Şimdi Ara

Bethesda'nın Yeni Oyunu : Dishonored (PC ANA KONU) İlk Video Geldi !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçtiğimiz günlerde Zenimax Media'nın Dishonored isimli bir yapım için çeşitli internet alan adları satın aldığını duyurmuştuk. Tahmin edilen doğru çıktı ve Bethesda'nın yeni oyunundan ilk görüntü yayınlandı.



    Dishonored ismindeki oyun Beshesda Softworks ve Arkane Studios tarafından geliştiriliyor. Arkane Studios bu işin büyük kısmını üstleniyor (Arx Fatalis ve Dark Messiah of Might & Magic oyunlarıyla biliniyor). Bethesda bu konuda Arkane'e güvendiğini ve iyi bir vizyona sahip olduklarını söylüyor. Zaten çalışanlar arasında ilk iki Deus Ex oyununun arkasındaki isim olan Harvey Smith ve Half-Life 2'nin City 17'sini tasarlayan Viktor Antonov gibi yapımcılar bulunuyor.



    Biraz da oyun hakkında bilgi verecek olursak, Dishonored için tüm gidişatın seçimlerinize bağlı olduğu bir dünyaya sahip olduğunu söyleyebiliriz. FPS kamera açısına sahip olan oyuna aksiyon, gizlilik ve macera hakim olacak. Etrafınızda suikastlar gerçekleştirilirken insanları öldürmemek gibi bir karar verebileceğiniz, sessizce hareket ederek tuzaklar kurabileceğiniz veya önünüze geleni öldürerek katliam yapabileceğiniz bir yapıya sahip. Mesela son derece üst düzeyde korunan binalara girip çıkarken bu seçim size bırakılacak. Fakat içinde bulunduğunuz dünya sizin verdiğiniz kararlara göre şekillenecek.



    Bolca şiddetin ve seçeneğin bulunduğu Dishonored, Game Informer'ın Ağustos ayı kapağını süslüyor. Aşağıdan oyunun ilk görseline bakabilirsiniz.





     Bethesda'nın Yeni Oyunu : Dishonored (PC ANA KONU) İlk Video Geldi !!!



    ethesda'nın yeni macera oyunu Dishonored'dan yeni bilgiler gelirken oyunun nasıl bir şey olacağı biraz daha belirgin bir hal aldı. Ayrıca yayınlanan ekran görüntüsünden sağlam bir yapım olacak izlenimi veriyor.

    Dishonored'da oyuncular bir imparatoriçenin koruması rolüne geçecekler. Corvo ismindeki bu koruma yalanlara kurban giderek cinayetten zindana atılmış. Bunun sorumlusu olan Lord Regent ise suç atmak için yanlış adamı seçtiğini fark edecek çünkü Corvo'yu özel kılan bazı özellikler bulunuyor. Kendisi savaş sanatlarında çok iyi olmasının yanı sıra bazı doğa üstü güçlere de sahip.

    Bu oyunun dikkat çekmesini sağlayan noktalardan biri de Thief ve Deus Ex gibi önemli yapımların arkasındaki isim tarafından yönlendiriliyor olması. Harvey Smith oyunun kreatif yönetmenlerinden biri ve yapımcı Arkane Studios'un kurucusu ile benzer bir vizyona (Oyuncunun yeteneklerini ve taktiklerini yaratıcı bir şekilde kullandırtma yöntemleri) sahipler.

    Dishonored'da kullanacağınız güçler tek başlarına pek bir anlam ifade etmeyecek. Kendinizi iyileştirmek veya düşmana hasar vermek için bu güçleri birleştirmek zorunda kalacaksınız. Böylece biraz da keşif dürtüleri ile ortaya farklı şeyler koyabileceksiniz. Mesela zamanı durdurup etraftaki objelerle etkileşime girerek muhafızların dikkatini başka yöne çekerek içeri sızabileceksiniz. Anlaşıldığı üzere bu noktada yapay zeka biraz daha öne çıkıyor ve yapımcıların da söylediğine göre Dishonored bu konuda iddialı olacak. Ek olarak büyüyle biraz daha oynamak isterseniz bir kaç tane sıçan Summon'layarak korumaların üzerine salabilecek ve sıçanlardan birinin ruhunu ele geçirerek o karmaşada kaçabileceksiniz. Seçim, yaratıcılığınız doğrultusunda sizin olacak.

    Elbette gizlilik oyunun geneline hakim değil. İsterseniz eli kanlı bir suikasçı da olabilirsiniz. Fakat unutmayın ki yaptığınız her hareketin bir geri dönüşü bulunuyor. Yani öldürdüğünüz kişiler nedeniyle karmanız düşerek çeşitli cezalarla karşılaşmanıza neden olabilir.



     Bethesda'nın Yeni Oyunu : Dishonored (PC ANA KONU) İlk Video Geldi !!!



    Dishonored'dan yeni detaylar gelmeye başladı. Oyunun yardımcı direktörleri Raf Colantonio ve Harvey Smith, Game Informer'a konuştu.

    Oyunun ana yapısının Deus Ex tarzı bir gizliliğe dayandığını duyduğumuz röportajda, derin RPG öğelerinin müjdesi de veriliyor. Yapılan açıklamaya göre Dishonored'da seçtiklerimiz ve oyun sırasında yaptıklarımız, gidişata ve en önemlisi oyun sonuna etki edecek.

    Ana amacımızın intikam olduğu Dishonored'da eğer masum insanları öldürürsek farklı sonuçlar, cezalar karşımıza çıkacak. Buna ek olarak, eğer gereksiz yere fazla düşman öldürürsek de dostlarımızın ana karakterimiz hakkında düşünceleri değişebilecek.

    Oldukça farklı bir yapı üstüne kurulan Dishonored, iyi veya kötü bir son bulundurmuyor. Bu konuda Arkane Studios, eğer çok kişi kurtarırsanız iyi sonla bitecek veya çok kişi öldürürseniz kötü sonla bitecek demiyor. Yaptığımız her ince şey, oyunun sonuna etki edecek. Yani oyunun sonu basit seçimlerle hazırlanmayacak.

    Röportajdan çıkanlar iştahımızı daha da kabartırken röportaj haricinde bugün Dishonored adına bir de poster yayınlandı. İşte, ana karakterimizin aranma ilanı;



     Bethesda'nın Yeni Oyunu : Dishonored (PC ANA KONU) İlk Video Geldi !!!





    İlk Trailer da yayımlandı.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToReDox5 -- 3 Mayıs 2012; 22:21:43 >







  • Geliştirici Arcane Studios'muş.
    Dark Messiah'ı yapan adamlar yapıyor yani. Dövüş sisteminin çok iyi olacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Umutluyum bu oyundan.
  • çıkış tarihi ne zaman idi?
  • fps oynanışı çok çok iyi atmosferde sağlam ama hadi bakalım bende umutluyum :) inşallah gameplayde batmaz oyun
  • Ana konu açılmıştı bu şerefsiz için bu da baba konu olsun
  • Etkileyici!
  • Beklemedeyiz
  • o değilde çok benziyor sanki modellemede josh holloway mi kullanıldı acaba..

     Bethesda'nın Yeni Oyunu : Dishonored (PC ANA KONU) İlk Video Geldi !!!
  • Mükemmel gözüküyor
  • Dediklerini gerçekleştirseler çok sağlam olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yekepe

    çıkış tarihi ne zaman idi?

    Henüz çıkış tarihi yok.Zaten oyun yeni duyuruldu.
  • İsmi harika, Türkçesi "Şerefsiz"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.