Şimdi Ara

besyo mu , özel eğitim sertifikası mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • para ile alınan özel sertifikalar var onlardan mı almak daha mantıklı.
    ya da aynı olanaklar var mı sertifika aldım mı ?

• Para ile alınan sertifika : çöp

Anca duvar süslerler. Söz konusu sertifikaların %99.9 unda idari açıdan bi olayı yoktur.

İki gün sonra bi yasa çıkar, yonetmelik degisir soz konusu isi sadece belli alanlarda egitim almis kisilerle sinirlandirirlar, mevcutlari da belli sure icinde sarti saglamadiklari takdirde vb yollarla kapatirlar. O zaman `ama benim on yuz milyon tane sertifikam var :(' desen de bi sey olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Khiron K kullanıcısına yanıt
    e hocam sertifika alsan özel yerlerde çalışma imkanın olmaz mı ?
    özelden kastım spor salonları falan ?
    bazı yerlerde yazıyor milli eğitimden onaylı falan diye
    yani bu açıktan işletme bitirenle örgün bitirene benz?emez mi ? ikisinde de örgün veya açıköğretim yazmıyor sonuçta
    sertifika alanda okul bitirende çalışma imkanı vardır. tabi illa ki okulunu okuyan bir adım öndedir
  • hocam sertifika kağıt parçası. daha nasıl anlatayım. benim dayım ilçe milli eğitim müdürüydü emekli olmadan önce ev meb onaylı sertifika dolu. anca geri dönüşüme verirken para eder.
    açıköğretimle kıyaslayamazsın bile sertifika olayını. çok alakasız alanlar. ayrıca açıköğretim diplomasının açıköğretim olduğu 300 metreden belli oluyor zaten. kim bi fark yok diyorsa muhtemelen hayatında sadece açıköğretimin diplomasını görmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khiron -- 5 Haziran 2015; 1:04:03 >
  • Khiron K kullanıcısına yanıt
    anladım hocam. acaba okul okurken alsam mı bi faydası olur mu diye merak ediyordum en azından bi bilgi sahibi oldum. çünkü nette bu konu hakkında ne yorum ne konu var hiç bir şey yok
    çok teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.