Şimdi Ara

Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti (224. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.636
Cevap
90
Favori
166.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 6*9 nasıl izlenebilir?

  • phantasm P kullanıcısına yanıt

    Çıkmamış bölümü izlememizi sağlayan teknoloji henüz mevcut değil.

  • bu arada dizi d-samart go ya da eklenmeye başlanmış . türkçe dublajlı olarak izlemek isteyen varsa oradan izleyebilir. gerçi daha bir bölüm eklemişler .

  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    İmdb de yorumlar var ama az. Çıkıp çıkmadığını anlayamadım. O yüzden sormuştum hocam. Dizi bölümlerinin yayımlanma tarihlerini takip etmeyi biliyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • phantasm P kullanıcısına yanıt
    premium hesaplar vardır (yazar, senarist), onlara ön gösterim ya da bölüm yayinlamadan yorum yapma hakkı veriliyor olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • Bu sene ilk defa yorum yapıyorum ama burası eskisi kadar canlı değil. Muhtemelen büyük aralar verildiğinden dolayı.

    8 ve 9. Bölümler çok iyiydi. Bütün olacakları tahmin etmemize rağmen oyuncuların kalitesinden dolayı insanı gerçekten etkiliyor. Hele 9. Bölümde Kimin terk etmesi ve konuşmaları çok etkileyiciydi. Hızlıca Saula geçti ama ben açıkçası şöyle bi sahneyle kapanmasını bekledim. Tam masaya oturduğu an Walter White telefonla aradıktan sonra Walter White ın gelmesi ve oturun demesini. Bu aynı zamanda Saul Goodmanın Breaking Bad de ilk göründüğü sahnelerden biriydi. Tabi yazar daha iyi şeyi düşünmüştür ve daha etkileyici şeyler yapacaktır kalan 4 bölümde. Fragmandan gördüğümüz kadarıyla Saulun o süpürgeci adamla konuştuktan sonraki sahnelerini izlemeye başlayacağız. Artık Better Call Saul a dair bi şey kalmadı bütün karakterler işlendi. Breaking Bad de karakterler bu kaldığı yerden devam ediyordu. Arada 4 sene var ama o 4 sene sonraki farklar Saulun iyice zenginleşip o evle arabayı alması, Gusun labaratuvarı açmasıdır. Buraların işlenecek pek şeyi çıkmaz herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çeviren eleman saldı iyice. Hala çeviri yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s06e09

    bekledigim gibi çıkmadı.


    Kim 'in ölmesini beklerdim, ama terketmiş sadece. Aynı hafta içerisinde Howard ölümü, Jimmy 'nin ölüme yaklaşması, HHM 'in dağılması ve en sonunda Kim 'in terketmesi ile, ruhsal olarak Jimmy karakteri de öldü.

    İşin ilginci, bu dizi başlarken, Breaking Bad 'teki Saul 'a ne zaman bağlayacaklar diye beklerdik, şimdi de eski Saul yani Jimmy 'yı özler olduk.

    Son sahnede, en azından sekreter, "Walter White burda görüşmek için bekliyor" gibisinden cümle olabilirdi.

    Saul 'un masaya otururken kullandığı cümle, abisi Chuck 'ın cümlesiymiş bu arada. "Let justice be done though the heavens fall"

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    umarım kim ile ilgili daha çok şey görürüz böyle tak diye bikaç sene sonraya atlaması olmamış sanki
  • Her şey tamam ama bir tane mantık hatası var bence. Bunun bir açıklaması var mı bilen var mı? 6x8 spoiler içerir


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    lalo neden jimmy'i öldürmedi?
    tamam bb'den jimmy'nin hayatta kaldığı belli ama bize nedeni lazım.
    kim'i gus'a yolladıktan sonra jimmy'nin kafasına susturucu ile bir tane sıkabilirdi. eve geri dönmeyecekti nasıl olsa. gus ile konuşurken dakika hesaplayan adam neden jimmy'i bağlamakla uğraştı ve zaman kaybetti? lalo için bir eksik bir fazla farketmez. jimmy'nin masum olduğunu da düşünmüyor sonuçta.
  • nedense bir şeyler eksik gibi gidiyor son iki bölümdür. tatmin olamıyorum.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    bu bölümde de Saul ile Kim olayı beklediğim gibi gitmedi. Kim soğuk kanlı, aşırı sakin, özgüvenli karakteri çok iyi oynasa da üzgün, ağlamalı rolü nedense bende hiç etki etmede. Saul'un Kim'i kaybetme endişesi çok daha iyiydi misal. Ama nedense bende Kim ile Saul olayı bu şekilde bitmemeliydi dedim bölüm sonunda. Sezon boyunca Kim ve Saul'un birbirlerini nasıl tamamladıklarını izleyip 1 saate bu büyünün bozulduğunu görmek pek tatmin etmedi.
    İşin kötü tarafı artık dizide merak edilecek bir şey kalmadı sanırım. Dizide BB'de gördüğümüz tayfa kaldı zaten bir tek. Sanırım baya erken final yaptı dizi. Umarım ben yanılırım da kalan bölümlerde "vay be" dedirtecek bir şeyler görürüz.




  • BlackLead kullanıcısına yanıt

    DİNK DİNK


    WHO S THERE ?

  • Arkadaşlar dizi final yapıyor konular çözülsün aynı yorumlar bbnin final zamanlarındada yazılıyordu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt

    Hadi onları geçtim.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Lalo denen adam aynı anda birden fazla kişiyi öldürme hızına ve çevikliğe sahip birisiydi. Gus ile buluştuğunda lag girmiş gibi vuramadı herifi. Tamam yine ordan oraya götürdü yeni yerlere baktı ama sonrasında illa ki öldürebilirdi. Çok iyi bir oyuncu ama senaryo kısmı biraz eksik kalmış o alanda.
  • Beklediğim gibi değildi açıkçası, olayların bi tık hızlı ilerlediğini düşünüyorum.


    Kim müthiş bi karakterdi, Vince baba Kim ile birlikte karakter gelişimi kitabını bir daha yazdı. Hiç bilmediğimiz bi yan karakteri bile 6 sezon boyunca ilmek ilmek işledi adam. Hatta o kadar güzel işledi ki Howard'ın cenazesinde şok oldum diyebilirim. Merdivenden çıkıp Howard'ın eşinin yanına geçerken kadehleri bıraktılar. Bırakırken Jim korkudan veya heyecandan bilmiyorum artık titrerken kim oldukça sakin bi şekilde bıraktı. Bu detaya bayıldım diyebilirim. Onun haricinde olaylar bi tık hızlı gelişti sanki. Kim gittikten sonra en azından 1 bölüm Jim'in neler yaptığını, o süreci nasıl atlattığını falan izleyebilirdik. Bu şekilde Saul Goodman'ın hikayesi tamamlandı ve resmi olarak Breaking Bad evrenine geçiş yaptık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kim ne derse desin şu anda yaşayan efsane bir dizi bu. BB'nin boşluğu bende hala dolmadı bu dizi de o türün sonu olacak ve yıllar sonra keşke BB ve BCS gibi dizi gelse diyeceğiz. 2022 yılında nesli tükenmiş kalitede bir dizi izlettiği için Vince reise saygılarımı iletiyorum.

  • BlackLead kullanıcısına yanıt

    Sizinki biraz robotik bir düşünce. Belki sonradan işine yarayacağını düşündü öldürmedi, öldürmek istemedi öldürmedi. Öldürme zorunluluğu yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4.sezondayım şuan bb'nin yarısı etmez bu dizi ama 5 ve 6.sezon güzel diyorlar umarim oyledir heyecanlandirmiyor hiçbir sekilde şu haliyle maalesef.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.