Şimdi Ara

BEST BUY İZMİR EKİBİNE BASVURU YAPANLAR SON DURUM NEDİR? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
16.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pardon Best buy bellide Geek Ekibine tam olarak alınacak sayı diyecektim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiRGeNeRaL

Pardon Best buy bellide Geek Ekibine tam olarak alınacak sayı diyecektim

sen işe alındınmı?? sozleşmeni imzaladınmı yanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiRGeNeRaL

Pardon Best buy bellide Geek Ekibine tam olarak alınacak sayı diyecektim

geek ekibi 10 12 kişi civarında olucak
  • hayır imzalamadım. 3. Mülakata girdim sonra haber alamadım. Ama bire bir mülakattan çıkarken yani 12 ağustostu sanırım. ilanımız devam ediyor bir iki hafta içerisinde bir grup daha var haber veririz demişlerdi.
  • Gökhan kardeş istanbuldanmı geldin sen. yoksa izmirdemi ikamet ediyosun
  • izmirdeyim
  • nash0735 facebook da grup kurup işçileri örgütlüyorsun. Bu çeşit sendikal faaliyerler best buy ın hoşuna gitmeyebilir sonuçta amerikan menşeyli bir şirket Şaka bir yana hepinize hayırlı olsun arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vires

nash0735 facebook da grup kurup işçileri örgütlüyorsun. Bu çeşit sendikal faaliyerler best buy ın hoşuna gitmeyebilir sonuçta amerikan menşeyli bir şirket Şaka bir yana hepinize hayırlı olsun arkadaşlar.

örgüt işi benim işim ama sayfası acılmıyo şimdi sabote etmişler galiba

• Millet geek squad ekibi için işe giren varmı gokhanalpaslan arkadaşın dışında? sözleşme imzalayan?
  • evet bende çok merak ediyorum geek squada kimler alındı ben ağustosun son günlerine denk gelen görüşmelere girmiştim 29 unda ararız haftasonu elemeler olcak falan denmişti hiç haber çıkmadı.

bide geek squada giren arkadaşa varsa o modem olayını çözdü mü? çözüse nasıl çözdü?

giren herkeze hayırlı olsun izmir için çok iyi fiyat veren ve eleman memnuniyetini hedef alan bi firma.
  • Modeme laptoptan kablosuz bağlanma olayınımı diyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: covkz

evet bende çok merak ediyorum geek squada kimler alındı ben ağustosun son günlerine denk gelen görüşmelere girmiştim 29 unda ararız haftasonu elemeler olcak falan denmişti hiç haber çıkmadı.

bide geek squada giren arkadaşa varsa o modem olayını çözdü mü? çözüse nasıl çözdü?

giren herkeze hayırlı olsun izmir için çok iyi fiyat veren ve eleman memnuniyetini hedef alan bi firma.

ben çözdüm o olayı ama buradan söylemek pek doğru olmaz herhalde sonuçta benden sonra o teste girecek arkadaşlar çözümleri bilirlerse haksızlık olur. Şu kadarını söyleyeyim toplamda 4 adet sorun/çözüm vardı.
  • Bende çözmüştüm onu
  • abiler pm atabilrseniz sevinirim çünkü networkte iyi olduğuma inanıyorum yaptığım ayarlarla bağlanması lazımdı modeme...

isterseniz ben yaptığım ayarları anlatırım kalan var mı yokmu bakarsınız. merak ettim yani nerdesi eksik kalmış olabilir diye?

çok merak ettim çünkü rahatsız olmazsanız pm atabilrseniz sevinirim.

geek squad kaç kişi şu an ayrıca?
  • bu güzel biyere benziyor

Chuck dizindeki buymore gibi galiba orda calışmak güzel birsey
  • arkadaşlar sizi de özgeçmiş için aradılar mı?yeniden özgeçmiş istediler benden nedendir fikri olan varmı?
  • Özgeçmişin etkileyici olmuş heralde tekrar istediklerine göre

şaka bir yana o kadar özgeçmiş içinde tahminimce bulamadılar dile kolay 20000 kişi başvurmuş bunun en az 2 bin kişi ile görüşüp özgeçmiş doldurtmuşlardır. kolay olmasa gerek bulmak
  • ne oldu ya sesler kesildi birden konuşma yasağımı geldi

• Bugün gerekli evrakları kargoyla yolladım, artık bi geek squad üyesi olmama ramak kaldı :)
  • gençler bi durgunluk seziyorum. sesiniz çıkmıyo
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.