3 gün sonra mezuniyet var.Beyaz slimfit gömleğim var altına pantolon ve ayakkabı alacağım.Ama renk,model,markasına falan karar veremedim.Özellikle ayakkabı konusunda sıkıntım var.Hayatımda spor ayakkabından başka tarz ayakkabı giymedim.Bana sslerle destekleyerek yardımcı olursanız sevinirim.
Klasik olarak giyineceksen en ideali siyah olur dusuncesindeyim.. Benim de staj olayi var kilik kiyafet olayi icin mailde takim elbuse giyilecek yaziyor ulan benim 1 tane takim elbisem var durduk yere simdi iki uc gomlek ile iki uc pantalon alacagiz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Mavi kot pantolon ve siyah adidas tarzı ayakkabı.
Hocam beyaz gömlek ama oyle beyaz kı içi gözüken beyaz değil , atleti giydiğinde atlet bellı olmayacak.
Alt tarafa keten pantalon pantolon Siyah keten veya beyaz keten asla olmasın. Haa bu arada gömleğin dar olursa keten pantolonu daraltamyacagın ıcın ıyı gozukmez . Ha darltırım dıyorsan orası sana kalmıs önermem.
Beyaz gömlek içeri sokulmadan dışarı cıkartılacak ustede bır adet blazers ceket aldın mı tamamdır.
Uygun bır saat ve saatle aynı renkte kemerıde unutma.
Ayakkabı aşırı spor ve aşırı klasık (sivri burun dedeiğmiz ) olmadıgı takdırde renk uyumuna gore guzel bır ayakkabı.