Şimdi Ara

BEST BUY İZMİR EKİBİNE BASVURU YAPANLAR SON DURUM NEDİR? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
16.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nash0735

magnesium==> isim olarak bilmen sart değilki.magazaya gel sana yardım edecek bir çok bilgili çalısan göreceksin zaten

Alıntıları Göster
    inşallah kardeşim biliyorsun İzmir bu konuda çok kıt

ama bestbuy bunu değiştirecek inanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnesium -- 6 Eylül 2009; 18:19:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Magnesium

inşallah kardeşim biliyorsun İzmir bu konuda çok kıt

ama bestbuy bunu değiştirecek inanıyorum

Alıntıları Göster
    yaklasık 20000 kişi içinden 120 kişi alındı. sıkı bi elemeden geçirildik anlıyacagın.
  • quote:

yaklasık 20000 kişi içinden 120 kişi alındı. sıkı bi elemeden geçirildik anlıyacagın.

Alıntıları Göster
    120 kişi içinde bu forumdan bir kaç kişinin olmasıda beni çok sevindirdi..

Açıldığı gün gelicem
  • quote:

120 kişi içinde bu forumdan bir kaç kişinin olmasıda beni çok sevindirdi..

Açıldığı gün gelicem

Alıntıları Göster
    ben aşagı yukarı 2 haftadır bu başlıktan diğer işe giren arkadaslara ulaşmaya çalısıyorum. facebook takı grup 14 kişi oldu. baya bi insan forumda gezniyor demekki. merak ediyorum magazanın acılısını izdiham yasnacak gibi. olan bize olacak

• quote:

çok para veriyolar. burdan yayın yapılırmı kardesim hiç. seninde sordugun soru yanı..

Sanki müdür alıyorlar. Eline geçecek net para en fazla 750. Bunu mu saklıyosun yani. Güldürme beni. Hayırlı işler sana.
  • quote:

ben aşagı yukarı 2 haftadır bu başlıktan diğer işe giren arkadaslara ulaşmaya çalısıyorum. facebook takı grup 14 kişi oldu. baya bi insan forumda gezniyor demekki. merak ediyorum magazanın acılısını izdiham yasnacak gibi. olan bize olacak

Alıntıları Göster
    Nerede bu geek squad takımındaki arkadaşlarrrrrrrrrr en son kimler işe girdi?

• quote:

inşallah alınanlar teknoloji özürlü olmaz teknosadakiler gibi

adama gidiyorum 8 gb dvd varmı diyorum yok ama öyle bir dvd var diyor

eğer gine alınan elemanlar böyle olursa hiçkimse gitmez oraya benim çalışmadığım yerde o çalışan benden daha düşük bir bilgiye sahip

toplama adam alıyorlar resmen

Nerde bilgili adamlar boş geziyorlar
    Nerde teknoloji özürlü adamlar çalışıyorlar

Üstünüze alınmayın bunlar İzmirin gerçeği maalesef İzmirde düzgünce alışveriş yapılacak yer yok özellikle Tekmar battıktan sonra

işe girenler adını yazsın geçiştirmeyin mutlaka gelicem görüşelim adınızı neden vermiyosunuz onuda anlamadım FBI ajanımısınız

Çift katmanlı DVD deseniz anlamaları daha kolay olur.

Bu arada Tekmar battı mı ya?Yazık olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

quote:

çok para veriyolar. burdan yayın yapılırmı kardesim hiç. seninde sordugun soru yanı..

Sanki müdür alıyorlar. Eline geçecek net para en fazla 750. Bunu mu saklıyosun yani. Güldürme beni. Hayırlı işler sana.

asıl sen beni güldüyosun boyle konusarak. aslında senin bu lafına tenezzul bile etmemem gerekir ama bi cevap hakkı dogurdun bana. boyle ilkokul 1. sınıf çocugu gibi yazı yazarak. neyse merakını gidereyim o senin yazdıgın rakamdan daha fazlasını veriyolar meraklı çocuk

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

inşallah alınanlar teknoloji özürlü olmaz teknosadakiler gibi

adama gidiyorum 8 gb dvd varmı diyorum yok ama öyle bir dvd var diyor

eğer gine alınan elemanlar böyle olursa hiçkimse gitmez oraya benim çalışmadığım yerde o çalışan benden daha düşük bir bilgiye sahip

toplama adam alıyorlar resmen

Nerde bilgili adamlar boş geziyorlar
    Nerde teknoloji özürlü adamlar çalışıyorlar

Üstünüze alınmayın bunlar İzmirin gerçeği maalesef İzmirde düzgünce alışveriş yapılacak yer yok özellikle Tekmar battıktan sonra

işe girenler adını yazsın geçiştirmeyin mutlaka gelicem görüşelim adınızı neden vermiyosunuz onuda anlamadım FBI ajanımısınız

Çift katmanlı DVD deseniz anlamaları daha kolay olur.

Bu arada Tekmar battı mı ya?Yazık olmuş.

Double layer +R dedim

evet çok yazık oldu tek adam gibi pc toplanabildiği yer tekmardı bayi fiyatından

• quote:

quote:

quote:

asıl sen beni güldüyosun boyle konusarak. aslında senin bu lafına tenezzul bile etmemem gerekir ama bi cevap hakkı dogurdun bana. boyle ilkokul 1. sınıf çocugu gibi yazı yazarak. neyse merakını gidereyim o senin yazdıgın rakamdan daha fazlasını veriyolar meraklı çocuk

760 TL mi

• quote:

quote:

quote:

quote:

760 TL mi

aksam aksam kaç kupona verdiler seni benim başıma

• quote:

quote:

quote:

quote:

760 TL mi

Arkadaşım boş muhabbet yapıp dükkanın önünü kapama lütfen, 1 lirada olsa 10000 lirada olsa alacak olan insanı bağlar. Başlıkla bir alakan yoksa başka yerde mesaj kirliliği yap hadi canım hadi

• quote:

Orijinalden alıntı: earthfrost

quote:

quote:

quote:

quote:

760 TL mi

Arkadaşım boş muhabbet yapıp dükkanın önünü kapama lütfen, 1 lirada olsa 10000 lirada olsa alacak olan insanı bağlar. Başlıkla bir alakan yoksa başka yerde mesaj kirliliği yap hadi canım hadi

Alıntıları Göster
    caner çok merak ettin bari merak cevaplayayım.
    söylediğin rakamın neredeyse 2 katına anlaştım.
    inanmazsan gidip sorarsın.
    bu da sana kapak olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf_sons

caner çok merak ettin bari merak cevaplayayım.
    söylediğin rakamın neredeyse 2 katına anlaştım.
    inanmazsan gidip sorarsın.
    bu da sana kapak olsun

Alıntıları Göster
    FBI ajanı bile alınırken bu kadar araştırmaz bence
    Bir GeeK ajanı kolay yetişmiyo GeEK TeaM

BEST BUY İZMİR EKİBİNE BASVURU YAPANLAR SON DURUM NEDİR?

• quote:

Orijinalden alıntı: MiRGeNeRaL

FBI ajanı bile alınırken bu kadar araştırmaz bence
    Bir GeeK ajanı kolay yetişmiyo GeEK TeaM

BEST BUY İZMİR EKİBİNE BASVURU YAPANLAR SON DURUM NEDİR?

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun arkadaşlar.. işe alınanların tecrübesi var mıydı teknoloji sektöründe ben de çalımak isterdim ama tecrübem yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Clive

hayırlı olsun arkadaşlar.. işe alınanların tecrübesi var mıydı teknoloji sektöründe ben de çalımak isterdim ama tecrübem yok

Alıntıları Göster
    Valla alınan bir kişi var sanırım Geek ekibine kimsenin kimseden de haberi yok 3 kişiyide çağırmışlar alıcaz diye ama haber bekliyorlarmış. Tecrübe aranıyordur elbette ama kriterleri sadece tecrübeden ibaret değil sanırsam çünkü 15 yıl tecrübem var Pc üzerine aktif olarak 10 yıldır çalışıyorum bu iş üzerine ama mülakattan sonra haber alamadım halen

• quote:

Valla alınan bir kişi var sanırım Geek ekibine kimsenin kimseden de haberi yok 3 kişiyide çağırmışlar alıcaz diye ama haber bekliyorlarmış. Tecrübe aranıyordur elbette ama kriterleri sadece tecrübeden ibaret değil sanırsam çünkü 15 yıl tecrübem var Pc üzerine aktif olarak 10 yıldır çalışıyorum bu iş üzerine ama mülakattan sonra haber alamadım halen

teknik anlamda ölçüyorlar ama bunun yanı sıra iletişim yeteneği bence daha ön planda
    mülakatlar boyunca ağır teknik sorularla karşılaşmadım
    ama sürekli konuşturuldum :)

bir diğer ayrıntı da şudur
    sadece pc ci olmanız yeterli değil
    teknolojiye meraklı ilgili alakalı olmanız isteniyor
    benim mülakatım da cep telefonları uzerine koyu bir sohbet yaptık mesela

geek ekibine alınan toplam personel sayısı 24 ağustos itibariyle 5 6 civarındaydı
    o tarihten sonrası ile ilgili bilgim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanalpaslan -- 7 Eylül 2009; 17:18:58 >

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kaç kişi alınacakmış acaba Best buy ekibi için hiç bir bilgi yok sanırım
  • quote:

yaklasık olarak 120-130 civarı demişlerdi.
  • quote:

Alıntıları Göster
    23 eylülde balo olur heralde ama erken gitmeyin inşaat elbiseleri ile gitmek zorunda kalırsınız

Hep merak ettiğim bir şey de binanın data kablolama işlerini veya raf reyon dizimi işlerini alınan personelemi yoksa özel bir firmayamı yaptırıcaklar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.