Şimdi Ara

Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.641
Cevap
82
Favori
171.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: slayer_amy

Beyler Mike bildiğimiz Mike değil mi? Şunu hatırlamıyorum sadece Breaking Bad'de Saul ile Mike hiç görüşmemişmiydi? Görüştülerse daha önceden tanışıyormuş bunlar buna dair bir tepkileri oldumu Breaking Bad'de ilk karşılaştıklarında?

Benim bildiğim saul ve walter mike sayesinde tanıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • diziyi tavsiye ediyor musunuz? gidişat nasıl?
    indirip başlayım mı?
  • DarK PaSSenGeR kullanıcısına yanıt
    Bb izleyen herkes gözünü kırpmadan başlamalı bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    tamam o zaman, bölümleri indirip başlayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejavu

zamunda kickass falan indirilmiyor. Nerden izliyorsunuz?

eztv

ilk baştaki numara çok iyiydi de, ismim saul diyor adama. yani önceki hayatından görüntüler değil, bb'deki gibi ileriki bölümlerden bi sahne verildi sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foo Fighters

quote:

Orijinalden alıntı: slayer_amy

Beyler Mike bildiğimiz Mike değil mi? Şunu hatırlamıyorum sadece Breaking Bad'de Saul ile Mike hiç görüşmemişmiydi? Görüştülerse daha önceden tanışıyormuş bunlar buna dair bir tepkileri oldumu Breaking Bad'de ilk karşılaştıklarında?

Benim bildiğim saul ve walter mike sayesinde tanıştı.

Saul ve Walter, Jessee'nin torbacısı Badger'ın paket olması sonucu tanıştı. Jessee'nin daha önceleri de arkadaşlarına avukatlık yapmış, Jesee götürdü Walter'ı Saul'a.

Mike da Gus'ın yanında çalışırken aynı zamanda Saul'un dedektiflik işlerini de yapıyordu Breaking Bad'de. Tanışıklıkları da Better Call Saul'daki otoparktan geliyormuş.

• S'aul Good man

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkH3R0 -- 25 Şubat 2015; 17:47:38 >

• @X-FI şerefsizim benimde aklıma gelmişti dedim düşünce

bölüm çok iyiydi kaliteyi gram bozmadan ilerliyor bcs

• İşçi sahnesinde saul işçiye yardım ederken adamın bağlı olduğu halatı arkadan biri çekiyordu.bayağı bi belliydi. Çekim hatası diyodum ama olayın kurmaca olduğunu görünce çekim hatası olmadığını anladım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az para aldı yav

• Yine mükemmel bir bölümdü işçi sahnesi güzel düşünülmüş
  • birisi özet geçebilir mi konu ne tam olarak breaking bad izledim de saul nelerle uğraşıyor yani?
  • eISgood kullanıcısına yanıt
    Reis saulun walter reisle tanışmadan önceki hayatını anlatıyor yanlış işlere nasıl bulaştını v.s goruyoz yavaş yavaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 25 Şubat 2015; 20:30:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doqusss

Reis saulun walter reisle tanışmadan önceki hayatını anlatıyor yanlış işlere nasıl bulaştını v.s goruyoz yavaş yavaş.

eyv bu arada imza güzel :D
  • eISgood kullanıcısına yanıt
    Eyv mübarek

• quote:

Orijinalden alıntı: Efhialtes.

Saat zenci saati 5 dolar,para buyuk ihtimal sahte veya geri gelceginden emin:) adamin 500 kusur dolari bunlara kâr kaliyor işte.adamlada mekanda tanismislar

Zenci saati tabirine bayıldım yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 25 Şubat 2015; 21:56:51 >

• Chuck, Saul ve Howard Hamlin arasında şirket ilişkisini anlatacak olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Die Ärzte

quote:

Orijinalden alıntı: dejavu

zamunda kickass falan indirilmiyor. Nerden izliyorsunuz?

eztv

ilk baştaki numara çok iyiydi de, ismim saul diyor adama. yani önceki hayatından görüntüler değil, bb'deki gibi ileriki bölümlerden bi sahne verildi sanırım

Bence gençliğinde kendine o ismi takmıştı dolandırıcılık olaylarında. Sonra akıllanıp vazgeçti. Sonra yine pis işlere bulaşınca o isme geri döndü. Saul halindeki saçı uzundu çünkü önceden gösterilen gençliği gibi.

• Çok iyi bölümdü yine, çabucak bitti. Zeki adam vesselam.
  • Hiç sıkılmadan izliyorum bölümleri, şahane gerçekten
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.