Şimdi Ara

Beyin Damarı Tıkanıklığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ThePscho

@Prof. Dr.

Hocam internette tipcilara guvenme doktrosa bile guvenme. kendi doktoruna guven ama malesef doktorlar hastalarina cok bilgi vermeyi sevmiyor :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Damar tıkanıklığı amaliyat edilmez kalp te olsa baypast edilir. Beyin damarı saç telinden daha ince bunun içinden al yuvar ak yuvar dışında beyni besleyen şeker mineraller yağlar geçiyor. Bulaşık yıkanan mutfağın bile lavabosu tıkanıyor bu damar nasıl tıkanmasın bakın en basit bir margarin bir parça avucunuza alın vücut ısı ile erimiyor şimdi bu nu yediniz kana karışıp damardan geçerken bir bölgede katilaştığını düşünün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof. Dr.

Babanıza ameliyat verildi mi?

Ameliyat verildiyse bile yapacak cerrahı iyi arastirin, paraniz varsa ozelde yaptirin.

Nörolojiye gitmesini söylemiş doktor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Damar tıkanıklığı amaliyat edilmez kalp te olsa baypast edilir. Beyin damarı saç telinden daha ince bunun içinden al yuvar ak yuvar dışında beyni besleyen şeker mineraller yağlar geçiyor. Bulaşık yıkanan mutfağın bile lavabosu tıkanıyor bu damar nasıl tıkanmasın bakın en basit bir margarin bir parça avucunuza alın vücut ısı ile erimiyor şimdi bu nu yediniz kana karışıp damardan geçerken bir bölgede katilaştığını düşünün

Hocam bundan ne yorum çıkarabilirim? Üzgünüm pek anlayamıyorum kusura bakmayın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

quote:

Babanıza ameliyat verildi mi?

Ameliyat verildiyse bile yapacak cerrahı iyi arastirin, paraniz varsa ozelde yaptirin.

Nörolojiye gitmesini söylemiş doktor.

Korkma kardesim, Baykal'da da bu oldu, tam tikandi ama onda.

Sen bir norologa git, tekrar baksinlar.

Ayrica damar tikali diyen doktor neye bakarak dedi bunu, anjiyografi yapti mi?

Adını hatırlamıyorum da bir şeyde bakmış röntgen tarzı sanırım anlamıyorum pek ben.

Babam anneme söyledi ben de araştırdım limon sarımsak kürü varmış çok fazla profesör doktor da hakkında yazılar yazmış yapması da 1 ay sürüyor. Bunu yapacağım. İnşallah düzelir.

• Yazın orgazmik baş ağrısı şikayeti ile nörolojiye gittim. Beyin damarlarına bakmak için ilaçlı tomografi çektiler sorun yoktu.

Bir süre tansiyon tedavisi verdiler agrıdan ve tansiyondan eser kalmadı.

• geçmiş olsun qnq
  • Ameliyat yapacaklarını sanmıyorum. Damarı açacak ilaçlar verirler. Yüzde 70 çok yüksek bi tıkanıklık değil korkma. Daha ilerlemesi önlenir ve kendine iyi bakarsa komplikasyon gelişmez inşallah. Geçmiş olsun

• geçmiş olsun, umarım baban iyileşir. up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Zencefil,zerdeçal,Crataegus monogyna araştırın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.