Bildirim
BESTWAY şişme bot
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ya bende kuzenle kano alcamda fiyatlar çok ucuk allahın karbon fiberine 300 lira istiyolar ikinci ellere bakıyorum -
Bende ayni botu almayi dusunuyorum. Kaliteli bir deniz botu alayim diye yaptigim arastirmalarda fiyatlar, boyutlar ve agirliklar baktikca giderek artti. Bu model tasinabilirlik ve kalite olarak en ustte yer aldi. 269x142x46 ve 14kg. Motor hic dusunmemis olsamda Istenirse akulu motor ve motor takma aparati alinip dusuk hizda deniz gezisi yapmakta mumkun.
Ben rahatca kurup kaldirabilecegim, arabamin bagajinda tasiyabilecegim, sahilden uzakta demir atip deniz keyfi yapabilecegim kaliteli bir urun olarak bunu sectim.
Yurtdisi fiyatlarina bakildiginda turkiye fiyatlari da makul gorunuyor. Benden once alirsaniz goruslerinizi paylasirsaniz sevinirim.
savas. -
quote:
Orjinalden alıntı: Cliff -Lee- Burton
ya bende kuzenle kano alcamda fiyatlar çok ucuk allahın karbon fiberine 300 lira istiyolar ikinci ellere bakıyorum
O allahın karbonfiber'i dediğin malzeme ne kadar dayanıklı ve hafif bilgin var mı -
quote:
Orjinalden alıntı: gitarcisavas
Bende ayni botu almayi dusunuyorum. Kaliteli bir deniz botu alayim diye yaptigim arastirmalarda fiyatlar, boyutlar ve agirliklar baktikca giderek artti. Bu model tasinabilirlik ve kalite olarak en ustte yer aldi. 269x142x46 ve 14kg. Motor hic dusunmemis olsamda Istenirse akulu motor ve motor takma aparati alinip dusuk hizda deniz gezisi yapmakta mumkun.
Ben rahatca kurup kaldirabilecegim, arabamin bagajinda tasiyabilecegim, sahilden uzakta demir atip deniz keyfi yapabilecegim kaliteli bir urun olarak bunu sectim.
Yurtdisi fiyatlarina bakildiginda turkiye fiyatlari da makul gorunuyor. Benden once alirsaniz goruslerinizi paylasirsaniz sevinirim.
savas.
ben siparişi verdim bakalım pazartesi-salı günü deneme fırsatım olur sanırım. ozaman görüşümü bildiririm.
-
quote:
Orjinalden alıntı: dodo4132
ben siparişi verdim bakalım pazartesi-salı günü deneme fırsatım olur sanırım. ozaman görüşümü bildiririm.
Ben de 65001 modelini düşünüyorum, biraz daha büyük olduğu için.
Eğer ürün geldiyse görüşlerinizi yazarsanız sevinirim. -
hocam sen balikdostlarında değilmisin?
Güzel güzel al hocam çok rahat vallahi -
Aynen bende kano arıyorum ama 250den aşağı yok.Hemde dandirik polyesterden.
quote:
Orjinalden alıntı: Cliff -Lee- Burton
ya bende kuzenle kano alcamda fiyatlar çok ucuk allahın karbon fiberine 300 lira istiyolar ikinci ellere bakıyorum
-
sonunda botum geldi görüşlerimi yazayım. benden sonra almayı düşünen arkadaşlar fikir edinir.
boyu:270*143
içten içe boyu 200cm
içten içe eni 70 cm
bot sağlamlık olarak baya sağlama benziyor. kürekleri çok şık vede sağlam. iyi tarafından bir taneside ağır değil. diğer ucuz şişme botlarla karıştırılmaması gereken bir ürün. hayal ettiğimden çok daha iyi ve sağlam bir ürün. fakat denizde deneme fırsatım olmadı. şimdilik aldığıma hiç pişman değilim. 65010 modeli geleceğini sanıyordum. fakat 65044 modeli geldi yani daha gelişmiş modeli. diğer 150-200 tl arası satılan botlarla kıyaslamayın bile. arasındaki farkı şişirince anlıyacaksınız. zor beyenen ve güvenen biri olarak tavsiye ederim. tabi zodiac botlada kıyaslanmaz ama diğerlerine göre fazlasıyla yeterli. ama yinede imakanı olan zodiac bot alsın. fakat idarelik düşünüyorsanız. sizi idare edeceğine eminim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodo4132 -- 7 Temmuz 2009; 17:17:56 > -
evet bu bot güzel almak isteyenlere bu siteyi önerebilirim en ucuz burada satılıyor ;
yukarıdaki adres satırından direk ürüne ulaşabilirsiniz -
Konu hort olacak ama; Ben de bugün aynı şişme bottan aldım . 599 TL fiyatına göre makul kalitede, kürekler iyi, oturma minderleri uyduruk, pompası yetersiz ve zayıf. Ben 3 bölmeyi 15-20 dakikada ancak şişirdim, havasını indirmek daha kolay, fakat tam indiremediğim için katlanmasına rağmen boyutu büyük kaldı. Ağırlığı 15-20 kg. geçmez , aracın bağajına çok rahat sığıyor. Ben motor takmayacağım, daha çok dalgasız iç denizlerde kullanacağım, açık denizde, boğazda güvenli olacağını sanmıyorum. Amacım kano almaktı, bulamadım, bulduklarımın da fiyatları uçuktu, bu yüzden bot aldım. -
Merhaba,
Bu bahsettiğiniz botlar plastik üretimlidir ve deniz için de uygun değildir. Bu tarz botlar ile sadece kıyılarda kısa geziler yapabilirsiniz. Bu botlarda ayakta durmanız da imkansız. Bu botlara dıştan takma benzinli deniz motoru da takamayacağınızdan enufak bi hava patlamasında denizde kalma ihtimaliniz çok yüksek. Amaç balık tutmak veya uzun süreli denizde gezinti yapmak ise biraz paraya kıymanız gerekebilirAşağıda linkini verdiğim botları inceleyebilir ve isterseniz firmadan da tam detaylı bilgi alabilirsiniz. Şişme bot, deniz motoru ve dalış malzemelerini çok uzun zamandır farklı firmalarda satıp şimdi kendi işletmesini kurup yoluna devam eden bi firma.
Şişme Bot
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi argissa -- 9 Temmuz 2018; 18:30:51 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- uyku ilacı alan kişi uyanır mı
- kredi kartı taksitlerini erken ödeyebilir miyim
- 7 mm böbrek taşı dusurdum
- doğal yollarla ses kalınlaştırma
- nereye dokunsam elektrik çarpıyor ne yapmalıyım
- dünyanın en büyük vinci
- ets2 türkiye haritası
- en ilginç rekorlar
- elektrikli bebek arabası
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X