Mrb Arkadaşlar bir sürücü kursunda motor dersi veriyorum. öğrencilere ders anlatırken tahtayı kullanayım dedim kalemde silinmeyen cinsten midir nedir bir türlü tahtayı silemedim kolonyalı mendille biraz çıkıyor gibi oldu ama çokta etkilemedi tahtaya zarar vermeden ne ile silmemi önerirsiniz? yardımcı olursanız çok makbule geçecek.
Tahtaya da başlıktaki gibi yazıyorsan silinmez tabi.
Tinerle silebilirsin.
bizim okulda oldu aynı olay eğer imkanın var sa alkolle silmeye çalışm mutlaka çıkar fakat biraz iz kalır onun yerine sana tavsiyem tahta kalemi al yaani beyaz tahta için kullanılan kolay silinen kalemlerde. bu kalemlerle tahtadaki çıkmayan kalem yazısının üstünde hafif bastırarak geçersen çk raha bir şekilde silebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Felix Felicis
bizim okulda oldu aynı olay eğer imkanın var sa alkolle silmeye çalışm mutlaka çıkar fakat biraz iz kalır onun yerine sana tavsiyem tahta kalemi al yaani beyaz tahta için kullanılan kolay silinen kalemlerde. bu kalemlerle tahtadaki çıkmayan kalem yazısının üstünde hafif bastırarak geçersen çk raha bir şekilde silebilirsin
selüloz tiner
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A8D486513
selüloz tiner
Alıntıları Göster
tiner,kesin çözüm Yalnız sınıf kokar haberin olsun.
alkol tam etkili olmaz.
quote:
selüloz tiner
Alıntıları Göster
Tahtaya da başlıktaki gibi yazıyorsan silinmez tabi.
Tinerle silebilirsin.
quote:
selüloz tiner
Alıntıları Göster
matkap
tinerle yapacaksan az dökmeni tavsiye ederim yoksa dersdekiler bayılabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Sanelorian
matkap
Alıntıları Göster
Tahta komple siyaha boyanmalı
quote:
Orijinalden alıntı: Ugur851
Tahta komple siyaha boyanmalı
Alıntıları Göster
okan bayülgen siler
quote:
Orijinalden alıntı: sefer48
okan bayülgen siler
Alıntıları Göster
Ben de tam aksine çizdiğim çizgilerin çıkmamasını istiyorum ancak çıkmayan kalem kullanmama rağmen çıkıyor. Ne yapacağımı bilemedim.
quote:
Orijinalden alıntı: irish
Ben de tam aksine çizdiğim çizgilerin çıkmamasını istiyorum ancak çıkmayan kalem kullanmama rağmen çıkıyor. Ne yapacağımı bilemedim.
Alıntıları Göster
arkadaşlar biraz şakaya vurulabilecek bir konu ama yeni öğretmenlik yapınca ve tahtanın tamamını karalamış durumda olunca iş benim için biraz önem arzediyor. kurs sahibi biraz titiz bir adam şimdi tahtayı rezil etmekte istemiyorum limon kolonyası götürsem tahtaya sürsem silmez mi acaba yada tiner temizler mi? tinerle denedik silmedi gerçi 1 aydır duruyor yazılar silinir diye fazla önemsememiştim ama kurudu kaldı mı nedir gitmiyor şimdi. tahtaya zarar vermeden ne yapıp temizlemeliyim. lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Majesty37
arkadaşlar biraz şakaya vurulabilecek bir konu ama yeni öğretmenlik yapınca ve tahtanın tamamını karalamış durumda olunca iş benim için biraz önem arzediyor. kurs sahibi biraz titiz bir adam şimdi tahtayı rezil etmekte istemiyorum limon kolonyası götürsem tahtaya sürsem silmez mi acaba yada tiner temizler mi? tinerle denedik silmedi gerçi 1 aydır duruyor yazılar silinir diye fazla önemsememiştim ama kurudu kaldı mı nedir gitmiyor şimdi. tahtaya zarar vermeden ne yapıp temizlemeliyim. lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olsun.
Alıntıları Göster
o nasıl bir başlık yazım biçimidir
quote:
Orijinalden alıntı: Majesty37
Yenisi kaç para?
quote:
Orijinalden alıntı: LsR
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
arkadaşım bka tinere hiç gerek yok silinmeyen kalemle yazdıgın kelimelerin üzerine normal silinen tahta kalemiyle yaz siliniyor okulda olmuştu olay
quote:
Orijinalden alıntı: América
arkadaşım bka tinere hiç gerek yok silinmeyen kalemle yazdıgın kelimelerin üzerine normal silinen tahta kalemiyle yaz siliniyor okulda olmuştu olay
Alıntıları Göster
Yazı stilini düzeltmekle başlayabilirsin.
quote:
var mı bilgisi olan?
quote:
quote:
var mı bilgisi olan?
Alıntıları Göster
farketmez hertürlü uçucu sıvı ile silebilirsin (kolonya, tiner, aseton vb. ama aseton biraz riskli çizik yapar) kolonya garanti...
quote:
Orijinalden alıntı: cihangir151
farketmez hertürlü uçucu sıvı ile silebilirsin (kolonya, tiner, aseton vb. ama aseton biraz riskli çizik yapar) kolonya garanti...
Alıntıları Göster
asetonda,alkol,tiner
Abi fırça,sabun dalacan araba yıkarmış gibi yıkayacan ... olmadı birde üstüne boya çakacan... boya atıncada 10 numara olacak ama tabiki bu iş sizin gibi değerli öğretmenlerin değil yönetimin düşünmesi gereken bir durum.
quote:
Orijinalden alıntı: experienced
Abi fırça,sabun dalacan araba yıkarmış gibi yıkayacan ... olmadı birde üstüne boya çakacan... boya atıncada 10 numara olacak ama tabiki bu iş sizin gibi değerli öğretmenlerin değil yönetimin düşünmesi gereken bir durum.
Normal o tahta kalemleri ile üzerinden geç birdaha silgi vur gider