Şimdi Ara

Beyaz futbol ne saçmalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunlar gerçekten yaşanmış mıBeyaz futbol ne saçmalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hdhshshshhshshhshsjs

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U.KAYALI -- 7 Şubat 2017; 2:5:55 >

• Yalan olduğunu Kjaer'in sözlerinden anlayabiliriz. Öyle şeyler söyleyecek bir oyuncu olduğunu sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

Yalan olduğunu Kjaer'in sözlerinden anlayabiliriz. Öyle şeyler söyleyecek bir oyuncu olduğunu sanmıyorum.

KJaer ligin en efendi oyuncularındandır düşünsene Muslera'nın böyle bir açıklama yaptığını, gel gelelim karakterler bir yana, futbolcuların ya da Teknik direktörlerin resmi bir yayın kuruluşu olmadan açıklama yapmaları yasaktır, Futbolcuların isterse gazeteci olsun arayıp konuşmaları dahi yasaktır, Beşiktaşlı arkadaşlara teselli ödülü olsun diye uydurulmuş bir yazı çok açık, ancak Fener çirkeflikle de olsa aldı maçı ve bu konuda bir teselliniz yok, böyle ucuz numaralara kalkışılması komik.
  • "Ben 15 temmuzda tankın önüne yattım." Dusko Tosic -Şubat 2016

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de belli dönem yayıncı kuruluş özetleri vermeyi kesti, böyle saçma sapan programlar türedi. Önceden telegol falan vardı ama en azından maç üzerinden yorumlar yapılırdı. Yine asarlardı keserlerdi ama şimdi maçla ilgili tek birşey konuşulmuyor bile programlarda. Asıl futbol teröristi bu herifler. Bunları yorumcu yapan da, tvlere çıkartıp şaklabanlık yaptıranlar da onlar kadar sorumlu ve sorunlu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FUTBOL MU? // BASKETBOL MU?
    19 yıl önce açıldı
    Hatalar hep Galatasaray’a mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Devrim zengi kim tanıyan varmı.
    Gece bu adama vahiy gelmiş atıoda atıo arkdaş sanki fenerlilerin elini kolunu bağlayıp işkence yaptık.

allahtan korkusu olamyan terbiyesi kanal.
  • Tosic gibi yeteneksiz cirkefler yuzunden kjaer gibi efendi iyi oyuncular gidecek ulkede futbol tamamen bitecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Türkiye'de belli dönem yayıncı kuruluş özetleri vermeyi kesti, böyle saçma sapan programlar türedi. Önceden telegol falan vardı ama en azından maç üzerinden yorumlar yapılırdı. Yine asarlardı keserlerdi ama şimdi maçla ilgili tek birşey konuşulmuyor bile programlarda. Asıl futbol teröristi bu herifler. Bunları yorumcu yapan da, tvlere çıkartıp şaklabanlık yaptıranlar da onlar kadar sorumlu ve sorunlu.

yanlışın var.

yayıncı kuruluş özet vermeyi falan kesmedi.

Yayıncı kuruluş diğer bütün kanalları öpmeye çalıştı.
    bir aylık mı, haftalık mı ne süperlig özet parasına, bütün premier lig i veya la ligayı bir sezon canlı yayın hakkını alıyorsun. aynı parayla avrupanın bütün diğer liglerinin canlı yayın hakkını alıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

"Ben 15 temmuzda tankın önüne yattım." Dusko Tosic -Şubat 2016

Kahkaha attım.
  • Tankın önüne yattı he. Sizin yazacağınız yazıyı seveyim. Sizin milletle bulduğunuz kafayı seveyim. Sizin ben taaa aklınızı seveyim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.