Şimdi Ara

Beyaz sarapmi Sampanyami ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Basliktanda anlasilabilecegi gibi karasiz kaldim. Beyaz sarapmi yoksa sampanyami daha romantik olur ? Guzel bir ortamda ( Kiz arkadasimla beraber ) hangisini tercih etmeliyim... Organizasyonu ben yapcagim icin yardim istiyorum..

• cola için içinede hap at ama haplı olanı içersen bütün gece sen uyursun....................
  • bence iyi bir beyaz şarap daha iyi olur...
  • walla bişiler kutluyosanız şampanya ii olur.Ama seçenekler yannızca bunnarsa kesinlikle b.şarap deriM.Şampanya her zaman için extra'dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KutupBedevisi -- 17 Haziran 2005, 19:55:37 >
  • kesinlikle şampanya. ama başbaşaysanız kırmızı şarap inan ki çok daha iyi gider
  • Arkadaşlar gene karasız kaldım ama ağırlık şaraptan yana.
    Bana marka olarak birşeyler önerebilirmisiniz Kavaklı filan nasıl ?
    Kırmızı şarap pek hoşuma gitmiyor oyuzden liste dışında . Ya inanın bu kadar mesajı bi arada bulmak iyi oldu.

Sting kardeş benim hapa filanda ihtiyacım yok hem resmi bir şey sen takıl kafana göre.. :)
  • beyaz şarap,
    mutlaka Uludağ gazoz ile karıştırın
    hep şampanya gibi olur, hem içimi okadar rahat olur ki, içemeye doyamazsınız
    gecenizde harika olur.
    tecrübe konuşuyor
    (inan bana gazozlu beyaz şarabı, vişne sulu kırmızı şarabı herkes yapıyor, bunda utanılacak hiçbişey yok)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bimdeki donmus baliklar nasil
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sunberd hocam tecrübelerinden faydalanmak güzel olucak . Fikrin aklıma yattı. Beyaz şarapta önerebileceğin marka filan varmı ?
  • sirke
  • ZIKKIM... iyi alternatif olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: steareth

ZIKKIM... iyi alternatif olabilir

belki bu kadar ağır söylenmezdi ama içmezseniz daha hoş olur
  • İçin rakı İçin şarap İçin
  • Pamukkale kırmızı şarap benim çok begendigim bi tat bende beyaz şarabı sevmem

bu arada bizim ne içtigimiz kimi ne ilgilendirir sonuçta her koyun kendi bacagından asılır
    bu kadar basit bi durumu bile polemige tasıyorlar
    bu kadar agresifseniz sanal ortamdadegil gercek ortamda olun g..ünüz yiyorsa
  • ne şarabı ne şampanyası yaa
    en iyisi su ve süt diğerlerine

• Şampaya kutlamalarda açılır

Beyaz şarap ise balıkla kırmızı ise kırmızı etle ii gider

Onu bırak sen tam olrak napıcaksın bişi kutlucaksan şampanya aç derim

Ama yemek yiceksen şarap içinki bence şarap et yemeği ile iyi gider

İllada şarap yada şampayna lazım değil kaliteli biralarımızda war artık becks fosters miller vs....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 17 Haziran 2005, 22:27:49 >
  • öğrenciysen farketmez. eninde sonunda köpek öldüren alcaksın. şampayanınkini tavsiye etmem neredeyse köpek cennetini boyluyordum.
  • Ne biçim @nadim' sin???
    Nadim demek, pişman olmuş, ıslah olmuş demektir.
    Sen şimdi şarap içecen,
    sevgiline anlamsız sözjjjlerj sarfjedeceğişn?
    Olurfş mu karfdefşşş yavwsss?
  • Kırmızı şarap(Merlot)
  • Herkes özgür niteliğe sahip. İçmek
    Ben zaten alkolik birisi değilim sadece bu bir kutlama , ufak bir geleceğe dair konuşma için ortamın ısınmasını sağlar diye düşünmüştüm

was evet adım pişman olmuş demek ama ben ayyaş yada alkolik olupta bu meredi bırakıp ıslah olcak bir durumda değilim . Sadece sordum keşke biraz daha yumşak cevaplar yazsaydınız...
    Bazı arkadaşlar kafadan dalmış olaya ama sonsuz saygım var herkese...

Zaten bu oalya 2 hafta süre var şu an için kararım beyaz şarap ama belkide başka bir alternatif bulurum herkese tekrar tekrar teşekkür düşünceleriniz için
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nadim

Herkes özgür niteliğe sahip. İçmek
    Ben zaten alkolik birisi değilim sadece bu bir kutlama , ufak bir geleceğe dair konuşma için ortamın ısınmasını sağlar diye düşünmüştüm

was evet adım pişman olmuş demek ama ben ayyaş yada alkolik olupta bu meredi bırakıp ıslah olcak bir durumda değilim . Sadece sordum keşke biraz daha yumşak cevaplar yazsaydınız...
    Bazı arkadaşlar kafadan dalmış olaya ama sonsuz saygım var herkese...

Zaten bu oalya 2 hafta süre var şu an için kararım beyaz şarap ama belkide başka bir alternatif bulurum herkese tekrar tekrar teşekkür düşünceleriniz için

Üslubun çok hoş kardeş.
    Kalbini kıracak bir şey yazdıysak affola.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.