Şimdi Ara

Beyaz Eşya Önerileri (463. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.523
Cevap
79
Favori
1.512.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese selamlar.kısmetse benim de yaza düğünüm olacak. malumunuz beyaz eşya derdine düştük...bosch mu samsung mu diye kafa patlatır oldum ama burda gördüm kü farklı modellerde yorumlar var. AEG ve SHARP gibi markalar dönüyor. maliyetleri ne çok düşük ne çok yüksek olsun istiyorum.anlayacağınız ortalama düzeyde yeni evlenecek bir çift için ideal olması lazım... bir öneriniz tavsiyeniz olur mu ?
  • ZEITGEIST hocam sağolasın cevaplar hep senden geliyor... Aslında buzdolabında bir problemim dolabın koyulacağı yer belli. Ancak evin anahtarlarını henüz alamadığımız için ölçemiyorum. Anahtarlara ulaşınca bie kriterim daha olacak... Standart dolap yerleri 80lik dolaplar için mi yapılıyor evlerde bir fikriniz var mı acaba? Bütün ürünlerde en iyiye kaçamıyorum maalesef:( Dolapta arkadaşlar boschun lowfrost bir modelini incelemişler. Aslında o da ilgimi çekti. Elektrik tüketimi çok iyi cazip özellikleri de var ama nofrost öyle bir işlemiş ki bünyeme objektif bakamıyorum gibi:( Bazen diyorum iyilerini alayım flan, bazen de fazla uçmamam gerektiği takılıyor kafama bir sürü alacak eşya var:((( Ayrıca spotçulardan beyaz eşya almak problem yaratır mı? Ne farkı vardır... Normal bayiiden aldığımız gibi garanti ve servis koşulları geçerli değil midir? Daha uygun fiyata bulabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mknsrcn

ZEITGEIST hocam sağolasın cevaplar hep senden geliyor... Aslında buzdolabında bir problemim dolabın koyulacağı yer belli. Ancak evin anahtarlarını henüz alamadığımız için ölçemiyorum. Anahtarlara ulaşınca bie kriterim daha olacak... Standart dolap yerleri 80lik dolaplar için mi yapılıyor evlerde bir fikriniz var mı acaba? Bütün ürünlerde en iyiye kaçamıyorum maalesef:( Dolapta arkadaşlar boschun lowfrost bir modelini incelemişler. Aslında o da ilgimi çekti. Elektrik tüketimi çok iyi cazip özellikleri de var ama nofrost öyle bir işlemiş ki bünyeme objektif bakamıyorum gibi:( Bazen diyorum iyilerini alayım flan, bazen de fazla uçmamam gerektiği takılıyor kafama bir sürü alacak eşya var:((( Ayrıca spotçulardan beyaz eşya almak problem yaratır mı? Ne farkı vardır... Normal bayiiden aldığımız gibi garanti ve servis koşulları geçerli değil midir? Daha uygun fiyata bulabilir miyim?

geçen bosch bayinde lowfrost dolaba ben de denk geldim. inanılmaz bir enerji tasarrufu var...gerçi hafif bir karlanma yaptığını söyledi yetkilisi.ama ben tasarımını ve enerji modunu beğendim.1700 lira civarıydı sanırım. diğer dolaplar 300 kw den aşağı değilken o dolap 190 civarı birşeydi. oldukça yattı kafama ama bakalım.araştırıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: mknsrcn

ZEITGEIST hocam sağolasın cevaplar hep senden geliyor... Aslında buzdolabında bir problemim dolabın koyulacağı yer belli. Ancak evin anahtarlarını henüz alamadığımız için ölçemiyorum. Anahtarlara ulaşınca bie kriterim daha olacak... Standart dolap yerleri 80lik dolaplar için mi yapılıyor evlerde bir fikriniz var mı acaba? Bütün ürünlerde en iyiye kaçamıyorum maalesef:( Dolapta arkadaşlar boschun lowfrost bir modelini incelemişler. Aslında o da ilgimi çekti. Elektrik tüketimi çok iyi cazip özellikleri de var ama nofrost öyle bir işlemiş ki bünyeme objektif bakamıyorum gibi:( Bazen diyorum iyilerini alayım flan, bazen de fazla uçmamam gerektiği takılıyor kafama bir sürü alacak eşya var:((( Ayrıca spotçulardan beyaz eşya almak problem yaratır mı? Ne farkı vardır... Normal bayiiden aldığımız gibi garanti ve servis koşulları geçerli değil midir? Daha uygun fiyata bulabilir miyim?

ev yeni bir evse büyük ihtimsl 80 cmdir dolap bölümü. benim evim 5 yıllık bir ev 80 cm boşluk bırakmışlar. bir kaç arkadaşımında 80 cm di genişlik. tabi bu biraz yapanada bağlı. tam ölçü almadan dolap almayın derim. sonra dolap söktürmele kestirmeyle uğraçmayın.

lowfrostlar sarfiyat olarak çok iyi bencede. yakın bir arkadaşıma aldırmıştım 9-10 ay önce. enerji sınıfı olmayan aeg marka eski dolabını KGE58AW30N ile değiştirdik, faturası ortalama 25-30 lira azaldı ki bence süper rakam. oldukça geniş içi ve benim gördüğüm evlerine gittiğimde gayet sessiz çalıştığı. sadece arada tıslama seklinde hafif bir ses çıkıyormuş ama bir kaç dakikada duruyormuş. soğutucu kısımda ben hiç karlanma görmedim ki arkadaş dolabı tepeleme doldurur ona rağmen bişey yoktu. dondurucudada üstteki rezistanslarda hafif buz vardı ama sıkıntı yaratacak bir şey değildi.

bildiğim tek dezavantajları kışın soğuk olan mutfaklarda ve yazın çok sıcak mutfaklarda soğutmada sıkıntı yaşattığı, onuda forumdaki konusunda yazanlardan biliyorum. benim arkadaş hiç böyle bir sıkıntı yaşamadı çünkü yaz kış mutfağın sıcaklığı dengeli oluyor. ama her evin ortamı aynı değil tabi. içinize sinecekse gayet güzel alternatif bencede. çok şık ve sağlam dolaplar ayrıca. ha bana siz ne alırsınız derseniz ben no-frost alırdım çünkü daha büyük hacimli dolap arıyorum

• merhaba
    bişey almadan evvel mutlaka okuduğum bir site bu..bikaç yıl önce bulaşık makinemi de buraya göre almıştım
    Candoğan bey önermişti profilo cmtr..aslında hiç bilmediğim bir marjaydı ama memnun kaldım..şimdi yeni tek odalı bir ev aldım
    eski eşyalarımı sattım ve yeni beyaz eşyalar almak üzere araştırmak için hemen buraya geldim
    sadece fikir alıp gitmek olmaz diye tecrübe paylaşıyorum bu kez

ama önce candoğan bey e ve nikini anımsayamadıgım ama sabırlar cevap veren öteki arkadaslara tesekkür ederim

evin bulaşık makinesi vrdı..bende çamaşır ve buzdolabı alacaktım..kurutma mk hakkında fikrim yoktu
    onları da okudum

yorumların sonucu buzdolabunda bosch kge 40 n a+++ plus aldım..1670 e nakit..eve teslim..
    zeytinburnu olivium bosch bayii den..katalog fiyatını söylerken daha nette 1600 e alabilirim,siz kaça veriyorsunuz dedim.
    1670 dedi..normal de 1800 lü fiyatlarda

çamaşır mak.de de candoğan beyi takip ederek aeg lavamat 88849 alacaktım,ümraniye de outlet mağazasında 1300 e bulmuştum ama satılmış..
    nette de 1800 civarı idi.
    sonra düşünüp bir alt modelini aldım aeg L 75270 7 kg.
    inverter motor olması nedeniyle ve ses düşüklüğü ile seçtim..baska bir dünya özelliği var
    digital ekran vs ama biliyorum ki 2-3 prg kullanacagım her zaman

teşhir ürünü satan yerde sadece biraz bombelik vardı kasada..sorun etmedim..teşhir ürünleri firmadan tasıma esnasında sorun cıkanlar yetkili teknik servise gitmekte
    orada denenmekte sorun olmadıgı yada giderildiği kesinleştikten sonra ,kullanılmışlık düşürülerek makul fiyatlara inmekte.

bu çamasır makinesi de 1150 tl idi..orada bosch kurutma 67550 yi de gördüm..yine alt taraftan darbe almıs,filtre kapagı elle açılıyor..

ikisini alınca pazarlık ettim..

çamaşır mk 950 indi, kurutmayı 650 ye indi...ikisi de 3 yıl garantili..

kredi kartı olursa 1700 olur 3 ay ertelemeli 10 taksit...
    nakit aldım 1600 e..ertesi gun getirip kurdular..

tek odalı evde ses sorundu benim için

çamasır makinesi gayet iyi,sessiz..sıkmada özellikle anlasılmıyor yıkama ile aynı değerlerde ses gücü..tv izliyordum farketmedim

kurutma mak.gelince ondan da memnun kaldım
    çamasırdan daha gürültülü evet
    ancak iki tambura sahip ve hem direkt kuru cıkarıyor hem giysiler biribirne dolanmıyor..direkt kotu thsirt i katladım koydum
    ütüye gerek yok

çok memnunum seçimlerimden
    verdiğim bilgiler umarım faydalı olmuştur.
    tekrar herkese teşekkürler
    buzdolabımda salı günü geliyor..

kolay gelsin

• Bulaşık makinası; PROFİLO BM6480 1040TL
    Çamaşır makinası; PROFİLO CM1000DTR 750TL
    Buzdolabı; BOSCH KGE58AW40N (fiyat soruşturmadım)

Bu üçlü nasıldır??? Buzdolabı aslında SHARP düşünüyordum ama nerede bulacağımı bilemiyorum, ayrıca hangi servisler ilgilenir servis ağı nasıl???
  • ARÇELİK 9485 FI 8 programlı Bulaşık makinası kullanan arkadaşlar varsa yorum alabilirim.

GittiGidiyorda 869 TL / 12 Taksit - Kargo Bedava kampanyası var.

-------------

Edit: Arçelik Servisi ile görüştüm. Makinayı tevsiye etti.
    ARÇELİK 9485 FI 8 programlı Bulaşık makinası 869 TL satın alınmıştır.
    Gittigidiyor WorldKart Kampanyalı 3+3 taksit 3 ay erteleme + %10 World puan
    782 TL'ye geldi

+ 4 yıl garantiyi uzatıp 7 yıl garanti yaptırırız. Sorun olursa Arçelik düşünsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet05 -- 7 Ocak 2013; 15:37:52 >
  • Arkadaşlar bir hevesle yeni bir 3lü yaptım... Görüşlerinizi rica ediyorum lütfen!!!

Bulaşık makinası için neredeyse %90 oranında PROFİLO BM 6480MG

Çamaşır makinası için ELECTROLUX EWF1487HDW (Candoğan bey'in AEGsinin electrolux olanı sanırım???) Çok beğendim ve fiyatı daha uygun gibi geldii?

Buzdolabı BOSCH KGE58AL30N LowFrost... (((( BOSCH KGE58AW40 ile farkları nedir acabaa??? )))

Evet yorumları rica ediyorum lütfen....

eteksen, candoğan, lazpanyol, zeitgeist, can kırıkları???

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
  • Farkettiğiniz doğrudur. CTMX0 A+, CTM0 A++ enerji sınıfıdır.
  • bu üçlü gayet güzel bence. çamaşır makinesinin candoğan62 ninkinden farkı bildiğim kadarıyla kısa program süreleri, aeg 20dk 3 kg yıkama yaparken electrolux 14dk kısa programı var. kaç kilo yıkıyo onu bilmiyorum ama, klavuzunu indirmiştim bi ara ama hatırlamıyorum şimdi. birde aeg 49 db ken electrolux 51 db. az biraz daha sessiz işte. iki makine arasında 200-300 lira civarı fark var. bu farkı oluşturan özelliklerin ayrıntısını candogan62 daha iyi söyleyecektir.

bulaşık makinesi gayet güzel seçim bence. ben kendim aeg99009 MOP aldım, daha doğrusu ödemeyi yapıp sipariş verdim, aldığım yerde tanıdık olduğundan düğüne kadar tutacak. ama sırf kendine özgü püskürtme sistemine tav olduğum için ve forumda kullanan bir arkadaşın memnuniyetine güvendiğim için aeg yi seçtim. bulamasam alacağım makine profiloydu benimde. aslında en başında Bosch SMS69M52TR yi çok kovaladım ona kafayı takmıştım ama ondada istediğim fiyatı bi türlü bulamadım hiç bi yerde. hep yüksek fiyat verdiler vazgeçtim o yüzden.

dolap konusundaki fikrimi bi kaç mesaj öncesinde yazmıştım zaten tekrar etmiyim şimdi

• zeitgeist teşekkür ediyorum... senden başka kimse fazla ilgilenmiyor... benim de gerçekten içime sindi. lowfrost dolap ile profilo fiyat açısından uygun, dolayısıyla makina için avantaj yaratıyorum kendime:) artık fiyat araştırması yapacağım umarım uygun fiyatlarla kapatırım...
  • gayet güzel güle güle kullan
  • --Siemens WM12S765 TR 9 Kg. 1200 Devir Çamaşır Makinesi
    --Siemens KG58EAW30N A++ Çift Kapılı Buzdolabı
    --Siemens HR74W233 Turbo Fırın
    --SIEMENS SN26M282EU 6 PROGRAMLI BULAŞIK MAKİNESİ sonu 283 de olabilir.

10 taksit toplam bedel 5.400 tl.

arkadaşlar uzun zaman buraları taradım sonunda yukarıdakileri aldım. bulaşık çamaşır makinaları orjinal alman. hepsi gayet güzel tavsiye ederim Allah rızası için. huzur ve mutlulukla her şey gönlünüzce olsun. siz de bana dua edin. bu sayfaya belki daha girmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzenginn -- 11 Ocak 2013; 16:18:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kky11

quote:

Orijinalden alıntı: zzenginn

quote:

Orijinalden alıntı: trexin

http://www.hizlial.com/u04.004.1165.0014/lg-gr-b502gvtw-443-lt-cift-kapili-no-frost-buzdolabi-a-enerji

linkteki LG GR-B502GVTW buzdolabını almayı düşünüyorum. değerli yorumlarınızı bekliyorum.

kendimce araştırdım ve Siemens KG58EAW30N A++ Çift Kapılı Buzdolabı
    almaya karar verdim. sen de alacağın malın hayrını gör. lg için iyi diyorlar.

dostum bende aldım aynı makinadan ama ocak 27 den sonra kullanmaya başlayacağım.merakımdan soruyoruum makinadan memnunmusun ?

güle güle kullan gayet iyi

• 1000dtr ------------ 1001ctr

Bu iki model arasında fark var mıdır? Hangisini almak mantıklı.
  • Şimdiye kadar elektrikli süpürge yedek parça ve aksesuarları ile tanıdığınız SüpürgeMarket firması olarak çamaşır makinelerinizin içerisinin temizliği için harika bir kampanya başlattık... Electrolux markası altında üretilen ve son derece olumlu yorum ve geri dönüşler aldığımız çamaşır makinesi temizleyicisi kısa süre için 24 TL yerine sadece 18 TL.

• evin yapısı itibari dolayısı ile davlumbaz olmuyor . aspiratör tavsiyesi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: v4science

quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Farkettiğiniz doğrudur. CTMX0 A+, CTM0 A++ enerji sınıfıdır.

Tesekkurler cevap icin Candogan hocam. Zaten CTM0 getirmiyorlarmis artik. Piyasada da yok zaten.
    Bu CTMX0 icin 2150 TL fiyat aldim. Ne dersiniz alayim mi yoksa no-frost olarak bunun yerine onerebileceginiz bir model var mi?

aeg kombi buzdolabları çok kaliteli ve sağlam olmakla birlikte,
    alt dondurucu kısmının tam no frost olup,
    üst soğutucu kısmının tam nofrost olmayıp lowfrost tarzı bir soğutmaya sahip olduğunu unutmayın,
    yani üst karşı iç duvarında damlacıklar şeklinde hafif kırağılama mevcuttur.
  • 
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.