Bildirim
Beyin bedava diyen adam simdi ne yapıyor acaba?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
güzel bi konuya değinmişsin yine hocam
yani bi milletin konularına bakıyorum yok sevişme anıları yok tebellik yok yağlı saçlar bıktım bide sizin konulara bakıyorum arada bağriz kalite farkı akıyor hocam
bu sorun banada çok geliyor tüpten mesela 10 yıllık video izleyince bu adam şimdi napıyo acaba diyorum hocam
hocam sahi napıyo bu adamlar? -
Hocam herşeye zam geldiği için beyine de zam gelmiştir, artık bedava değildir hocam. -
Ee hocam yillarin tecrubesiyle konulardaki kalitede artiyor tabiquote:
Orijinalden alıntı: Zurnalog
güzel bi konuya değinmişsin yine hocam
yani bi milletin konularına bakıyorum yok sevişme anıları yok tebellik yok yağlı saçlar bıktım bide sizin konulara bakıyorum arada bağriz kalite farkı akıyor hocam
bu sorun banada çok geliyor tüpten mesela 10 yıllık video izleyince bu adam şimdi napıyo acaba diyorum hocam
hocam sahi napıyo bu adamlar?
Yoksa bende bilirim taharet nasil alinir konusu acmaya ama seviyem musade etmiyor
Hocam bana kalirsa bu adam evlenmis oluo 3 4 tane cocuk yapmistir
Ve kesin asgari ucretli bir iste aksam sabah borclari nasil oderim hesabi yapiyordur
O jöleli saclarda dokulmustur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olaya hiç bu şekil bakmamıştım. Ne yapıyor olabilir? Evlenmiştir. Çocukları olmuştur. Jöleli saçları dökülmüştür kısmen. Ne iş yapıyordur? Tahminimce belediyede çalışıyordur. Beyinlerini kullanan insanların yargılandığı sorgulandığı hapis yattığı bir memlekette (hepsi değil) bu eleman beyni bedava diye kullanmayıp sistemin kölesi olmaya devam etmiştir. Çoğumuz gibi sistemin işlenmesi için bir köle..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sence beyin gercekten bedava mi?quote:
Orijinalden alıntı: DrDex
Olaya hiç bu şekil bakmamıştım. Ne yapıyor olabilir? Evlenmiştir. Çocukları olmuştur. Jöleli saçları dökülmüştür kısmen. Ne iş yapıyordur? Tahminimce belediyede çalışıyordur. Beyinlerini kullanan insanların yargılandığı sorgulandığı hapis yattığı bir memlekette (hepsi değil) bu eleman beyni bedava diye kullanmayıp sistemin kölesi olmaya devam etmiştir. Çoğumuz gibi sistemin işlenmesi için bir köle..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyin bedava olsaydı fikirler parayla satın alınmazdı diyorumquote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Hocam sence beyin gercekten bedava mi?
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X