Şimdi Ara

Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.641
Cevap
82
Favori
171.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizi şimdilik iyi gidiyor.Ama sürekli "bb gibi olamaz yea" diyen hayatında sadece bb, walking dead tarzı diziler izlemiş bbyi en iyi dizi ilan eden ergenler sinir bozuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Maestro

Bu dizinin altyazısı neden bu kadar geç geliyor öğlen oldu halen gelmedi

aynen
  • zirve011 kullanıcısına yanıt
    Troll mu yazdın bilemedim, fakat burası konu dışı değil.Mesajın ciddi olduğunu varsayıyorum.

Bana Walterin nasıl öldüğünü anlatır mısın?Bunu sorarken dizinin breaking badden öncesinde geçtiğini bildiğini varsayıyorum.

Bir de sen şu bb en iyi dizi 2 saatlik tartışmaları var diyen lolcü ergen miydin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 17 Şubat 2015; 13:19:37 >
  • Mesajını spoilera al hocam, Breaking Bad'i hâlâ izlememiş olan biri için çok ağır spoiler vermişsin. Böyle spoilerların uzun süre cezası var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dizinin çevirileri niye hep geceye kalıyor ?

• Here's Johnny!
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Maestro

Bu dizinin altyazısı neden bu kadar geç geliyor öğlen oldu halen gelmedi

Dizilabte ingilizce altyazılı versiyonu var
  • Güzel bölümdü. Bir an acaba biriktirip mi izlesem diye düşündüm.

Sizce paradan sus payı mı alır? Yoksa adalete teslim mi eder? Bence hem paradan güzel bir pay alır hemde avukatlıklarını yapar. Bir taşla iki kuş.
  • Dizimag'ten sonra çeviri işleri sarpa sardı. Dizi dün çıktı, çeviri hala çıkmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi çıkmış,hemen indiriyorum. Altyazı çabuk gelse iyi olacak.Geçe kalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün bi oturuşta ilk 2 bölümünüde ard arda izledim ve beğendim sanki bi breaking bad den farklı havası var mekanlar çekimler atmosfer falan ama sarıyor yani ayrıca tight tight tight pihuuuuuuuuuuu
  • ingilizcesi çıkalı 10 saat oldu olacak türkçesi çıkacak hala zzzZZzz....
  • 3. Bölüm

Dizi gittikçe güzelleşiyor, mükkemmel bölümdü !

Bölüm açılışında Saul'un gençliğinden bir kesit gördük, zamanında bazı suçlara karışmış sanırım.

Bitişi çok güzeldi....
  • bu gece diyor yine eşeherif
  • eşekherif çeviriyor bunu da . sabır ile beklemek gerek.saçma sapan çeviriler ile izlemeye gerek yok.
  • hadi be çıkarsınlar artık şu çeviriyi
  • Sağlam bölümdü.
  • Dizide yakaladağım bazı detaylar:

*Breaking bad'te Saul un dinlenme ritüeli vardı hatırlarsınız ofisinde öğle vakitleri demekki bu taa eskiden gelen bir alışkanlıkmış onu anlamış olduk

*Saul walt'a para aklama konusunda sürekli güzellik salonu aç diye ısrar ediyordu ama breaking badde neden güzellik salonu konusunda ısrar ettiğini açıklamamıştı şimdi anlamış olduk saul'un güzellik salonu ısrarırının sebebini

*ikinci bölüm çöl sahnesi breaking bad'ten no-doze ve gonzo yu gördük meğerse bu iki adam tuco'nun kaç yıllık adamlarıymış bana ilginç gelen ise tuco no-doze u kafası attığı için öldürmüştü

*3.bölümdenhttps://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10306469_1603912866511219_7675632991141433404_n.jpg?oh=766ba72cbe17793e0931d314a7ab5637&oe=55912F5E burda görüyoruzki jesse lise yıllarında graffiti ye merak sarmış olmalı, JPi

*3.bölüm jimmy'nin kettleman ları yakaladağı ormanlık alan walt'ın mike'ı öldürdüğü alanın ta kendisi

*Ayrıca gelecek bölümlerden spoiler vereyim: krazy-8 i göreceğiz beyler

edit: * ayrıca bir şey daha var ama emin değilim bcs deki güzellik salonun(ofis) olduğu yer sanırım bb deki saul goodmanın ofisi, ama yanılıyor olabilirim bana öyle gibi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beeblebroxx -- 18 Şubat 2015; 0:50:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Beeblebroxx

Dizide yakaladağım bazı detaylar:

*Breaking bad'te Saul un dinlenme ritüeli vardı hatırlarsınız ofisinde öğle vakitleri demekki bu taa eskiden gelen bir alışkanlıkmış onu anlamış olduk

*Saul walt'a para aklama konusunda sürekli güzellik salonu aç diye ısrar ediyordu ama breaking badde neden güzellik salonu konusunda ısrar ettiğini açıklamamıştı şimdi anlamış olduk saul'un güzellik salonu ısrarırının sebebini

*ikinci bölüm çöl sahnesi breaking bad'ten no-doze ve gonzo yu gördük meğerse bu iki adam tuco'nun kaç yıllık adamlarıymış bana ilginç gelen ise tuco no-doze u kafası attığı için öldürmüştü

*3.bölümdenhttps://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10306469_1603912866511219_7675632991141433404_n.jpg?oh=766ba72cbe17793e0931d314a7ab5637&oe=55912F5E burda görüyoruzki jesse lise yıllarında graffiti ye merak sarmış olmalı, JPi

*Ayrıca gelecek bölümlerden spoiler vereyim: krazy-8 i göreceğiz beyler

edit: * ayrıca bir şey daha var ama emin değilim bcs deki güzellik salonun(ofis) olduğu yer sanırım bb deki saul goodmanın ofisi, ama yanılıyor olabilirim bana öyle gibi geldi

Dizileri şöyle dikkatle izleyemiyorum senin gibilerin olması güzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk fırsatta izleyeceğim dizi. Bakalım Saul Walter'dan önce ne haltlar karıştırıyormuş
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.