Şimdi Ara

Beyazıt Sahaflar Çarşısı Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
17.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana 10. sınıf fizik kimya biyoloji kaynak konu anlatımlı kitap lazım. Beyazıt Sahaflar çarşısına gir orda bu kitaplar yarı fiyatına bulunur dediler.
    Bir de size danışayım dedim.10. sınıf kaynak kitapları satılır mı burada,bazılarının söylediği gibi gerçekten fiyatları söylenildiği gibi ucuz mu bir de sahaflar çarşısı saat kaça kadar açıktır?Bilenlerden yardım bekliyorum.
    Teşekkürler.
    Bu arada ben güvender almayı düşünüyordum siz bana hangi yayını önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malumat1245 -- 4 Haziran 2010; 16:34:28 >

• evet arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan yok mu
  • Fiyatlar her türlü daha ucuz normalinden ve aradığın kitabı bulursun mutlaka. Özellikle ders kitabı arayıp bulamadığım olmadı benim. Güvender iyidir onun kaynaklarını al derim ben.
  • beyazıt iü kütüphanesinin tam karşısında özbek çarşısı var orda daha da ucuza bulabilirsiniz
  • Up benim de işim düştü arkadaşlar ygs/lys kitapları almam gerekiyor piyasa fiyatından çok farkeder mi oradan alacağım kitaplar(beyazıt/sahaflarçarşısı)?
  • Aradığın kitabı bulursun ama normal kitapçılardaki fiyatıyla yarı yarıya fark edeceğini düşünmüyorum, çok pahalı bir kitap değilse 5 lira filan oynar tahminim.
  • Alacağım kitaplar 15-20 tl arasında 4-5 kitap yani gidipte oradan almaya değer mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sahafların çok ucuz olduğunu düşünmüyorum. Atıyorum 25 liralık kitabı, anca 18'e verirler. Bunuda zaten bir çok yer (NT gibi yerler) %25 indirimle veriyor. Eğer Beyazıt'a gidip kitap almak istiyorsanız, Özbek ve Özdemir çarşısı var, oraya gidin. Hem az kullanılmış 2. ellerde var. Onlarada bakın.
  • Bence de sahaflar çok ucuz değil, o eskidendi, şimdi internet var, bence internet üzerinden kitap satan yerlerden alın, hem adresinize kadar gelir hem de kredi kartına taksitle alma şansınız olur.
  • Sahaflarda ikinci el kitap satan çok fazla yer yok, sahaflığı kalmadı pek.10-15 lira fiyat ya kırar ya kırmazlar o dediğin kitaplara, çok cazip bir yer değil, arkadaşın dediği gibi nt benzeri yerlere bir sormanda fayda var öncelikle.
  • Teşekkürler arkadaşlar.
  • Sahaflarda bir satıcıyla geçen aramızda geçen konuşmayı aynen aktarıyorum ...

Ben : Abi Palme Yayınları fizik soru bankası varmıydı ?
    Adam : 1dk . bakayım olması lazım

Biraz sonra ...

Adam : 1 tane kalmış
    Ben : Ne kadar abi ?
    Adam : 23 e bırakayım
    Ben: 23 mü , yok daha neler
    Adam: Daha ucuza bulamazsın .
    Ben : Abi Bakırköy' de 20 lira bu kitap 23 e satıldığını bilsem oradan alırdım zaten
    Kazıklayamayacığını anlayan ve kendini çok zeki sanan ve aslında IQ'sunun 100 ' ün üzerinde olduğundan emin olamadığım adam cevap verdi .
    Adam : Tamam sana 19 olsun .
    Ben : Az önce 23 idi birden nasıl indin
    Adam : Daha inemem , benden daha ucuza bulamazsın .
    Ben : Sahaflar dedik geldiğimiz yere bak .
    Adam : Sahaflar da o kadar sahaflar değil ... > Sanırım burada saf değil demek istiyor :D

Anlayacağınız durum vahim :) . Şu an sahaflardan alma da nereden alırsan al öyle diyeyim sana . Zaten kitap satan büyük yerler indirim falan yapıyorlar . Ayrıca biz Bağcılardan arkadaşlarımla beraber oraya gittik . Yol parasına bile değmez . Zaten oraya da öncelikle Özbek ve Özdemir Çarşılarına uğramak için gitmiştik . Özbek ve Özdemir Çarşısına 2.el kitap almak için gitmenizi öneririm ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bu©kethead -- 3 Aralık 2010; 19:03:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bu©kethead

Sahaflarda bir satıcıyla geçen aramızda geçen konuşmayı aynen aktarıyorum ...

Biraz sonra ...

Ben : Abi Bakırköy' de 20 lira bu kitap 23 e satıldığını bilsem oradan alırdım zaten
    Kazıklayamayacığını anlayan ve kendini çok zeki sanan ve aslında IQ'sunun 100 ' ün üzerinde olduğundan emin olamadığım adam cevap verdi .
    Adam : Sahaflar da o kadar sahaflar değil ... > Sanırım burada saf değil demek istiyor :D

Anlayacağınız durum vahim :) . Şu an sahaflardan alma da nereden alırsan al öyle diyeyim sana . Zaten kitap satan büyük yerler indirim falan yapıyorlar . Ayrıca biz Bağcılardan arkadaşlarımla beraber oraya gittik . Yol parasına bile değmez . Zaten oraya da öncelikle Özbek ve Özdemir Çarşılarına uğramak için gitmiştik . Özbek ve Özdemir Çarşısına 2.el kitap almak için gitmenizi öneririm ...

Çok açıklayıcı dostum teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Bu©kethead

Sahaflarda bir satıcıyla geçen aramızda geçen konuşmayı aynen aktarıyorum ...

Biraz sonra ...

Haklısın kadir
    Pazarlıkta becerikliysen nt veya diğer kitabevleriyle arasında 1-2 lira fark oluyor.Genelde indirim yap dediğinde ayn fiyata alıyosun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.