Şimdi Ara

BEYAZ TV'YE SALDIRDI DÜZENLENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR DÜNKÜ YAYIN SONRASI ÖZELLİKLE ÜMİT ÖZATIN LAUBALI LAFLARINDAN SONRA SABRI TAŞAN BAZI TARAFTARLAR BİNAYI BASIP DAĞITTILAR.

SEBEP OLAN YAYIN:http://www.dailymotion.com/video/xyns6g_01-04-2013-derin-futbol-4-kysym_sport#.UVqzABdDjp4

http://spor.mynet.com/haber/sok-programin-ardindan-tas/61332?utm_source=Mynet_HomePage

Olay 02:00 sıralarında Beşiktaş Fulya'daki Beyaz Tv binasında meydana geldi. İddiaya göre, Ertem Şener'in moderatörlüğünü yaptığı, Sinan Engin, Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı ve Ümit Özat'ın katıldığı 'Derin Futbol' programının hemen ardından yaşanan saldırıda yaralanan bir güvenlik görevlisi hastaneye kaldırıldı.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ YARALANDI
    Programdaki yorumlara sinirlenen ve yaklaşık 40 kişi oldukları öğrenilen grup, araçlarıyla Beyaz Tv önüne geldi. Televizyon binasını taşlamaya başlayan saldırganlar, daha sonra bina bahçesine girdi. Buradaki güvenlik görevlilerine de saldıran kişiler, bir güvenlik görevlisini yaraladı. Saldırganlar, olayların ardından geldikleri araçlarla tv binasından uzaklaştılar. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Hastaneye kaldırılan bir güvenlik görevlisinin tedavi altına alındığı öğrenildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

ERTEM ŞENER'İN TEPKİSİ
    Yaşanan olaya büyük tepki gösteren program moderatörü Ertem Şener, yapılan saldırının çok çirkin olduğunu belirterek, "Bir televizyon basmak ne demek. Konuklarımızdan bazıları Galatasaray'ın Real Madrid karşısıda turu geçme şansının çok zayıf olduğunu söyledi. Ben de Galatasaray turu geçer demiştim. Kendini bilmez, taraftar demek istemediğim kişiler buraya gelip saldırdılar. Bizi geçin bayan arkadaşlar var rejiden ağlayanlar var. Bir güvenlikçi arkadaşımız hastanede ve durumu çok ciddi. Gerekeni emniyet güçleri yapıyorlar. 35-40 kişilik bir grup, ben tarafta kesinlikle demiyorum. Hiç şık olmadı. Herkes kendi fikrini söylemekte özgür olmalı. Ben hayatımda ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum. İçlerinde silahlı olanlar varmış. 'Sıkın sıkın diye sesler geliyormuş. Nerede yaşıyoruz. Ben bu sabah Madrid'e gidiyorum Galatasaray için" diye konuştu.

"Örgütlenerek mi geldiler?" sorusuna ise Şener, "Bilemiyorum. Örgüt lafı çok tehlikeli bir laf 35-40 kişiyse örgütlenerek gelmişler demek ki" yanıtın verdi.

• Tamam aferin sana.

konu içinde şunu diyorum evet yapılanlar yanlış hatalı ve saçma ....

kanalın yaptığına gelirsek evet görüşlerini düşüncelerini söylemeleri gayet normal ancak üslup ve tarzlarını belli seviyelerde tutmaları gerek kaldı ki bahsedilen büyük bir kitlenin taraftarı olduğu büyük bir camia ....

ve son olarak şunu diyorum o programın amacı da bu zaten biz bunları yapalım olaylar çıksın biz konuşalım bizi konuşsunlar ama ne şekilde olduğu önemli değil bugün konu reyting gereği Galatasaray yarın fb olur belki bjk ...kaldı ki adamlar amacına ulaştı biz bile kalkıp burada bu adamları tartışıp konuşuyoruz eğer bu adamlara bunları konuşmak prim sağlamasa kimse bunları konuşmaz ....

nasıl rıdvan dilmenin maç analizleri maç dışında neredeyse fazla konuşmaması ilgi çekiyorsa bu adamlarında bu yönleri ilgi çekiyor ve izleniyor Galatasaray izlemese bir o kadar Galatasaray hakkında atılıp tutulmasını seven adam var onlar izliyor ...

• Görüş belirtmek ayri dalga geçmek ayri

• _____________________________
  • VİDEODA ÜMİT ÖZATIN TAVIRLARINA BAKIN. ÇOK DEĞİL DAHA GEÇEN AY YÖNETİCİLERİMİZ BAĞLANDI AHMET ÇAKAR HESAP SORDU SÜREKLİ, O ZAMAN DA BİZİMKİLER SEN KİMSİN DE SANA HESAP VERELİM KİMSİN SEN DESELERDİ KEŞKE! ÜMİT ÖZATIN HAL VE HAREKETLERİ HİÇ HOŞ DEĞİL EL KOL HAREKETLİ KİMSİN SEN FİLAN NOLUYOR? ADAM İNSAN GİBİ KONUŞUYOR 2 LAF ETTİRMEDİLER

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapılanlar hoş değil kimse de tasvip etmez ama kendi görüşlerinin dışına çıkıp dalga geçmeye başladılar.

2 kelime mantıklı konuşuyorlar 3 kelime dalga geçiyorlar , ondan sonra mantıklı konuştuklarını iddia edip ne dedik ki diyorlar.

Biri Gs yenerse Recep İvedik kılığına girip program yapacağım diyor , öteki Gs yenerse Gs donu bile giyerim diyor.

7 , 8-0 lık skorlardan bahsediyorlar. Drogbayı Sneijder'i küçümseyip aşağılıyorlar. Gs taraftar grubunun başkanına iki defa sarhoş bu adam dediler

Ümit Özat ultra kedi gibi bir şeyler söyledi , sen kimsin maçası olan gelsin diye tahrik ettiler. Böyle görüş mü olur ?

Ahmet Çakar 5 kurşun yedim bir 5 daha yerim sorun değil , alnımızda yazılıysa olur kimseden korkumuz yok dedi

milyonlarca taraftarı olan bir kulübü haftalardır böyle küçümserseniz olacağı bu. Bir sürü akıl hastası taraftar var ,

ekran karşısında konuşurken üsluplarına dikkat etmeleri gerek. yaptıkları terbiyesizlikten başka bir şey değil

COMINGSOON

• quote:

Orijinalden alıntı: Robert Downey Jr.

Yapılanlar hoş değil kimse de tasvip etmez ama kendi görüşlerinin dışına çıkıp dalga geçmeye başladılar.

2 kelime mantıklı konuşuyorlar 3 kelime dalga geçiyorlar , ondan sonra mantıklı konuştuklarını iddia edip ne dedik ki diyorlar.

Biri Gs yenerse Recep İvedik kılığına girip program yapacağım diyor , öteki Gs yenerse Gs donu bile giyerim diyor.

7 , 8-0 lık skorlardan bahsediyorlar. Drogbayı Sneijder'i küçümseyip aşağılıyorlar. Gs taraftar grubunun başkanına iki defa sarhoş bu adam dediler

Ümit Özat ultra kedi gibi bir şeyler söyledi , sen kimsin maçası olan gelsin diye tahrik ettiler. Böyle görüş mü olur ?

Ahmet Çakar 5 kurşun yedim bir 5 daha yerim sorun değil , alnımızda yazılıysa olur kimseden korkumuz yok dedi

milyonlarca taraftarı olan bir kulübü haftalardır böyle küçümserseniz olacağı bu. Bir sürü akıl hastası taraftar var ,

ekran karşısında konuşurken üsluplarına dikkat etmeleri gerek. yaptıkları terbiyesizlikten başka bir şey değil

http://www.dailymotion.com/video/xyns6g_01-04-2013-derin-futbol-4-kysym_sport#.UVq-cJMXHap

şurdaki kapışmaya bir baksan hocam. utanmasalar dümdüz sövecekler adama. 6 7dk boyunca telefonu kapattırmaya calısıyorlar.

Kaldıkı 1.5milyonluk taraftar kitlesi ultraslan

İyi olmuş dikkatli bakınca azcok dünkü saldırı anlaşılıyor

• galatasaray'ın turdaki şansını çok zayıf görüyorum, orada fark bile yiyebilirler

demek farklı

bakın beyleeeerrrr saçmalamayıınnn. karşınızdaki takım r. madrid... galatasaray'ın turdaki şansı çok zayıf. hatta yok; yüzde 0, orada fark bile yiyebilirler diyorum muhahahah hahahah ohohooahha

demek farklı

sen ben bu üslubu kaldırırız, ama başkası kaldıramaz gider basmaya kalkar bıçaklamaya kalkar, her insan bir mi?.
    adam gibi fikrini söyle kim ne diyebilir. ama dalga geçer gibi kahkahalar arasında yok 5 yer yok 8 yer ama 2 tane atar. muhahah sesleri filan.

bugün forumda da var gs yenilir diyen. fark yer diyen ama onlar gelip madrid size 5 atar şeklinde mesaj atıyor mu??
    atsa bölüm uzaklaştırması alır. ama yine bu şekil konuşanlar tv ye çıkıyor.
    ulusal bir kanalın bir internet forumundan daha kaliteli olması lazım.
    ama burası bile daha kaliteli, varın gerisini siz düşünün.

• Adam bir şey demedi üslubunuza dikkat edin dedi ama insanlıkla söyleyince anlamadılar demek ki bakalım şimdi anlamışlar mı görürüz. Adam açıkça uyardı işte daha napsın.
  • Kendileri kulup yöneticisine hesap sorabiliyor kendisine bir şey diyene sen kimsin diyorlar. Ulan asıl siz kimsiniz sıfatına s.çtıklarım. Adam koskoca GS yöneticisi sana hesap mı vermek zorunda ? Dünde bir ahkam kesmeler falan. Hele o hayvan Ümit. Siz ordan tehdit edin tahrik edin birisi size bir şey söyleyince sen kimsin diye cevap verin yok yargıya başvuracağız yok bilmem ne deyin sonrada yakıştıramadım ben GS için Madride gidiyorum deyin. YUH sanki taş taşımaya gidiyor. 5 yıldızlı otelde kalacak en kral yerden maçını izleyip dönecek. Türkiye'nin böyle vasıfsız p.çlere ihtiyacı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ahmet Çakar, Ümit Özat, ROK gibi seviyesiz kalitesiz heriflere sinirlenip, güvenlik görevlisine zarar verilmesi çok büyük bir gerizekalılık.
  • ümit odunu bir daha galatasarayı ağzına alma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ama dün gece, ahmet çakar ortalığı sakinleştirirken, bir anda 5 dk sessiz kaldı. Sonra araya girerek, sen kimsin sana hesap vericez, çek git, kapat telefonu gibi reyting uğruna ortamı gerdi. Bu olayın tetiğini çeken ahmet çakar dır.

az önce youtubeden izledim, ua başkanı bağlanmış, pek sevemem kendisini ama bir izin verinde adam konuşsun be kardeşim.

Neymiş biz taraftar grubunun başkanına hesap vermezmişiz. Bunun adı hesap vermek değildir, siz nasıl orda birilerini sözde eleştiriyorsanız, onunda sizi eleştirmeye hakkı var. adamı konuşturmadılar bile, yok telefonu kapat , çık yayından.... ho hoooo...

o zaman galatasaray'ın , fenerbahçenin vs.. ninde size hesap verme gibi bir durumu yok kapayın çenenizi oturun ozaman. eleştirilmek istemiyorsan eleştirmeyeceksin!
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.