Şimdi Ara

Beyaz'a esrarengiz 'seni unutmayacağız' videosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Beyaz'a esrarengiz 'seni unutmayacağız' videosu

Beyaz Show'da PKK propagandasına alet olmakla suçlanan Beyazıt Öztürk'le sosyal medyada esrarengiz video dolaşıyor.

Programda kendini öğretmen olarak tanıtan Ayşe Çelik isimli kadının konuşmasına müsaade eden ve alkışlatan Beyazıt Öztürk, gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.
    Kanal D'nin deneyimli ismi Beyaz, Kanal D Ana Haber'in canlı yayınında kamuoyunda özür diledi.
    Tartışmaların merkezindeki ünlü şovmenle ilgili Facebook'ta esrarengiz bir video dolaşıma sokuldu.
    Kendisi polis olarak tanıtan kişi açıklamalarıyla Beyaz'a sitem ediyor. Arkasında mavi zeminli ay yıldızlı bayrak önünde duran özel Harekat şapkalı ve kar maskeli kişi, "Yaptığın bu ayıbı unutmayacağız" diyor.

"YAPTIĞIN AYIBI UNUTMAYACAĞIZ"

Görüntülerdeki kişi "Beyaz Açık Mektup" başlıklı mesajında şu ifadeleri kullanıyor:
    "Terörle ve teröristle mücadele eden, bu uğurda bayrağımıza sarılı tabutlarla şehitlik makamı ile şereflenen ve şereflenmeyi göze alan bu vatanın evlatlarına yaptığın ayıbı unutmayacağız. Ben bir polis olarak, senin 'polis çocuğuyum' demeni istemiyorum. Terör örgütü çığırtkanlığı yapan, isminin ve mesleğinin sahte olduğunu öğrendiğimiz o kadını yayında tam 3 kere alkışlattın ya, binlerce şehidin kemikleri sızlamaya dursun Beyaz."

video ve kaynak için:
    http://www.internethaber.com/beyaza-esrarengiz-seni-unutmayacagiz-videosu-1556309h.htm

• bu halk Beyaz'ı bu kadar aileden biri olduğu için bu kadar ses getirdi, kendisi de dedi zaten ben olsam bende tepki koyardım diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vladimir sergeyeviç

selamlar bayım,

ilgili kayıt videosunu seyrettim, açıkça hedef gösterme var, üstü kapalı tehdit unsurları da içeriyor

eğer bu kaydı alan kişi gerçekten tsk mensubu ise derhal cezalandırılmalı, tsk denilen kurum TCK'ı ihlal eden bir askeri bünyesinde barındırmamalı

bebekler ölmesin sözünü alkışlattıgı için de linç edilmesini kaygıyla izliyorum

seyrettim demişsin ama neyle seyrettin bilemedim.şapkada kocaman polis yazıyor.adamlar orda hergün ölümle cebelleşiyor hakkıdır güzel konuşmuş takdir ettim.

hem tsk denilen kurum diye bişey yok türk silahlı kuvvetleri var kapı gibi.denilen kurum diyince küçültmüş olmuyorsun.

kim olduğunu tahmin ediyorum da bi kaç mesajına daha bakıcam fake hesaplar açıp açıp duruyosun.kirlilikten başka bişey yapmıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dil-hun

quote:

selamlar bayım,

ilgili kayıt videosunu seyrettim, açıkça hedef gösterme var, üstü kapalı tehdit unsurları da içeriyor

eğer bu kaydı alan kişi gerçekten tsk mensubu ise derhal cezalandırılmalı, tsk denilen kurum TCK'ı ihlal eden bir askeri bünyesinde barındırmamalı

seyrettim demişsin ama neyle seyrettin bilemedim.şapkada kocaman polis yazıyor.adamlar orda hergün ölümle cebelleşiyor hakkıdır güzel konuşmuş takdir ettim.

hem tsk denilen kurum diye bişey yok türk silahlı kuvvetleri var kapı gibi.denilen kurum diyince küçültmüş olmuyorsun.

kim olduğunu tahmin ediyorum da bi kaç mesajına daha bakıcam fake hesaplar açıp açıp duruyosun.kirlilikten başka bişey yapmıyor.

selamlar bayım,

kafasına her şapka takanı polis sanıyorsanız gülünç bir duruma düştüğünüzü bildirmek isterim, yüzbaşı olmayı çok istemişimdir sizin mantığınıza göre yüzbaşı kıyafeti giyersem yüzbaşı olmam için gerek olanak sağlanmış oluyor

fake iddialarınız ise beni güldürdü, sosyal medyayı çok ciddiye almamanızı öneriyorum, gördüğüm kadarıyla size dokunuyor

yüzbaşı olmak istemişimdir ne yasenin yaş kaç.yüzbaşı kıyafeti diye ayrı bi kıyafet yok.3 yıldızı takıyorlar yüzbaşı oluyosun.

ben sana diyim bak subaylarların içinde en iyisi yüzbaşı ondan sonrası işe yaramaz.ileride yüzbaşı olursan binbaşı olmadan istifa et gerisi seni açmaz.

• Teroristler davulla zurnayla vatana giris yaparken alkis tutanlar bu olaya niye tepki gosterdi anlamadim. Birisi aciklasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu videoyu çeken pkk sempatizanı.

• quote:

selamlar bayım,

Adamlar orda her gün bomba nerede patlayacak füze nereden gelecek aileleri ne olacak diye düşünüyor nasıl konuştuğunu sana mı soracak ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hak etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

hak etti.

Daha bir yıl önce TC kaldırılmasını mübah gören bu kadar abartmayın faşistler diyen adam gemiş burada Beyaz için milliyetçilik çığırtkanlığı yapıyor görün ey DH ahalisi görün bunları.
  • Beyaz olayı nedir biri özetleyebilir mi?

• Bu videoya inanıyorlar ya, aklım almıyor.
  • quote:

hak etti.

Beyaz'ın yaptığı yanlış olabilir orada Terörü kınıyoruz diyebilirdi .

Ancak Oslo görüşmlerini alkışlayan , Türkiye teröristtir diyen Şivan Perver'i alkışlayan ve kol kola girenleri alkışlayan , Kürdistan için Türkiye'den toprak istiyoruz diyen Barzani'yi Türkiye seninle gurur duyuyor diye karşılayanları alkışlayanlar , Çözüm sürecinde şehit olanları unutup çözüm süreci yanlıştı diyen ve oy için 120 civarı şehit verdirenleri destekleyenler , 1 Kasım'dan sonra çözüm süreci yanlıştı diyerek 1 hafta önce çözüm sürecini tekrar destekleyenleri alkışlayanlar

Sizin 1 taneniz bile Beyaz'a laf atamaz atmamalı .

• beyaz reyting adamı mezhebi geniş,adam mesleği gereği her zaman sıcak kanlı ve yıllarca bunu devam ettirerek ulaşılması güç bir tecrübeye sahip ve bu tecrübeye rağmen başına gelen sadece talihsizliktir,programı her kitleye hitap ettiği ve hakim olmadığı konuyada genel yaklaşmışdır, ve bir diğer dez avantajı ( doğan medya bağlı olması )

bu kadar büyütülmesinin sebebi doğan medyasının geçmişte yaptıkları hdpkk terör propagandasından kaynaklıdır

sizin beyazı kötüleme sebebiniz videoyu defalarca izlemeniz, ve aydın doğanın (medya) terörsit sevici olarak lanse edilmesinden kaynaklı
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    forumda moda bu.
    bir konuda kendisini haklı çıkarmak için "ama o da şunu demişiti yeaaa, şöyle yapmıştı beaaa" demek klasik kaçış ve tatmin yolu olmuş.
    her şeyden bağımsız yanlışa yanlış demek çok mu zor ?

bir de üşenmeden bir sürü video, resim arşivi yapıp yapıştırma işsizliği nedir, nasıl bir kafadır ? sanki izleyen var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 11 Ocak 2016; 21:59:51 >
  • Orlando DeJoseph kullanıcısına yanıt
    Programın bitmesine 40- 45 dakika her zamanki gibi klasik canlı yayıncıları yapılıyor sonra ismi gereksiz biri Diyarbakır'dan arayarak kendini öğretmen olarak tanıtıyor. Burada çocuklar ölüyor siz orada eğleniyorsunuz diyor bazıları "akıllı seyirciler" kadını alkışlıyor. Zaten Beyaz çocuklar ölüyor diyince kaldı böyle açıklamasını bakarsanız beyaz yaşadıklarını anlatıyor. Sonra bu kendini bilmez peKAKAnın ağzından konuşurmuşçasına bişiler söylüyor asker bize işkence ediyor gibisinden beyaz da geçiştirmek adına evet evet haklısınız diyor sonra bu akıllı seyirciler bir daha alkışlıyor sonra olay buralara geliyor

• Beyaza fazla yükleniliyor yani, zaten terör yanlısı olacağını sanmam beyazın pek izlemem de.

• quote:

forumda moda bu.
    bir konuda kendisini haklı çıkarmak için "ama o da şunu demişiti yeaaa, şöyle yapmıştı beaaa" demek klasik kaçış ve tatmin yolu olmuş.
    her şeyden bağımsız yanlışa yanlış demek çok mu zor ?

bir de üşenmeden bir sürü video, resim arşivi yapıp yapıştırma işsizliği nedir, nasıl bir kafadır ? sanki izleyen var.

Sen zamanında yanlışa yanlış dedin mi millete gelip burada ahkam kesiyorsun.

Analar ağlamasın mavali altında adamlar bombaları dizerken hendekleri kazarken üç maymunu oynayan gruuh gelmiş burada. Ama oldu onlar napalım ayağında.

Oldu sizin tüm günahlarınızı ortaya dökeceğiz her zaman.

Her zaman milliyetçilik altında dem vurdunuz mu bu videoları göstereceğiz. Göstereceğiz ki ne kadar ikiyüzlü olduğunuzu iyice anlasın bellekleriniz.

• Orlando DeJoseph kullanıcısına yanıt
    Öyle hocam Beyaz orada ters bir şey dese al başına bela takdir görür ama başında belaya girebilir özürde diledi zaten daha fazla uzatmanın anlamı yok bence

• Merhaba.
    Mehmet Ali Erbil ayıp ettiğinde bu kadar olay olmadı.
    Yazık ettiler Güner Ümit' e...

• Beyaz'ın yaptığı cezasız kalmamalı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.