya ülke içinde gelen 81 ilin Müştüsü var 150 bine yakın İmam var Yok Hac işlerine bakanlar Yok Kur'an kurslarına bakanlar veya eğitim hizmetlerine bakanlar binlerce kadro var insan var orada. Bunların yönetilmesi gereken bir merkez lazım.
Onları 1+1 evden yönetemez veya ağırlayamazsın. TOplantılarını ve görüşmelerini bu tarz bir yerde yapman lazım.
-
Ozkank cevap vermeye degmez
Tutmayin kucuk enisteyi saliverin gitsin.
Daha öncede jandarma alkol konusunda girdi yalan dolan dedi suratina belgeyi carpinca konudan tüydü
Arsiz trolun teki
Saray köleleri bunlar isterseniz Özkanin daha detaylı analizini çıkaralım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 6 Mart 2025; 2:1:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alakası bile yok. Bu lojman villa 2005 yılında tahsis edilmiş. Ondan önce ne yapıyorlardı Diyanet İşleri Başkanları?
Evinde ağırlayacak diye bir şey yok, gitsin Erdoğan'ın sarayında ağırlasın, orada bol bol yer var.
Adamın bir eli yağda bir eli balda, ondan sonra da millete öğüt vermeye çalışıyor. Diyanetin bu kadar siyasallaştığı başka bir dönem görmedim ben.
-
65 bin maaşı olan tabii rezidansta kalamaz aynı şekilde maaşı 300 -400 bin olan RTE İzmir'deki villaları yapamayacağı gibi Marmaris'te ki Van'daki ve bestepedeki külliyelerde kalamaz o maaşla. Urladaki villaya izin vermeyen yetkili makamlar sürüm sürüm süründüler çivi dahi çakılamaz denilen yere reisin villaları ve günahtan arınabilmeleri için cami yapıldı
Tabii devleti belediyeyi soymak engellense en ağır cezalara çarptırılsa istediğim birşey ama en güçlü yapının soyması serbestken küçük grubun soyması göz önüne getiriliyor hep . Beykoz belediyesi devlet mi ki çalışanlarına villa tipi lojmanlar yapsın devletten geçinmek için 2-3 yıl bekleyeceğine gidip lüks yer kiralamışlar Akp zihniyeti misali CHP'liler bizim başımız kel mi diyorlar Akp'liler yiyorsa bizde yiyelim diyorlar kısaca . Akp'lilerin günah işleme ve günahtan arınma özgürlüğü varsa CHPlilerin neden olmasın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bazı şeyleri savunacaksın diye çok kötü saçmalıyorsun yapma :) Bu olay savunulacak bir şey değil.
Devlet Yönetimi ile alakasız bir Belediye olayını neden karşılaştırıyon oda garip.
Sen Atatürk'ten tut İsmet Paşalar flan devleti nasıl temsil ettiğini nasıl yönettiğini sanıyorsun. O dönemlerden beridir Devlet yöneticileri Özel binalarda oturur bürokratlar flanda öyle Üst Düzey hakimler savcılar askerlerde öyle. Çünkü Dünyada sistem böyledir DEVLET YÖNETİCİLERİ belli bir sürede seçimle gelir ve güvenlikli özel yerlerde kalır.
Sen oradan ALakasız Beykoez belediyesi aklama işine geliyon ve saçmalıyorsun. Yarın seçim olur CHP kazanır Devleti CHP temsil edeceği için onlar için bu süreçler olacak bu kadar basit.
Devleti Apartman dairesinden yönetmeyecekler heralde Başkanlık Konutu olacak Bakanların binaları olacak Valilik binaları olacak askeri Lojmanlar olacak bunlar YIKILMAYACAK CHP gelince 50-100-200 yıl sabit kullanılacak şeyler.
-
Beykoz Belediyesi'ni aklamıyorum tam tersi bunun kaynağını anlatmaya çalışıyorum imam cemaat ilişkisi ile. İmam yellenirse cemaat camiyi helaya çevirir ama cemaat yellendiğinden bahsedip imamın pislemesini görmemezlikten gelmemiz isteniyor hep mesele o... Urla villaları gibi şeylerle başladı bu süreç daha 10larca şey var nasıl tepki verdiniz peki bunlara?
uludağsözlük
rte ye rüşvet olarak verilen urla villalarıhttps://www.uludagsozluk.com/k/rte-ye-r%C3%BC%C5%9Fvet-olarak-verilen-urla-villalar%C4%B1/İlerdr seçim olacağını nerden bilelim kazanamayacağını düşünürse seçim olmaz kazara kaybetse teslim etmez diye tahmin ediyorum çünkü şimdiye kadar kanunlar anayasalar defalarca ihlal edildi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Halen daha ALAKASIZ SAÇMA şeyler iler bu olayı aklamaya çalışıyorsun YAPMA gerçekten YAZIK...
17 / 25 ARalık sürecinde ortaya atılan YAPAN DOLAN BOŞ işler ÜSTÜNDEN alakasız şeyleri savunuyon haberin yok.
Şimdi ben Erdoğan'a 17/ 25 Aralık sürecinde hediye edildiği İDDİA edilen ve bu konu hakkında MAHKEME KARARI OLMAYAN bir olay hakkında ne diyeyim ne konuşayım senle ?
Not: Konu o kadar saçma ki Muhalefet bile üstünde durmadı bu saçma iddianın.
-
Atatürk ün askeriyiz
Atamın izindeyiz..
burak öztürkyoutube
Başbakan Erdoğan'ın Eskişehir ziyareti sırasında çıkan olaylara sinirlenen bir kadın, yanında "Atatürk'ün askerleriz" diye bağıran kıza tokat vurarak 'Savaşta mıyız biz?' dedi.https://www.youtube.com/watch?si=P2MJFa-5Ttvksk17&v=nlcHeHoMOkM&feature=youtu.be
Enflasyon, faiz ve pariteye bakarsak,
son 3 yıldır savaştayız.
çünkü hiç bu kadar uzun sürmemişti!
beğenmedikleri ecevit dönemindeki kriz bile
bu kadar sürmedi.
Seçime kadar bende dahil herhalde dışarıda kimse kalmayacak hahaha
Abi dedik tek kişiye emanet etmeyin ülkeyi herşey olabilir dinlemediler ha dinlemeyenlere yine bişey olduğu yok Anadolu'da köyünde oturuyor ama Türkiye bitiriyor
Konuyu En güzel Levent Gültekin Özetlemiş :)
Levent Gültekin:
Biz bu CHP ile ilgili bütün operasyonlara hep iktidarın CHP'yi bitirme operasyonu diye bakıyoruz ama operasyonların arkasında CHP var, iktidar yok.
Beykoz Belediyesi'nde 4 tane CHP'li gitmiş şikayet etmişler 'Bizim başkan hırsızlık yapıyor' diye. Bir itirafçı bütün bildiklerini yargıya anlatmış. CHP'nin kendinden başka düşmanı yok. Biri yerini kaybedince hemen kendi başkanını 'yolsuzluk yapıyor' diye şikayet ediyor.
-
CHP'liler rüşvet ve yolsuzluk pastasını "adil" şekilde paylaşamadıkları için birbirlerini Savcılığa gammazlamışlar.
-
İşsiz Özkan yine algı peşinde...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X